Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Martinez1948 » 05 апр 2019 22:57

Red Warrior написа:Днес слушах Гонг по Дарик и не вярвах на ОЧИТЕ си! В ден преди мача с Лудогорец и пуснати два проекта за нов стадион на ЦСКА, първия половин час слушам дългото, монотонно нищоговорене на чичо Гошо. Сетих се за едно паметно предаване по несъществуващото вече радио Гонг преди години, когато Бербатов като играч на Леверкузен беше вкарал гол в ШЛ на Реал Мадрид, а първия половин час слушахме интервю с Гонзо без никакъв повод. Не, че съм злопаметен, ама такива неща се помнят. :roll:

Абе за Томислав лоша дума не мога да кажа. Шапка му свалям, единственият обективен син журналист, който в няколко ситуации дори ни е защитавал публично и в частни разговори. Него мога да го нарека левскар с главно ''Л'', но останалите като стефан,вальо, борискасабов те са г****а, тотално комплексирани.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 апр 2019 07:49

Официално датите за полуфиналите.

17.04.19г. /19:00 Ботев-ЦСКА
24.04.19г./19:00 ЦСКА-Ботев

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 апр 2019 08:02

Програмата за април добива следния вид:
6.04- Лудогорец-ЦСКА
13.04- ЦСКА -Берое
17.04 - купа/Ботев-ЦСКА
20.04- ЦСКА-Левски
24.04- купа/ ЦСКА-Ботев
29.04 - Ботев- ЦСКА

На първо четене се вижда ,че няма да можем да обърнем подобаващо внимание на нашите сини приятели защото ще мислим повече за купата.
Май пак се измъкнаха.
И друго се чудя . След като Ботев са ни сателит кога ще ни легнат?
За първенство или за купата?
Или за двете? :)
Последна промяна от gihuelo на 06 апр 2019 09:10, променено общо 1 път.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 апр 2019 08:45

Red Warrior написа:Днес слушах Гонг по Дарик и не вярвах на ОЧИТЕ си! В ден преди мача с Лудогорец и пуснати два проекта за нов стадион на ЦСКА, първия половин час слушам дългото, монотонно нищоговорене на чичо Гошо. Сетих се за едно паметно предаване по несъществуващото вече радио Гонг преди години, когато Бербатов като играч на Леверкузен беше вкарал гол в ШЛ на Реал Мадрид, а първия половин час слушахме интервю с Гонзо без никакъв повод. Не, че съм злопаметен, ама такива неща се помнят. :roll:

Те гонгаджиите са нещо,като фенска фракция на Левски. Ники Александров е при тях,не за нещо друго, а да има с кого да се подиграват по време на предаванията си и кого да изкарват невероятно тъп и смешен. Сигурно има много добра заплата за да се подлага ежедневно на това.
Не съм чул от сините някой да се оплаче от начина по който се водят предаванията на Гонг,обаче голям рев пада,че диемаджиите не били левскари. Дори май се пишат призиви да се махнат и да се сменят с "правилни" коментатори.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2019 08:52

gihuelo написа:Програмата за април добива следния вид:
6.04- Лудогорец-ЦСКА
13.04- ЦСКА -Берое
17.04 - купа/Ботев-ЦСКА
20.04- ЦСКА-Левски
23.04- купа/ ЦСКА-Ботев
27.04 - Ботев- ЦСКА

На първо четене се вижда ,че няма да можем да обърнем подобаващо внимание на нашите сини приятели защото ще мислим повече за купата.
Май пак се измъкнаха.

24.04 /сряда/19.00
ЦСКА- Ботев Пд
29.04 /понеделник/ 20.00
Ботев Пд- ЦСКА
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 06 апр 2019 08:53

baraba написа:ЦСКА с нова инициатива - феновете ще подпомагат хореографиите на Сектор Г.
Това ще стане с новата енергийна напитка, която е със специална визия за Армейци!
Парите от продажбата ще отиват за хореография.
Може да се намери на Дървеното и фен магазина.

Изображение

Енергийните напитки са опасни,и дори се обмисля,както цигарите и алкохола да не се продават на лица под 18 години. Никога не съм си купувал подобно нещо и никога няма да си купя. Ако искат подпомагане с подобни методи,да предложат натурални сокчета. И без това Queens са наши хора.
Между другото,какво стана с отчисленията от картите на Петрол?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 апр 2019 09:11

peliforewer написа:
gihuelo написа:Програмата за април добива следния вид:
6.04- Лудогорец-ЦСКА
13.04- ЦСКА -Берое
17.04 - купа/Ботев-ЦСКА
20.04- ЦСКА-Левски
23.04- купа/ ЦСКА-Ботев
27.04 - Ботев- ЦСКА

Май пак се измъкнаха.

24.04 /сряда/19.00
ЦСКА- Ботев Пд
29.04 /понеделник/ 20.00
Ботев Пд- ЦСКА

Прав си ! Поправих го.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 апр 2019 10:41

Платени съдии ... платена публика .... = футболен проект ;) Какво значат тук ... някакви си закони :twisted:

Тихомир Тонков

... Ние сме ЦСКА, а кои сте вие - решаваме ние!

Не случайно първо на мен се обаждат КГБ и ЦРУ, за да разберат информацията която имат дали е достоверна.
Днес мои агенти под прикритие получиха билети на Нулева цена като служители на ОББ за утрешния мач .
Само трябва да са на мача като фенове на Лудогорец и получават талони с отстъпка за гориво.
Предоставиха ми билети и са обидени защо няма и кренвирши към билетите.
Гладни ли ще стоят на полувремето ?
Колко сте жалки в Оня град да събирате по този начин хора да се напълни стадиона.
Бих ви предложил , домакините да бъдат в клетката за гости , може и да я напълнят, а Ние Феновете на ЦСКА ще напълним останалата част на стадиона!!!

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 06 апр 2019 10:52

delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:А мен ме кефи това, нормалното, защото разчупеното е с много пластмаса, без опора и лесно се чупи ;)

Кое се чупи лесно?Повечето пластмасови конструкции са с такъв дизайн.Леки са и могат да се направят със всякакви форми.Да,технологично са по трудни за направа,но не изглеждат като кутия за телевизор.Да,вятърът и снегът им влияе зле,ама то за тва си има инженери.И в какъв смисъл е ''без опора''?Иначе аз и на без козирка ще се радвам. :lol:

Доколкото разгледах снимките, втория, разчупения вариант е с големи плочи. Докато първия си е сегментиран а това е по-здрава конструкция и по-лесно се подменят плочите, при необходимост!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 апр 2019 11:48

kiril.a.d написа:
delqnski47 написа:
kiril.a.d написа:А мен ме кефи това, нормалното, защото разчупеното е с много пластмаса, без опора и лесно се чупи ;)

Кое се чупи лесно?Повечето пластмасови конструкции са с такъв дизайн.Леки са и могат да се направят със всякакви форми.Да,технологично са по трудни за направа,но не изглеждат като кутия за телевизор.Да,вятърът и снегът им влияе зле,ама то за тва си има инженери.И в какъв смисъл е ''без опора''?Иначе аз и на без козирка ще се радвам. :lol:

Доколкото разгледах снимките, втория, разчупения вариант е с големи плочи. Докато първия си е сегментиран а това е по-здрава конструкция и по-лесно се подменят плочите, при необходимост!

Това е само картинка.Дебелините на плочите се определят в по късен етап.Архитектите могат само да си рисуват.Тея работи с дебелините се определят после от инженерите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”