[offtopic]Кака Сиса, като патрон на играта, нема ли да награди призьорите?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа:Браво Мита!
[offtopic]Кака Сиса, като патрон на играта, нема ли да награди призьорите?[/offtopic]
Red_Neck написа:Браво Мита!
[offtopic]Кака Сиса, като патрон на играта, нема ли да награди призьорите?[/offtopic]
шивача написа:Кака ти Сиса па е сменила отбораОтново е подуенка
Иначе е длъжна да награди победителя с нещо секси!
Вие предлагайте и тя да си избере. Аз бих й предложил да си снима катерицата и да му е прати по мейла
шивача написа:Red_Neck написа:Браво Мита!
Кака ти Сиса па е сменила отбораОтново е подуенка
Вие предлагайте и тя да си избере. Аз бих й предложил да си снима катерицата и да му е прати по мейла
Mitata написа:шивача написа:Кака ти Сиса па е сменила отбораОтново е подуенка
Отказвам се от секси наградата. Най-голямата награда би била, ако Сиса отново стане червена, завинаги, както е в червения ѝ никнейм. Безвъзмездно!
Cheradonna написа:шивача написа:Red_Neck написа:Браво Мита!
Кака ти Сиса па е сменила отбораОтново е подуенка
[offtopic]Зависи от от модела катерица,да не се окаже,че победителя ни ще сънува кошмари.[/offtopic]
Честито на победителя!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта