Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

d.milanov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот d.milanov » 02 мар 2019 13:11

Бумал нещо да не се е объркал в последното интервю? Май не сме му предложили договор и затова си е бил камшика. Нищо не споменава за чупене на крака.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 02 мар 2019 22:30

Mitata написа:
peliforewer написа:Кирил Десподов прави невероятни неща за български футболист от последните години в Италия,за 15 мин. изработи дузпа срещу Интер и ако му бяха дали да я бие Интер щеше да загуби с 3-1,ще дойде времето и на Киро,новата звезда в италианския футбол.

За същото нарушение в България съдиите нямаше да отсъдят дузпа в полза на ЦСКА, можеше да му дадат жълт картон за симулация. Със сигурност щяха да си затворят очите. В полза на ЦСКА се свири дузпа, само когато нарушението в наказателното е 1000% или в резултат на него футболистът е получил тежка контузия.

Да мача днес го потвърждава. Ощетиха ви в 1вата минута.
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 мар 2019 22:35

Благодаря на тези, дето си направиха труда да отговорят на говедото. Така или инак сте ми любимци...
-Митата, изненадан съм от теб! Много лъкатушиш, ту си един, ту друг...мислех те за трубадур без малко, но ти си бил читаво момче( както и предполагах), поздрави от едно говедо :) !
-Делянски, не е баш така, ама няма да спорим сега за глупости... ;)
-Защо, защо...много ти е ясна материята, Пенев е уникат. И коментарите ти показват разбиране на играта. Но си пропуснал, че отдавна махнах детето от Герена. Сега е на правилното място.
-Пелифоревър, или както се произнася. Много се бараш, ама ти е малко покритието. Мен никога тук , а и в живота не ме е бъркало кой какво мисли за мен. Както и да е-да си жив и здрав!
-Мегатрон, моята слабост...пич, с тебе бих седнал някъде да си поговорим и да пием по едно, истина ти казвам! ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 03 мар 2019 09:52

Честит празник , Българи ! ;)

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 мар 2019 17:47

[offtopic]сините ще ги правят шампиони! Такова зверско подпиране не съм виждал! Дори Разград не са били подпирани толкова безочливо.[/offtopic]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 03 мар 2019 17:49

На другарките от края на града след като им беше некофмортно да играят в Овча Купел и от “съображения за сигурност”, които никой не знае какви са, преместиха мача на нац. стадион, сега за 15 мин. спестиха дузпа срещу тях и свириха от тъч засада :lol: Явно трябва да гледаме нови “щампиони” тая година. Чичо Дебелан бая ще плачка след мача :lol: :mrgreen:

Ама ако го напиша в техния форум веднага ще бъде изтрито и ще има бан, та затова ползвам нашия :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 мар 2019 18:06

j0rka7aa написа:На другарките от края на града след като им беше некофмортно да играят в Овча Купел и от “съображения за сигурност”, които никой не знае какви са, преместиха мача на нац. стадион, сега за 15 мин. спестиха дузпа срещу тях и свириха от тъч засада :lol: Явно трябва да гледаме нови “щампиони” тая година. Чичо Дебелан бая ще плачка след мача :lol: :mrgreen:

Ама ако го напиша в техния форум веднага ще бъде изтрито и ще има бан, та затова ползвам нашия :mrgreen:

[offtopic]Беше пръв защитник на Перуката, така че ще си носи последствията.
Въпреки негативния резултат белите скриват топката на ония. Ще е голям резил, ако чрез другите начини направят шампиони сините.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 03 мар 2019 19:23

j0rka7aa написа:На другарките от края на града след като им беше некофмортно да играят в Овча Купел и от “съображения за сигурност”, които никой не знае какви са, преместиха мача на нац. стадион, сега за 15 мин. спестиха дузпа срещу тях и свириха от тъч засада :lol: Явно трябва да гледаме нови “щампиони” тая година. Чичо Дебелан бая ще плачка след мача :lol: :mrgreen:

Там цари зверска диктатура! Иначе "Щампиона" е ясен! Черепа явно се е натегнал и на тях да им купува титла. Според мен Домуса затова не маха Сухия и не харчи за игрчи, просто му е спуснато от горе. За Гришата важи същото, той още преди началото на сезона каза, че шампиона му е ясен, може би е имал точно това в предвид.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 мар 2019 19:31

HardWork написа:

Там цари зверска диктатура! Иначе "Щампиона" е ясен! Черепа явно се е натегнал и на тях да им купува титла. Според мен Домуса затова не маха Сухия и не харчи за игрчи, просто му е спуснато от горе. За Гришата важи същото, той още преди началото на сезона каза, че шампиона му е ясен, може би е имал точно това в предвид.

До 0:2 Славия беше по-добрият отбор. Белите пропуснаха няколко шанса, не им върза. Но когато не ти дадат 100% дузпа при 0:1, работата е ясна.

Има явна тенденция да ги бутат, но са слабички, няма да станат шампиони.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 мар 2019 19:37

Mitata написа:
Има явна тенденция да ги бутат, но са слабички, няма да станат шампиони.

И аз мисля така! Лудогорец ще стигне до осма поредна,но за догодина май ще има "познато дуо на върха".Да видим,обаче кой ще намаже. Дано да сме ние.
Иначе си мисля,че още другата седмица ще стане ясно,какви са тенденциите.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”