Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот W84me » 03 май 2019 17:16

Red_Neck написа:
trokadero_ написа:Отново точно преди ЛЕ , простотии , смени ... кой да дойде сега :?:

Имахме късмет с бай Стамен, който обаче стигна тавана си и логично бе освободен.
Имахме още по-голям късмет с НЕМ - изключителен прагматик, който започна да гради стабилен отбор, но за съжаление ръководството се поддаде на натиск от доброжелатели, консултанти и.... фенове.

Надявам се слуховете, които циркулират от седмица, за Белия да се окажат достоверни, но при условие, че бъде оставен да работи спокойно поне първата година, което е невъзможно.
Чужденец е стрелба в тъмното, а вариантите Балъков и Стойчо не искам да ги коментарам.

НЕМ не беше за този отбор, прекален професионалист, прагматик и най-вече прекалено културен за този отбор.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2019 17:18

W84me написа: и най-вече прекалено културен

Кат чича ти Гошо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 май 2019 17:19

delqnski47 написа:
W84me написа: и най-вече прекалено културен

Кат чича ти Гошо.

Чича ми Гошо съм го виждал и не толкова културен. Когато обаче няма медии около него. Имам съмнения за "културността" му.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 май 2019 17:20

Кажете каква е причината за конфликтът между Любослав Пенев и сина на Гриша Ганчев ?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 май 2019 17:24

d.milanov написа:Така и така Любо вече не е при нас. Аз бих искал да видя от началото на сезона някой измежду Мъри Стоилов, Ники Митов - Жадното или Вили Вуцов. Така и така си срахме на принципите, защо пък някой измежду тези господа да не застане начело. Освен, че са работохолици и правили от нищо нещо, ще можем по всяко време да си ги псуваме от трибуните без капка срам. Колкото до Мъри, който е разполагал с огромни бюджети, то Жадното и Вили са ми загадка, какво ще представляват с прилични бюджети.

Чудесен избор.Всеки един от тях вдига отбора за нула време. :geek:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 май 2019 17:28

Не мога да коментирам отношенията на Любо Пенев с ръководството и т.н, тъй като не знам какво се случва в кухнята на отбора, но за чисто треньорските му качества след мачовете с Ботев имам вече силни съмнения. Просто няма как добър треньор за три мача подред да не си вземе поука и да промени нещата.

Честно казано няма да се учудя да се вдигнем и до края да запишем само победи. Просто такъв вариант, дори малко вероятен на пръв поглед, не би ме изнендал, ако се случи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 май 2019 17:28

Аз бих заложил малко нестандартно на Илия Груев. За съжаление, съвсем стандартно ще дойде Балъков, примерно.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2019 18:05

Кой кво ще да говори,ама е голяма глупост това,което стана.Не знам кво са ''изненадани'' шефовете,ама да се ''отизненадат'' и да го върнат......
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 май 2019 18:06

Нека да видим първо дали Люпко на какво е способен още.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 май 2019 18:34

Обръщение до Любослав Пенев

Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, ръководството на ЦСКА, сме Ви дълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте изключителен професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за уникалните резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на ниво. И то на доста добро ниво, надхвърлящо няколко пъти това на цялото ръководство заедно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни единствено с "търпението и справедливостта", за които споменавате. Защото ръководството по никакъв начин не Ви е дало повод за това съмнение. Все пак Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме единствено и само с Вас. Много Ви молим, г-н Пенев, за да е картината напълно прозрачна, като сте казали "А", кажете и "Б" и го подкрепете с необходимите доказателства и факти, за да е ясна на цялата армейска общност!

КОЙ Ви беше яростна опозиция? КОИ бяха некоректните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, очакваме Вашите искрени отговори и напътствия. Също така сме готови да Ви приветстваме по всяко време на "Армията", Вас и екипа ви, за да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и компетентност до европейски и световни висини!

Вие сте завинаги в нашите сърца, г-н Пенев! Само ЦСКА!

От ръководството

Върни се в “ЦСКА”