Без цензура (Припс 2021 синя родопчанка). Fake agent +18

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Без Цензура. (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18

Мнениеот CaptainBertorelli » 30 авг 2021 22:03

LoveAndPeace написа:
CaptainBertorelli написа:
LoveAndPeace написа:
Mitata написа:Вие нас може да ни наричате както пожелаете. Но без реферите в Европа бяхте и все още сте едно голямо нищо. В Европа ви нарекоха "евроидиотите". Колкото и да ви помага държавата, БФС, НАП и т.н., от вас не става нищо. Прокобата.

В Европа се каза - Отбора на народа победи отбора на властта със 7:2

Не в Европа, в българската секция на Свободна Европа, с преобладаващи двойни агенти, верни чеда на партията :lol:

:lol: Верните чеда на партията щяха да напишат за този мач - Отборът създаден за да утвърждава превъзходството на комунизма над капитализма загуби мач. :roll:

Е, като агенти на ДС в Англия, пишат обратното :lol:
Хайл Мусолини

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2021 22:06

LoveAndPeace написа:
Mitata написа:
LoveAndPeace написа:
Mitata написа:Вие нас може да ни наричате както пожелаете. Но без реферите в Европа бяхте и все още сте едно голямо нищо. В Европа ви нарекоха "евроидиотите". Колкото и да ви помага държавата, БФС, НАП и т.н., от вас не става нищо. Прокобата.

Отбора на властта винаги сте били вие. Плюс че сте отбора на БФС- през повечето години ваши хора управляват съюза, хванали са кокала и не пускат. И сега ваш Боби не пуска ли не пуска вече над 15 години. Само той можел да управлява. Превърнахте съюза в бащиния, там управлява шуробаджанащината.

Наш Боби :lol: :lol: за коя Лайнарщина направиха чистак бърсак Ефбем ти лига ? За да прескочи година - две ?

Направиха го не заради ЦСКА, а заради техния кеф. Даже един умник от тях каза, че ЦСКА бил с 4 титли. Хич да не бяха разрешавали ЦСКА да се върне по този начин!
Вместо постоянно да се взирате в нас вижте само как НАП ви фаворизира. Не си плащате, но получавате лиценз, вместо да сте в несъстоятелност!
Последна промяна от Mitata на 30 авг 2021 22:06, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 22:06

CaptainBertorelli написа:
LoveAndPeace написа:

Не в Европа, в българската секция на Свободна Европа, с преобладаващи двойни агенти, верни чеда на партията :lol:

Не се опитвай да се правиш на много начетен- забравил си да споменеш,че "Свободна Европа" се финансираше от...Конгреса на САЩ, явно и те са комунисти.
Иначе това ,което коментирате е казано от ВВС . Някога редовно ги слушах - и ВВС ,и Свободна Европа, и Дойче веле . И сега мога да кажа по кое време беше рок музиката и кога бяха политическите емисии.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 авг 2021 22:09

LoveAndPeace написа:

Европа и друго каза след мача в Антверпен и при награждаването за най-добър футболист през 94-та, но според вас не сте идиоти, нито пък Стоичков е най-добрия български футболист.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2021 22:09

pomiqrat написа:
LoveAndPeace написа:

Това е измислено от българи в радио Европа. Нищо стойностно.

Ясно , но все още неизвестният автор на евроидиотизма е друга бира. Стойностна така да я наречем. Ясно.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 авг 2021 22:10

Dust написа:
honda написа:И от собствен опит мога да кажа,че това ,че си ваксиниран,не пази от Ковид. само го изкарваш по-леко. Но въобще не значи,че не може да го разпостраняваш.

Ваксината пази от заразяване. Все пак ако се заразиш го изкарваш безсимптомно.

Я пак? 10000 хиляди случая на ден в Израел с 90% ваксинирано население и 1700 тук на последно място в Европа по ваксини.

Това за в Испания :

По-голямата част от починалите са били напълно ваксинирани-процентът е почти 100% за хората над 80 години и 97% за групата 70-79 години.

https://trud.bg/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B ... %B8%D1%8F/
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 авг 2021 22:11

honda написа:през 2011 шампион стана Литекс.

Това ние ли сме? 8-)
Или сега и тоя Литекс е умрял и ние сме друг Литекс и през 2011 не сме шампиони?

Кажи, че вече много се обърках. Много Цесеката, много Литекси, много нещо. Само Левскито е едно-произхождащо от Динамо и пълно с доносници и милиционери.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 22:12

Dust написа:
honda написа:И от собствен опит мога да кажа,че това ,че си ваксиниран,не пази от Ковид. само го изкарваш по-леко. Но въобще не значи,че не може да го разпостраняваш.

Заразяване, разболява и разпространяване са три различни неща.
Ваксината пази от заразяване. Все пак ако се заразиш го изкарваш безсимптомно. Ако попадне вируса в теб е ясно, че го разпространяваш докато антителата не го неутрализират.
Преди малко по БНТ гледах едно предаване и беше гост наш представител в световната агенция по лекарстваи той каза, че към момента тези които влизат в болница за лечение 97% от тях не са ваксинирани.

Аз изкарах една среднотежка ковид инфекция миналия месец декември. Имам доста антитела, но се ваксинирах през юли за да мога да пътувам спокойно. Относно ваксинирането ми е все тая, че някой щял да ме следи, разни наночастици, магнити и пички майни :D Да се впрягат антиваксърите, на мен не ми пречат, а и не мисля да им применям мнението. Рано или късно всеки един нас ще пукеляса.

Не е точно така. Аз бях ваксиниран с много високо ниво на антитела и жената до мен също и двамат изгърмяхме. Кой от нас е заразил другия едва ли може да се каже. И при двамат не беше много безсимптомно ,но сравнително леко ,но 10 дни бяхме на антибиотици. Всичко е строго индивидуално. Иначе естетсвото на работата ми е такава ,че е свързана с много пътувания и няма как да не съм ваксиниран. Иначе служебния ми шофьор е израелец -ваксиниран и го искара досат тежко. Пак казвам всичко е строго индивидулано.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2021 22:13

CaptainBertorelli написа:Е, като агенти на ДС в Англия, пишат обратното :lol:

Значи ЦРУ го е убило :lol: тва припоците сте УуууНИКУммм

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 30 авг 2021 22:15

k20dan4o написа:
sinqkrepost1914 написа:Kак ще коменитрате това ?
https://dsport.bg/novo-predlozenie-zatvarane-na-stadionite-ili-50-publika-samo-s-vaksina.html

Аз съм ЗА това на стадионите да влизат само ваксинирани. Поне до достигането на 50% ваксинирани в обществото. Ние мерки не спазваме.
Вчера гледах Брьондби и Мидтиланд - беше празник на стадиона. Ама Дания...знаем при тях как е.

Дания е различен случай спрямо цяла Европа. Над 80% ваксинирани (над 12, не 18, годишна възраст). От 10 септември спират да разглеждат ковида като обществена заплаха и да занимават населението. За тях вече е обикновена болест. Няма маски, няма здравни паспорти. Който разбрал разбрал. Държава със соц модел на обществото. Ние понеже вървим по пътя на дивия капитализъм и индивидуалните права всеки си прави каквото иска. Не може да искате цялото да е добре, тоест да няма забрани в родината ни. Всеки индивид е действал както му скимне за добре.

Върни се в “ЦСКА”