Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Някой знае ли, какъв е конфликтът между Любослав Пенев и сина на Гриша Ганчев ? От какво е породен...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- trokadero_
- Контакти:
Много , многооо жалко .....
Любо беше най-точният човек за отбора и се видя за няколко месеца .
Явно ръководството се превръща в същото каквото е в Левски - не искат клуба да е добре, друго обяснение няма
Кой ще дойде сега ? Кой е по-добрия вариант от Любо ? Защото аз не се сещам.....
Това ръководство трябва да се изчисти много добре , явно то е причината за много неща..
Явно ръководството се превръща в същото каквото е в Левски - не искат клуба да е добре, друго обяснение няма
Кой ще дойде сега ? Кой е по-добрия вариант от Любо ? Защото аз не се сещам.....
Това ръководство трябва да се изчисти много добре , явно то е причината за много неща..
-
Martinez1948
- Контакти:
trokadero_ написа:Много , многооо жалко .....
Явно ръководството се превръща в същото каквото е в Левски - не искат клуба да е добре, друго обяснение няма![]()
![]()
![]()
Добро утро след 3г. спане как спа ?
На ГГ единствения допир с водене на ,,европейска политика в клуба" е че плаща заплатите на време. От там на сетне фактите говорят, че моделът на управление... 90те ,,аз коля, аз беся, у мене е ножЪ у мене е хлеба"
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
trokadero_ написа:Това ръководство трябва да се изчисти много добре , явно то е причината за много неща..
Ти, как мислиш, някой взема ли, каквото и да е било решение без знанието и разрешението на собствениците Ви?
За да се изчисти ръководството това значи, че Трифон Попов, Стойчо Стоилов, Пламен Марков и т.н., трябва да бъдат освободени от собствениците Ви... е ти мислиш ли, че това някога ще се случи, а именно, да махнат хора, с които са работили толкова много години във футбола?
Така работеха и в Ловеч.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
delqnski47 написа:Димитър Пенев, Люпко Петрович и Добри Митов ще са начело на тима научи Gong.bg,
![]()
![]()
![]()
Б.С.П III
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Red_Neck написа:Извън спама и закачките, ...... Ел Любо вече не е треньор на ЦСКА и не е нужно да се чака края на сезона, а съвсем спокойно мога да драсна в 2 реда нещата, които (според мен) не ми харесаха в неговата работа за този период (по тежест):
1. ( и най-важно) - никога не потърси вина за лошите резултати И в себе си! .... дори напускайки![]()
2. претовари физически и най-вече психологически момчетата, надявайки се те да надскачат сериозно възможностите си в дълга поредица от мачове;
3. не съобрази налаганият от него начин на игра на отбора с потенциала и възможностите на персонала;
4. пресоли манджата с непрекъснатите атаки към БФС и съдийството, което провокира нежелан ефект;
Въпреки всичко, Ел Любо се е доказал като истински цесекар и добър професионалист и при един добър тайминг на неговото назначение, можеше да ни радва доста години на пейката. Това ми е най-голямата болка!
Пожелавам му успех!
Без закачки,... Много си прав! С една забележка : не е добър професионалист.
Точно тези качества, които направиха Пенев голям нападател го спъват и ще го спъват, като треньор. Неговото его е по-голямо и от ЦСКА и от всичко.
d.milanov написа:Скроиха му шапка на Любо. Както и на НЕМ. Както и на Ицо.
Така е в семейният бизнес, на външни лица много, много да си налагат думата.
Последна промяна от Dust на 03 май 2019 16:58, променено общо 2 пъти.
- trokadero_
- Контакти:
Отново точно преди ЛЕ , простотии , смени ... кой да дойде сега 
Нека помечтая малко - време е Стамен Белчев да се завърне, ех, знам, че няма да стане, но все пак...
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
trokadero_ написа:Отново точно преди ЛЕ , простотии , смени ... кой да дойде сега
Имахме късмет с бай Стамен, който обаче стигна тавана си и логично бе освободен.
Имахме още по-голям късмет с НЕМ - изключителен прагматик, който започна да гради стабилен отбор, но за съжаление ръководството се поддаде на натиск от доброжелатели, консултанти и.... фенове.
Надявам се слуховете, които циркулират от седмица, за Белия да се окажат достоверни, но при условие, че бъде оставен да работи спокойно поне първата година, което е невъзможно.
Чужденец е стрелба в тъмното, а вариантите Балъков и Стойчо не искам да ги коментарам.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.