Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот Megatron_69 » 01 мар 2019 23:21

sin4ec написа:Момчета, искам да ви питам нещо...заевете запалянковщината и личните емоции. ( за протокола-пил съм чаша червено вино и ще си сипя втора). Та по същество:
Вие възприемате ли този отбор като Вашия Отбор? Ама с цялото си сърце, с мъката от загуба и радостта от победата?
Присвиваше ли ви корема преди мача? Страдахте ли след загубата?
Питам ви , защото за пореден път бях на стадиона, [offtopic]и малкия заведох на студа, та майка му заплаши да ме бие и верно ме би...няма да казвам как[/offtopic] но при мен тръпката я няма. И не само при мен.
Но нас ни заевете, ние сме врагът. Вие как виждате нещата, същите ли са, както преди?

въпреки,че отбора ми вече го няма(поне в първоначалният му вид),аз ви мразя по същият начин....дори и повече от преди...защото отново ви спасиха....и пак по гнусният начин....а защо имате 32 милиона дълг-а ВСИЧКИ ви дундуркат -ето това ми кажи?
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 мар 2019 23:35

Чичо Митко е най великият ... :lol:

Г-н Пенев, какви са впечатленията ви от дербито?

- Даже малката ми внучка може да направи коментар и той ще е: "Този мач не го разбрах"...

Значи смятате, че съдията повлия най-много на мача?

- Естествено. Повлия, както ти влияе призовка да си платиш тока и водата....
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2019 23:42

sin4ec написа:Момчета, искам да ви питам нещо...заевете запалянковщината и личните емоции. ( за протокола-пил съм чаша червено вино и ще си сипя втора). Та по същество:
Вие възприемате ли този отбор като Вашия Отбор? Ама с цялото си сърце, с мъката от загуба и радостта от победата?
Питам ви , защото за пореден път бях на стадиона, [offtopic]и малкия заведох на студа, та майка му заплаши да ме бие и верно ме би...няма да казвам как[/offtopic] но при мен тръпката я няма. И не само при мен.
Но нас ни заевете, ние сме врагът. Вие как виждате нещата, същите ли са, както преди?

Моето мнение за теб го знаеш отдавна,особено след 20.00ч.,доскоро беше смешен,вече ставаш жалък,алкохолът не прощава.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2019 23:50

baraba написа:Чичо Митко е най великият ... :lol:

Г-н Пенев, какви са впечатленията ви от дербито?

- Даже малката ми внучка може да направи коментар и той ще е: "Този мач не го разбрах"...

Значи смятате, че съдията повлия най-много на мача?

- Естествено. Повлия, както ти влияе призовка да си платиш тока и водата....

Аз мисля че черешката на тортата от това интервю са тези думи на Пената....Заради своята публика ЦСКА трябваше да е по-сериозният диригент на терена, но не се получи. Вместо това диригент беше съдията. Той в едната половина свири на пиано, но в другата свири на акордеон, на който не му работят клавишите...Велик,това е класика.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 мар 2019 23:58

Кирил Десподов прави невероятни неща за български футболист от последните години в Италия,за 15 мин. изработи дузпа срещу Интер и ако му бяха дали да я бие Интер щеше да загуби с 3-1,ще дойде времето и на Киро,новата звезда в италианския футбол.
W84me ( Блатер) ..

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 мар 2019 08:32

Понеже очаквах реферите да ни порежат садистично, реших да си спестя неприятните емоции, затова не гледах мача.

Този отбор е 100% ЦСКА, не може чрез един фалит да се затрие най-големия клуб в България, за който милеят хиляди българи.

Вие също щяхте да фалирате, ако държавата не беше ви помогнала решително, със спонсори и Божков. Всички виждаме какво се случва през последните години, не сме слепци.

Когато ЦСКА беше пред фалит на Армията пратиха Томов, без лев в джоба. На вас спуснаха Божков. За сравнение - в представения от него оздравителния план на ПФК ЦСКА АД бе отразено намерението му да изплаща 18 милиона лв. в продължение на 30 години! Още непристигнал на Виваком Арена-Герена, същият с размах погаси 3 милиона дългове. Защото Левски не трябвало да извърви пътя на ЦСКА. Директивата на държавата е факт!

Когато ЦСКА беше във В група всички стояхме до отбора, подкрепяхме го. Нямаше проблем да минем през "Б" група. Но понеже централата на БФС проумя, че без ЦСКА тогавашната "А" група няма същата притегателна сила, решиха да съкратят пътя ни обратно към елита. Дай да се откажем от ЦСКА, защото някой решил да ни върне предсрочно в новосъздадената ППЛ!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 мар 2019 08:37

peliforewer написа:Кирил Десподов прави невероятни неща за български футболист от последните години в Италия,за 15 мин. изработи дузпа срещу Интер и ако му бяха дали да я бие Интер щеше да загуби с 3-1,ще дойде времето и на Киро,новата звезда в италианския футбол.

За същото нарушение в България съдиите нямаше да отсъдят дузпа в полза на ЦСКА, можеше да му дадат жълт картон за симулация. Със сигурност щяха да си затворят очите. В полза на ЦСКА се свири дузпа, само когато нарушението в наказателното е 1000% или в резултат на него футболистът е получил тежка контузия.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 мар 2019 10:30

Не,не са.Двата Сектора са на слабо ниво,като синият е на ужасно,а това влияе негативно на червения.Аз така ги виждам нещата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 02 мар 2019 12:58

А ти как възприемаш сега най-старото столично дерби? Присвива ли ти се корема преди мача, ще водиш ли малкия на студа, ще те бие ли майка му (макар че то студ вече няма, корема си има защо да те присвива и майка му да те бие) за отбор, на който целта е да влезе в първата 13-тица? :lol:

П.П. За майка му на малкия имах предвид, че си го записал в школата на Левски, та от малък си му ограничил възможностите да играе в голям отбор от голямо първенство. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”