Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Martinez1948 » 03 май 2019 14:35

Гришата е човека за ЦСКА-София ...... ей сега вече провокирам :) :) :) :)
Вие след маркетинговия трик, паслар, фк лупи не се усетихе та сега ли ?
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 май 2019 14:36

blue avalanche написа:Когато един човек е решил да си тръгне, какъв е смисълът да се пънеш като магаре на мост?

Ако си собственик на ресторант и няколко часа преди уговорения банкет готвачът ти каже ''Абе...аз ще си ходя''.Ти как ще реагираш :lol:
П.П.Условие.Готвачът е с изпечен от тебе договор.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 май 2019 14:36

blue avalanche написа:
helic написа:
demon777 написа:
helic написа:
blue avalanche написа:Всеки служител, след предизвестие, може да напусне работа! Никой не може да го спре насила. Има си Кодекс. Служителите не са крепостни селяни. :lol: В случай, че си пропуснал, робството и крепостничеството са отменени. Отдавна...

Ключовата дума е "след предизвестие". Не сме чели договорът на помощник треньорът на ЦСКА-София, няма как да знаем дължи ли и какво предизвестие ;)
опитай примерно да си пуснеш предизвестие от днес за утре и да не се явиш на работа................

И какво ще стане
пускам си болничен и ти връзвам ръцете

ми ще ти пусна проверка на болничния. Тази пътечка съм я вървял. Голямо потене за болните пада след това :)

Когато един човек е решил да си тръгне, какъв е смисълът да се пънеш като магаре на мост?

по принцип никакъв. Но и по принцип това предизвестие е направено с цел на работодателят да се даде време да намери заместник.
Както и да е, офф-топик.
Чужди проблеми са това с Любчо

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 май 2019 14:36

blue avalanche написа:Ми той, човекът, си го е казал. Ама трябва да се чете...

Кое е казал- непрофесионализъм и липса на търпение и постоянство, да. КОЙ? или КОИ? са аматьорите, кое им е аматьорското, за какво им липсва търпение. КОЙ? - ГГ, сина му, СС, Джарета, Марков, Люпко или останалите 100 директора, или всички? Кое? Селекцията, организацията - на нещо, на всичко? За какво липсва търпение? - За треньора, за футболистите, за резултатите, за всичко?

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 май 2019 14:37

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:Когато един човек е решил да си тръгне, какъв е смисълът да се пънеш като магаре на мост?

Ако си собственик на ресторант и няколко часа преди уговорения банкет готвачът ти каже ''Абе...аз ще си ходя''.Ти как ще реагираш :lol:
П.П.Условие.Готвачът е с изпечен от тебе договор.

ами ще сложиш шефската шапка на помощник готвача, а ти ще облечеш престилката и ще помагаш в беленето на картофи в кухнята :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 май 2019 14:41

Трудов договор се прекратява и по взаимно съгласие, при което той стъпва в сила незабавно.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 май 2019 14:42

Още с новината за идването на Любо в края на подготовката бях сигурен, че ще го похарчат!

.. от началото на февруари:
Red_Neck написа:Ел Голеадор се е доказал като голям футболист, мотиватор и .... чепат характер.
Ако последното не надделее, би могъл да остави сериозна следа в ЦСКА и като треньор.
Аз лично много харесвам философията и визията му за играта, но съм умерен песимист за по-продължителното му задържане на поста. Надявам се да греша и Ел Голеадор да се задържи за 2-3-4 години начело на отбора, защото тези чести смени не водят до нищо устойчиво и добро.

ЕЛ ЛЮБО не е бай Стамен от 2016(с цялото ми уважение към човека), когото да назначиш по никое време на пожар и ако му върже, да го оставиш да работи по-дълго!
ЕЛ ЛЮБО го назначаваш в началото на сезона, води си подготовка, участва в селекцията и му даваша нужното време!

Да, Любо си тръгва (уж) сам, но какво точно стои зад това му решение? Добре ще е един ден да научим истината.
Но ясно и конкретно!
Кой работи тихо срещу клуба? Новото пресаташе, дъртата пиянка, СС .... или някой друг?
Тия общи приказки за липса на професионализъм на всички нива са за наивници.
..... и още нещо: Защо Любо напуска след негативната серия от мачове с Ботев и Левски? Преди това професионално ли се е работело?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 май 2019 14:45

Очевидно нещата са се разсмърдяли след фиаското срещу Ботев. Не знам дали и влизането на ГГ в съблекалнята няма нещо общо.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 14:50

Red_Neck написа:Защо Любо напуска след негативната серия от мачове с Ботев и Левски? Преди това професионално ли се е работело?

"За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години,..." - Любо Пенев :lol: :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 май 2019 14:51

Гришата го каза още миналата година, че ЦСКА си играйка за второто място. Вие сега сте много изненадани! Не случайно НЕМ си замина, не случайно нямаше зимна селекция, Любо само дрънкаше за титлата, която беше предварително ясно, че няма да вземем. За мен отбора беше пределно мотивиран и надхвърли възможностите си срещу слабия Лудогорец, после си заигра отново както обикновенно - слабо. Много от феновете обаче надуха балона, и се създаде атмосфера все едно имаме много силен отбор. Подобно на колегите от Герена, ние имаме качеството да надуваме болони до небесата, а после да плюем като цигани, като балона се спука. Ръководството поне знаше, че не няма как да се борим за титлата, затова и не инвестира в играчи и треньори. Ако не друго поне ръководството си е на място.
Накрая станехме свидетели на логичен завършек. Ботев ни отстраниха в мач в който съдията ни подпираше яко. Купата си я насраха изцяло Любо и играчите. Нямаше никаква дузпа срещу Енрике, имаше и други грешки на съдията в наша полза.
За мен Любо не управда доверието и се радвам, че напуска!

Върни се в “ЦСКА”