dreben23 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=372862![]()
Четири за 1 - не е зле!
Напоследък нямам навика да се доверявам сляпо на Спортал, но мисля, че има релен шанс поне двама от тези да подпишат.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
dreben23 написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=372862![]()
Четири за 1 - не е зле!
baerba1995 написа:Макар да ми е гадно, абсолютно очакван трансфер.. сега ние феновете трябва да настояваме парите да се налеят в базата на Панчарево!
Дали пък просто не дойде времето да върнем Жуниор на стария му клуб.Явно са си решили проблемите с Глория и си го прибират.Така,че може и пари да не влезнат в клуба освен някаква дребна компенсация за услугата да го държим във форма.По принцип цялата история с него беше твърде странна и сега пъзела се намества.
Все пак трябва да сме благодарни, че футболист от такава класа игра за нашия клуб.Щото ние такъв не може да си купим посмъртно.Благодрим му и успех в кариерата!
Old_death написа:Поредния подуенски пияница.
ralka_levskarka написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Red Warrior написа:Сега гледайте как същото ще стане и с Бандата. То ние други конвертируеми футболисти май нямаме.
братле каква банда. това беше човека който обичаха и обичаше малки и големи. никога не съм вярвал че може да има такава любов към футболист затолкова малко време.
Сега определено си разбрал какво беше Гарата за нас и продължава да бъде
[/offtopic]ДEМБЕЛЕ: НЕ ИСКАМ ДА СЕ ВРЪЩАМ В БЪЛГАРИЯ.НИКОГА!
Бившият нападател на Левски Гара Дембеле заяви, че не иска и да чува за завръщане в България.
Нападателят на Фрайбург бе потърсен за коментар по повод публикацията на "Кикер" според която Гара напуска настоящия си клуб след края на сезона.
"Няма нищо вярно. Тази информация не отговаря на истината", заяви Дембеле. Заради честите спекулации, че от Левски са го търсили за евентуално негово завръщане на Герена, Гара беше категоричен:
"С абсолютно никого не съм разговарял. От Левски не са ме търсили изобщо. Съжалявам, че ще го кажа, но нямам намерение да се връщам в България. Никога!", категоричен беше Дембеле пред "7 дни спорт".
Както е известно, малийският голаджия премина във Фрайбург през миналото лято за 2,2 милиона евро от Левски, като от него се очакваше да замени Папис Демба Сисе, който по-късно премина в Нюкасъл.
RedeviL написа:А дали той изпитва същите чувства към вас..?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта