Gotzev.88 написа:Сега е времето Любо Пенев да постъпи като истинската легенда, която е. За треньорските му качества бях скептичен, но за това че е истински ЦСКАр няма спор! Човек, който навремето е дал заявка да се пребори с БФС и всичко мръсно във футбола у нас, е длъжен сега да излезе и да конкретизира какво точно се случва в ЦСКА, защо напуска. В това дълго писмо не се посочва никаква конкретика освен, че ръководството не го е подкрепило с/у съдиите. Проблеми със съдиите сме нямали от 3-4 кръга, ако беше само това можеше да си напусне още февруари или март, когато ни режеха здраво. Не казвам да сваля ГГ от клуба, а да бъде конкретен- селекцията не се прави качествено, дадена личност работи срещу клуба, срещу треньора и т.н. Дори причините да са очевидни някой е време да ги каже официално, а не да си ги коментираме само по форуми.
За да си шампион и победител обаче трябват още няколко неща: време, търпение, професионализъм на всички нива и единност в клуба. Не намерих част от тези фактори в ЦСКА. За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба. През годините съм доказал, че имам нетърпимост към непрофесионализъм и некоректност.
Ми той, човекът, си го е казал. Ама трябва да се чете...