Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 03 май 2019 22:20

CaptainBertorelli написа:
шивача написа:
CaptainBertorelli написа:
шивача написа:Сега чашката на пияното ръководство по преля и е време Сектор Г също да излезе с декларацийка относно ръста и месторождението на някой "хора" :evil:

Чак до ръст не трябва да се стига. Но на едно предупреждение да си разкара селяните му е време. Стойчовци, Трифоновци... Ако не - кой от къде е!

аз предпочитам да страдам, но аз да съм си го избрал, пред това да се мазня на някое джудже и неговите роби.

Аз също. Не предлагам мазнене, а конкретно решение на очевиден проблем. Ако ГГ реши да не се съобразява - без мен.

Не съм те и имал на предвид, да не се засегнеш. Нито някой ДРУГ ФЕН, просто си казвам моето мнение.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 03 май 2019 22:25

шивача написа: Сектор Г също да излезе с декларацийка относно ръста

Ако не си запознат Сектор Г няма от 2016г. на негово място се появи Сектор ГГ. Когато ръководството каза, че сме ''маркетингов трик'' къде беше Сектор Г, когато искаха да преименуват старото дружество на фк лупи къде беше Сектор Г, когато се търсеше Борнсузов къде беше Сектор Г, когато месец преди да се купят активите имаше молба да се закрият и само Чезари ни уведоми (нас обикновените фенове) къде беше Сектор Г и още много много събития мога да ти изредя за последните 3г.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 май 2019 22:28

Сега ако вземем че завършим първи, в което се съмнявам но говоря теоретично, кой треньор ще се води шампионът? :roll:

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 май 2019 22:31

Gotzev.88 написа:Сега ако вземем че завършим първи, в което се съмнявам но говоря теоретично, кой треньор ще се води шампионът? :roll:

Май НЕМ. Последно четох, че не е уволнен официално.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 03 май 2019 22:33

Разликата в точките между ЦСКА и Лудогорец преди подновяването на първенството бе 6 точки. Последва уволнението на Нестор Ел Маестро и назначен беше Любо Пенев. Определено се усети почерка и стила на Ел Голеадор, а и публиката беше в екстаз. Няма смисъл да сравнявам двамата като качества, но за мен бе грешка уволението на НЕМ. Ръководството можеше да изчака да мине поне сезона и тогава да търсят алтернатива. Любо също е знаел къде отива. Със сигурност разговорите по оста ръководство - Пенев ще си останат помежду им. Дано да няма повече престрелки, че ще станем по-бетер от Левски. Интересно, какво ще последва и като треньорска рокада и кога ще бъде направена. Една победа утре и назначаване на Стойчо Младенов ще намали напрежението, което може би ще има след днешната ситуация. Още повече след загубените точки от Лудогорец и шанса, който ни се отваря за пореден път, Стойчо може да ни вдигне. Или просто се залъгвам и това са просто мои си блянове...
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 03 май 2019 22:42

Абе и аз нямам нищо против Любо, но от друга страна, не помня при някой треньор да сме яли толкова бой от Ботев Пловдив ! Лудогорец на този етап всеки ги надиграва, та ние с една победа с 1:0 и един равен, голяма работа сме направили. И след това бездарен мач, след бездарен мач, та досега. Даже, когато Ботев ни направиха равен на "Армията" за купата и ни отстраниха, бяхме много доволни, че нашите много играли ! И да падаме и да ни отстраняват и нулеви сезони да правим, важното е Любо да е треньор, тогава всички са доволни, така ли ? И аз до едно време вярвах, че Любо може да направи нещо, но днес вече не смятам че трябва да остане треньор на всяка цена.
Велик ЦСКА !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 май 2019 22:51

Martinez1948 написа:

Ако не си запознат Сектор Г няма от 2016г. на негово място се появи Сектор ГГ. Когато ръководството каза, че сме ''маркетингов трик'' къде беше Сектор Г, когато искаха да преименуват старото дружество на фк лупи къде беше Сектор Г, когато се търсеше Борнсузов къде беше Сектор Г, когато месец преди да се купят активите имаше молба да се закрият и само Чезари ни уведоми (нас обикновените фенове) къде беше Сектор Г и още много много събития мога да ти изредя за последните 3г.

