Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Едва ли ще се върне
- delqnski47
- Контакти:
trokadero_ написа:Обръщение до Любослав Пенев
Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,
Ние, ръководството на ЦСКА, сме Ви дълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте изключителен професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за уникалните резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на ниво. И то на доста добро ниво, надхвърлящо няколко пъти това на цялото ръководство заедно. Благодарим Ви за просветлението!
Не сме съгласни единствено с "търпението и справедливостта", за които споменавате. Защото ръководството по никакъв начин не Ви е дало повод за това съмнение. Все пак Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме единствено и само с Вас. Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали "А", кажете и "Б" и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност!
КОЙ Ви беше яростна опозиция? КОИ бяха некоректните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!
Уважаеми Г-н Пенев, очакваме Вашите искрени отговори и напътствия. Също така сме готови да Ви приветстваме по всяко време на "Армията", Вас и екипа ви, за да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и компетентност до европейски и световни висини!
Вие сте завинаги в нашите сърца, г-н Пенев! Само ЦСКА!
От ръководството
Това съобщение е по скоро за феновете,а не за Пенев.На него му имат номера -> да се чуят и да се разберат.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Имате прекрасен вариант, според мен едва чака да го поканите: АТ.
Той и екипа му имали уникални усещания и вълнения, когато стъпвали на терена в Борисовата градина.
Той и екипа му имали уникални усещания и вълнения, когато стъпвали на терена в Борисовата градина.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Още в края на зимния трансферен прозорец беше ясно, че абдикираме от титлата - продадоха се двама от най-добрите ни играчи и се взе само един посредствен защитник от Португалия. Лично за мен резултатите на Любо Пенев с тоя откровенно посредствен отбор са много над очакваното и всеки който поне малко разбира от футбол знае че е така. За мен Пенев е прав за всичко в декларацията си. Тази на клуба е супер просташка и първична, виждаш ли колко му била заплатата, ами да кажат на онова менте Йорданеску или Ел Маестро колко е била. Пълна подкрепа за Любо Пенев!
- cskarcheto92
- Контакти:
Поредната голяма простотия. Трябва на всички да е ясно, че не са нещо повече от ЦСКА. Пореден път на Любо, който не може да довърши нещо започнато. Реално, когато тегля чертата от това тримесечие, Пенев успя да направи два перфектни мача срещу Разград и едно полувреме срещу Етър в Търново. Вярно е, че не е правил селекция и подготовка, но сега избяга от кораба. Пенев напуска, а не е уволнен. Виждам, че голяма част от феновете са зад Любо, което не е лошо. Но нито ГГ е по-голям от ЦСКА, нито Любо Пенев, както и част от феновете или така наречените групировки. По-склонен съм да подкрепя позицията на отбора. Разликата между напускане и уволнение е голяма. Очаквам отговор от Любо, защо ни остави 24 часа преди гостуването във Варна.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
Четейки коментарите във форумите и интернет,единственият логичен ход е да върнат Пенев обратно.Единственият служител на ЦСКА,чието име е скандирано от Сектор Г и феновете на ЦСКА ,е това на Любослав Пенев.Според мене развръзката ще е благоприятна накрая за червената маса(едно 90% от коментарите са подкрепа към Пенев).
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Пичове, мен лично би ме било срам от тая размяна на декларации.
Това е НЕпрофесионализъм пар екселанс, бахго....
Това е НЕпрофесионализъм пар екселанс, бахго....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
С този официален отговор започна да става грозно, а официални отговори без разрешение на ГГ не се правят.
Циркът е тотален, но вероятно и за това е виновен друг.
Циркът е тотален, но вероятно и за това е виновен друг.
Последна промяна от delqnski47 на 03 май 2019 19:40, променено общо 1 път.
Причина: ът
Причина: ът
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Добре дошли в БГ цирка на всички нива. От декларацията лъха на провинциализъм.
Аз пък съм доволен. Това в Литекс няма как да се случи.