Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 14:12

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:Всеки служител, след предизвестие, може да напусне работа! Никой не може да го спре насила. Има си Кодекс. Служителите не са крепостни селяни. :lol: В случай, че си пропуснал, робството и крепостничеството са отменени. Отдавна...

Да,но си има неустойки за тая работа.

Ми аз да съм казал нещо друго???

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 май 2019 14:14

Gotzev.88 написа:
CaptainBertorelli написа:
Red_Neck написа:
CaptainBertorelli написа:Ако е вярно, че НЕМ всъщност все още ни се води старши-треньор, направо да го връщат.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Де тоя късмет ;) Самото му уволнение беше огромен ташак .... Да те уволнят за лоши резултати в контроли, .... заеви!
Не вярвам ГГ и СС да си признаят втората най-голяма грешка през този сезон.
За грешка №1 определям идването в клуба на дъртата пиянка!
В интерес на истината, новината за идването на Петрович излезе ден-два преди загубата ни от Славия с 0:1.
Преди този мач НЕМ беше 12-2-2 в ППЛ, изигра 6 добри мача в ЕКТ и отстрани Монтана и Бистрица за КБ :!:
.... да се чуди човек на ГГ, за чий му беше притрябвал щатен ...... личен консултант и надзорник на треньора :!:

Е, то май само аз и ти си бяхме на това мнение зимата. Много хора твърдяха, че било грехота да не сме на първо място с такива играчи. Докато нямаме ясна дългосрочна стратегия, която да се спазва независимо от текущи резултати, крайния резултат ще е все същия.

НЕМ не е луд! Мисля, че не само при нас, а въобще в България повече няма да стъпи на почивка даже :)

Всъщност е луд:) Но се съмнявам, че има кой да си признае грешката.
Хайл Мусолини

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 03 май 2019 14:17

Тц, тц, тц. Това е изключително лоша новина за всички конкуренти на ЦСКА-София. Аз се надявах Пенев да остане и за догодина. Язък!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 май 2019 14:20

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Въпросът е сега дали ще му приемат оставката :!:

Ти как смяташ? След такова обръщение, аджеба, Пенев дали ще остане?
Той не ги пита дали му приемат оставката. Когато някой си я подава и си тръгва никой не може да "не му я приеме" :lol:

Аха.Значи всеки служител може да си напуска ей така фирмата,в която работи без последствия и т.н.
Дооообре.

Всеки служител, след предизвестие, може да напусне работа! Никой не може да го спре насила. Има си Кодекс. Служителите не са крепостни селяни. :lol: В случай, че си пропуснал, робството и крепостничеството са отменени. Отдавна...

Ключовата дума е "след предизвестие". Не сме чели договорът на помощник треньорът на ЦСКА-София, няма как да знаем дължи ли и какво предизвестие ;)
опитай примерно да си пуснеш предизвестие от днес за утре и да не се явиш на работа................

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 май 2019 14:21

Сега е времето Любо Пенев да постъпи като истинската легенда, която е. За треньорските му качества бях скептичен, но за това че е истински ЦСКАр няма спор! Човек, който навремето е дал заявка да се пребори с БФС и всичко мръсно във футбола у нас, е длъжен сега да излезе и да конкретизира какво точно се случва в ЦСКА, защо напуска. В това дълго писмо не се посочва никаква конкретика освен, че ръководството не го е подкрепило с/у съдиите. Проблеми със съдиите сме нямали от 3-4 кръга, ако беше само това можеше да си напусне още февруари или март, когато ни режеха здраво. Не казвам да сваля ГГ от клуба, а да бъде конкретен- селекцията не се прави качествено, дадена личност работи срещу клуба, срещу треньора и т.н. Дори причините да са очевидни някой е време да ги каже официално, а не да си ги коментираме само по форуми.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 03 май 2019 14:22

helic написа:
blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
blue avalanche написа:

Той не ги пита дали му приемат оставката. Когато някой си я подава и си тръгва никой не може да "не му я приеме" :lol:

Аха.Значи всеки служител може да си напуска ей така фирмата,в която работи без последствия и т.н.
Дооообре.

Всеки служител, след предизвестие, може да напусне работа! Никой не може да го спре насила. Има си Кодекс. Служителите не са крепостни селяни. :lol: В случай, че си пропуснал, робството и крепостничеството са отменени. Отдавна...

Ключовата дума е "след предизвестие". Не сме чели договорът на помощник треньорът на ЦСКА-София, няма как да знаем дължи ли и какво предизвестие ;)
опитай примерно да си пуснеш предизвестие от днес за утре и да не се явиш на работа................

И какво ще стане
пускам си болничен и ти връзвам ръцете
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 14:26

Gotzev.88 написа:Сега е времето Любо Пенев да постъпи като истинската легенда, която е. За треньорските му качества бях скептичен, но за това че е истински ЦСКАр няма спор! Човек, който навремето е дал заявка да се пребори с БФС и всичко мръсно във футбола у нас, е длъжен сега да излезе и да конкретизира какво точно се случва в ЦСКА, защо напуска. В това дълго писмо не се посочва никаква конкретика освен, че ръководството не го е подкрепило с/у съдиите. Проблеми със съдиите сме нямали от 3-4 кръга, ако беше само това можеше да си напусне още февруари или март, когато ни режеха здраво. Не казвам да сваля ГГ от клуба, а да бъде конкретен- селекцията не се прави качествено, дадена личност работи срещу клуба, срещу треньора и т.н. Дори причините да са очевидни някой е време да ги каже официално, а не да си ги коментираме само по форуми.

За да си шампион и победител обаче трябват още няколко неща: време, търпение, професионализъм на всички нива и единност в клуба. Не намерих част от тези фактори в ЦСКА. За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба. През годините съм доказал, че имам нетърпимост към непрофесионализъм и некоректност.

Ми той, човекът, си го е казал. Ама трябва да се чете...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 май 2019 14:28

Стоилов съм чувал да подкрепя Любо за съдиите. Италианеца съм сигурен, че не знае къде се намира. Дихоновци, Трифоновци не знам каква работа вършат. Любо трябва да каже за КОЙ става дума.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 май 2019 14:29

demon777 написа:
helic написа:
blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
blue avalanche написа:

Дооообре.

И какво ще стане

ми ще ти пусна проверка на болничния. Тази пътечка съм я вървял. Голямо потене за болните пада след това :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 май 2019 14:32

helic написа:
demon777 написа:
helic написа:
blue avalanche написа:Всеки служител, след предизвестие, може да напусне работа! Никой не може да го спре насила. Има си Кодекс. Служителите не са крепостни селяни. :lol: В случай, че си пропуснал, робството и крепостничеството са отменени. Отдавна...

И какво ще стане

ми ще ти пусна проверка на болничния. Тази пътечка съм я вървял. Голямо потене за болните пада след това :)

Когато един човек е решил да си тръгне, какъв е смисълът да се пънеш като магаре на мост?

Върни се в “ЦСКА”