Заричам се да не ти обръщам внимание, но след като продължаваш с простотиите си ще ти отговоря,сектор Г го има и това се вижда на трибуните,това че някои неща на ръководството не ни харесват не значи че трябва да бием тъпана и се самоизяждаме,а когато трябва си казваме мнението колкото и то да е нелицеприятно за собствениците и ръководството,това го потвърждава и днешната подкрепа за Любо Пенев.Ако мислиш че като ви няма в сектора теб,който и да си ,Дучето,Цимбика и Пожарната и вече не е същото си в голяма заблуда.В момента Сектор Г е номер 1 в България,по-готин,по-единен аз не съм ги виждал тези момчета,а ти се гърчи в злобата си.Не ми отговори купи ли акции по времето на Томов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 03 май 2019 22:59

peliforewer написа:
Martinez1948 написа:

Заричам се да не ти обръщам внимание, но след като продължаваш с простотиите си ще ти отговоря,сектор Г го има и това се вижда на трибуните,това че някои неща на ръководството не ни харесват не значи че трябва да бием тъпана и се самоизяждаме,а когато трябва си казваме мнението колкото и то да е нелицеприятно за собствениците и ръководството,това го потвърждава и днешната подкрепа за Любо Пенев.Ако мислиш че като ви няма в сектора теб,който и да си ,Дучето,Цимбика и Пожарната и вече не е същото си в голяма заблуда.В момента Сектор Г е номер 1 в България,по-готин,по-единен аз не съм ги виждал тези момчета,а ти се гърчи в злобата си.Не ми отговори купи ли акции по времето на Томов.

Аз да съм казал, че сектора е слаб, е вярно не е това, което беше във В група и сезона преди да ни изхвърлят от А група, когато на всеки мач имаше по 1500-2500 само в Сектор Г ( сега на някой мачове на целия стадион не може да искарате толкова хора).
Аз казавам, че е силно зависим от '' къщичка за пиленца''.
А за акциите казах, че не съм взимал по простата причина, че знаех, че едва някакви си 8% от финансовите активи идващи от хорските пари стигаха до ФК ЦСКА..... другото се усвояваше и ако не вярваш лично ГГ едни от първите му думи бяха когато дойде на СофияТА беше, че '' лупи стана много богат човек покрай тези акции'' ей сега ще намеря и видео клипа където го казва !!!!
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 май 2019 23:11

Странни неща стават тази година!
Лудогорец са по слаби от Славия в момента. ЦСКА и Левски вместо да ги детронират , всеки ден се редуват да правят невероятни простотии !
Смениха си треньорите и сложиха временни до края на сезона, намалиха заплатите и изгониха играчи. Нещо необяснимо поне за мен.
При нас стана голяма простотия днес!
Дано научим истината.
Какво стана днес сутринта?
Защо Добри Митов остана а не напусна с целия екип?
Много защо има ....

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 03 май 2019 23:16

За пореден път сравняваш този период от В група и сега. Времената бяха такива, които обединиха цялата армейска общност срещу неправдата и ударите по любимият отбор. Единствената разлика е, че липсват 15-20 глОпакЪ. Сектор Г, публиката на ЦСКА са обединени и липсват някоко паразита като Дучето, Цимбика, Главата и още няклоко лица. Кога преди В група е имало по-силно обединение ? Миналата седмица ни сравнява мача от финала с Монтана и 70 годишнината. Сега пак сравнения в посещаемостта между тези периоди. Колко публика имаше на финала със Славия ? Когато публиката бе обединена с Дучето и Цимбика ?
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”