Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
За това говоря :

Последна промяна от baraba на 19 апр 2019 16:27, променено общо 4 пъти.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
Martinez1948
- Контакти:
Заключение: много много жалко е че не съм разбран, а и никой даже и не иска да погледне друга гледна точка освен неговата си.
Жалко..... жалко за мен, а още по-жалко и за ЦСКА.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
- cskarcheto92
- Контакти:
Извинявам се, че ще се намеся, но не се сдържах. През 2016, феновете бяхме доста активизирани, защото изтърпяхме доста. Игра по села и паланки, подигравки и други дерибейства, които продължават и до ден днешен. Тогава доказахме, че сме НАЙ - Големите. Защото въпреки всички удари, ЦСКА успя да пребъде.
Срещу Ботев на реванша, няма да има толкова народ. Може би и на последващ финал, ако стигнем до него, няма да има 35 000. Разделение сред феновете на ЦСКА няма. И след като сравняваме мача с Монтана и сегашната ситуация, а си вадим и изводи, имам един върпос, ако може?? Колко публика имаше на финала през 2011 за купата срещу Славия ?
Срещу Ботев на реванша, няма да има толкова народ. Може би и на последващ финал, ако стигнем до него, няма да има 35 000. Разделение сред феновете на ЦСКА няма. И след като сравняваме мача с Монтана и сегашната ситуация, а си вадим и изводи, имам един върпос, ако може?? Колко публика имаше на финала през 2011 за купата срещу Славия ?
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
-
Martinez1948
- Контакти:
cskarcheto92 написа:Тогава доказахме, че сме НАЙ - Големите. Защото въпреки всички удари, ЦСКА успя да пребъде.
Със Славия на финала 2011г. 13000
5години по-късно бяхме 2,4пъти повече. 35000
И вместо на 15май да сме 40000 ще бъдем 20,000 макс, тоест регресираме.
05.05.2018 вместо да сме 27,000 трябваше да сме 43,000.
Същия въпрос мога да задам колко хора ходехме на дербитата 2013-2015г. ?? 2 пъти по-малко от сега, но 2мача на година не са меродавни.
Пример: ЦСКА- копенхаген 25,000 и няколко дена по-късно на мача със Славия 2,150 човека.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
Martinez1948 написа:Заключение: много много жалко е че не съм разбран, а и никой даже и не иска да погледне друга гледна точка освен неговата си.
Аз те разбирам напълно. Даже ми хареса написаното. Самият аз дълго време странях от отбора-не гледах дори и по тв. Ебаха ни майката разни педераcи, но времето лекува, както се казва, и указва вярно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- cskarcheto92
- Контакти:
Martinez1948 написа:cskarcheto92 написа:Тогава доказахме, че сме НАЙ - Големите. Защото въпреки всички удари, ЦСКА успя да пребъде.
Същия въпрос мога да задам колко хора ходехме на дербитата 2013-2015г. ?? 2 пъти по-малко от сега, но 2мача на година не са меродавни.
Пример: ЦСКА- копенхаген 25,000 и няколко дена по-късно на мача със Славия 2,150 човека.
Факт е, че като изключим 2016, ЦСКА се радва на по-голяма посещаемост от 10 години насам. Изключение е тази година, но всичко стана, защото показвахме слаби игри и много хора недолюбваха треньора. С Любо Пенев се промениха нещата и феновете се завърнаха на стадиона. Където и да гостуваме сме домакини.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
- trokadero_
- Контакти:
Отново страхотен Любо на пресконференцията ! 
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
Martinez1948 написа:cskarcheto92 написа:Тогава доказахме, че сме НАЙ - Големите. Защото въпреки всички удари, ЦСКА успя да пребъде.
Няма как да сравняваме полуфинала и финала от 2016-а и който и да е полуфинал и финал за Купата преди, пък и след това. Просто тръпката да го направим от В група беше различна. Колкото до сегашния спад, помня и друг такъв. В първата половина и средата на 90-те. Гледам статистики за мачове срещу провинциални отбори, на които съм бил и ми става смешно. 5-6000 зрители, а преко сили сме били на половина. Та не ни е за пръв път и според мен при правилна клубна политика, нещата пак могат да тръгнат нагоре. Още сме далеч от "правилна"
Хайл Мусолини
-
peliforewer
- Контакти:
CaptainBertorelli написа:Martinez1948 написа:cskarcheto92 написа:Тогава доказахме, че сме НАЙ - Големите. Защото въпреки всички удари, ЦСКА успя да пребъде.
Няма как да сравняваме полуфинала и финала от 2016-а и който и да е полуфинал и финал за Купата преди, пък и след това. Просто тръпката да го направим от В група беше различна. Колкото до сегашния спад, помня и друг такъв. В първата половина и средата на 90-те. Гледам статистики за мачове срещу провинциални отбори, на които съм бил и ми става смешно. 5-6000 зрители, а преко сили сме били на половина. Та не ни е за пръв път и според мен при правилна клубна политика, нещата пак могат да тръгнат нагоре. Още сме далеч от "правилна"
Гледам как спорите безмислено,с Монтана финала се игра в празничен ден,тази година финала ще е в сряда,работен ден,ако евентуално се класираме трудно ще сме 35хил. освен ако столичани-армейци не ни изненадат приятно защото засега са длъжници на отбора.А Мартинеэ се мъчи да чука на отворена врата като ни вменява някакво разделение на феновете на ЦСКА,такова разделение има само в главите на сините мозАци и ибрикчиите от Обеля.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Ще се вмъкна и аз
За мен разделение няма и не може да има, при условие, че, хипотетично е в съотношение 95 към 5 %! Това НЕ е разделение! За мен има проблем с нагласата на запалянкото, която е променена в сравнение с преди години! Сега, ако утре бием Левски, на мача с Ботев ще има поне 7-8000, независимо, че е работен ден, може би ще вали и т.н. Обаче ако не бием, ще са не повече от 2 000! И ще чакаме първите кръгове на ЕТ, за да се напълни Армията, без Г! Друга причина е предопределеното първенство - дори да не носиш червени/ сини / жълти / зелени очила, прекрасно се вижда кое и как е "разпределено" в родната ни Висша лига! Някой от вас вярва ли сериозно, че Лудогорец ще загуби точки докрая, освен в мача срещу нас?? Сериозно питам, някой вярва ли го? Някой съмнява ли се как ще играе Ботев срещу тях и как срещу нас в сряда? Някой има ли и капчица съмнение, че Левски ще излезе на живот и смърт срещу "ловешките припознавачи", "които не са ЦСКА"?? И как ще играе в Разград? Дори да искат, важно е да се уточни, защото е част от истината, преди това ще ги поодрежат - 2-3 наказани, 1-2 контузени, един ч.к. и т-н. ТОВА е българското първенство! А, кажете ми що да ходя?!?! И , пак а, кажете ми, що ходя?!
Ама ходя! Или съм тъп, или съм мазохист, или просто обичам ЦСКА. Или всичките накуп! Ама това съм аз, а всеки знае себе си, на никой не мога да кажа "ходи" или "недей"! Така че спора е безсмислен, всеки знае себе си. Но разделение няма!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол