Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Стига с този Гриша Ганчев. Не разбрахте ли, че той никога не е имал истинско намерение да влиза в клуба? От какъв зор правеше толкова силна селекция, като се канеше да праща Литекс в "Б" група? Аз по-скоро се питам къде са бизнесмените и едрите земевладелци от "ЦСКА Възраждане". Нали бяха големи цесекари, или просто изпълняваха политическа поръчка, при това некадърно, тъй като, ако ББ наистина искаше да накара боклуците да продадат клуба - щеше да го направи. 2/3 от бизнеса на боклуците са в общини на ГЕРБ.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
BRF написа:Викаш,всички тия реклами дето се дават по телевизиите са безмислени!Кой ли не знае,че Нестле продава 3в1 и шоколади или че Кока Кола предлага безалкохолни напитки,а Девин минерална вода!Всичко е безмислено викаш!И за какво има спонсори и рекламодатели?
Ха-ха.. Ами да вземем и ние тогава да пуснем една реклама по телевизията! Ти май не разбираш какво искам да ти кажа.. Не е проблемът в даването на информация - къде, как и колко акции на ЦСКА може да си купим, а в постоянното приканвване на всички да го направят.. Хората не са толкова тъпи, колкото явно си мислите щом за пример ми даваш реклами на Кока-Кола и Нестле.. От опит ти го казвам, че такава настоятелност в повечето случаи е отблъскваща!
- Red Warrior
- Контакти:
RedeviL написа:BRF написа:Викаш,всички тия реклами дето се дават по телевизиите са безмислени!Кой ли не знае,че Нестле продава 3в1 и шоколади или че Кока Кола предлага безалкохолни напитки,а Девин минерална вода!Всичко е безмислено викаш!И за какво има спонсори и рекламодатели?
Ха-ха.. Ами да вземем и ние тогава да пуснем една реклама по телевизията! Ти май не разбираш какво искам да ти кажа.. Не е проблемът в даването на информация - къде, как и колко акции на ЦСКА може да си купим, а в постоянното приканвване на всички да го направят.. Хората не са толкова тъпи, колкото явно си мислите щом за пример ми даваш реклами на Кока-Кола и Нестле.. От опит ти го казвам, че такава настоятелност в повечето случаи е отблъскваща!
Не знам за какво се бориш в момента. По-малко фенове да си купят акции ли? И ако не знаеш рекламата на акции е забранена от закона. Има само информационна кампания в два национални ежедневника и друга информация, която получихме и ние от сайтовете. Затова няма и реклами по телевизията от типа "Купете си акции на Актавис"!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- veteran1972
- Контакти:
Нашия ДЕРБИ мач продължава и тази седмица , засега сме 809 ГОЛМАЙСТОРИ и сме вкарали на съперниците си 81 000 гола , можеме ли повече да сме голмайсторите истински АРМЕЙЦИ и да вкараме повече голове на съперниците , а ???
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
RedeviL написа:BRF написа:Викаш,всички тия реклами дето се дават по телевизиите са безмислени!Кой ли не знае,че Нестле продава 3в1 и шоколади или че Кока Кола предлага безалкохолни напитки,а Девин минерална вода!Всичко е безмислено викаш!И за какво има спонсори и рекламодатели?
И какъв точно ти е опита?Маркетингов директор ли си или го казваш като потребител?Ти купи ли си акции?Ако да,имаше ли проблеми?Знаеш ли колко хора имат проблеми при опита си да купят акции?
Не вървят нещата, явно хората нямат пари 

BRF написа:RedeviL написа:BRF написа:Викаш,всички тия реклами дето се дават по телевизиите са безмислени!Кой ли не знае,че Нестле продава 3в1 и шоколади или че Кока Кола предлага безалкохолни напитки,а Девин минерална вода!Всичко е безмислено викаш!И за какво има спонсори и рекламодатели?
И какъв точно ти е опита?Маркетингов директор ли си или го казваш като потребител?Ти купи ли си акции?Ако да,имаше ли проблеми?Знаеш ли колко хора имат проблеми при опита си да купят акции?
Трябва ли да съм маркетингов директор, за да знам, че най-малкото не е коректно да убеждавам непознати хора да си купуват акции?

motg написа:Не вървят нещата, явно хората нямат пари
Темпото е абсолютно същото като от 21-ви. Желаещи има, но лотовете са сравнително малки.. Ако не се появят по-големи купувачи, трудно ще успеем да достигнем до 1,4 милиона.
Последна промяна от RedeviL на 24 мар 2014 11:26, променено общо 1 път.
RedeviL написа:BRF написа:RedeviL написа:BRF написа:Викаш,всички тия реклами дето се дават по телевизиите са безмислени!Кой ли не знае,че Нестле продава 3в1 и шоколади или че Кока Кола предлага безалкохолни напитки,а Девин минерална вода!Всичко е безмислено викаш!И за какво има спонсори и рекламодатели?
Трябва ли да съм маркетингов директор, за да знам, че най-малкото не е коректно да убеждавам непознати хора да си купуват акции?Не виждам какво общо има с темата, но на въпроса ти, дали съм си купил акции - да, вече го направих, както и майка ми, която така да го кажем не е от най-големите футболни фенове.. Естествено заслугата за това е моя!
Не виждам проблем да предложа на близки приятели и роднини, но до там.. А който има някакъв проблем, нека да попита! Все пак за това е форум.
Именно!В петък като се срещахме с част от ръководството на Клуба и с Капитана,никой не ни агитираше за акции!Нито с една дума!Кампанията която тече е разяснителна,споделиха се за много проблеми!За мен това ни е най-важния мач,това е!
RedeviL написа:motg написа:Не вървят нещата, явно хората нямат пари
Темпото е абсолютно същото като от 21-ви. Желаещи има, но лотовете са сравнително малки.. Ако не се появят по-големи купувачи, трудно ще успеем да достигнем до 1,4 милиона.
А като достигнете до 1,4 млн. какво ще се случи? Ще си решите проблемите ли?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!