Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
skabrin

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот skabrin » 27 фев 2019 17:13

realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=773071

Може да ме изтриеш, но истината, която знае цяла България, не можеш.

Левскар ми праща линк от делиормански сайт... :lol: Виж кво.Ако не бях мод ,щях да напиша,че ''цяла България сте като хлебарките -> повече сте от феновете на ЦСКА,както и хлебарките от хората,но тва не е от голямо значение''.Само че съм мод и за тва няма да го напиша и го оставям в цитат.

Сайта може и да е марсиански, но истината за вашия любим клуб е тази. Радвате и скърбите за чужд преименуван клуб, преместен на "Армията". Ако не вярваш, питай ГГ . Той много добре знае за кого си дава парите и кого е оставил да умре. Ти ми изтри въпрос преди няколко дни, но пак ще те попитам: ако ЦСКА _София е автентичното ЦСКА, защо е необходимо да му купувате неговата собствена емблема? Това не е заяждане, а питам защото не виждам логика в това. Все едно е жена ти да има пръстен, но да си го купи от себе си.

Вашето мнение е много важно за мен. Благодаря Ви, че го споделихте.
Приятен ден Ви желая!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2019 17:13

realno написа:
delqnski47 написа:

Левскар ми праща линк от делиормански сайт... :lol: Виж кво.Ако не бях мод ,щях да напиша,че ''цяла България сте като хлебарките -> повече сте от феновете на ЦСКА,както и хлебарките от хората,но тва не е от голямо значение''.Само че съм мод и за тва няма да го напиша и го оставям в цитат.

Сайта може и да е марсиански, но истината за вашия любим клуб е тази. Радвате и скърбите за чужд преименуван клуб, преместен на "Армията". Ако не вярваш, питай ГГ . Той много добре знае за кого си дава парите и кого е оставил да умре. Ти ми изтри въпрос преди няколко дни, но пак ще те попитам: ако ЦСКА _София е автентичното ЦСКА, защо е необходимо да му купувате неговата собствена емблема? Това не е заяждане, а питам защото не виждам логика в това. Все едно е жена ти да има пръстен, но да си го купи от себе си.

Защото такава беше договорката с държавните лица и институции относно някои казуси,които решиха в наша полза.
Друг въпрос?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 фев 2019 17:14

Подкрепяме Любослав Пенев, подадохме жалба срещу съдийството

Армейци,

от началото на пролетния полусезон сме свидетели на грубо и тенденциозно съдийско ощетяване срещу нашия отбор. Клубът ни става жертва или на некомпетентността на реферите или на други процеси, които в крайна сметка сериозно влияят върху развръзката на шампионата и битката за върха.

ЦСКА е най-великият роден клуб, начело на който е легендата Любо Пенев. Доказана и успяла във футбола личност, мотивирана за работа и успехи в България, която не се страхува да казва истината и да се бори за това, в което вярва. Обиден и недопустим е начинът, по който лични конфликти и стари вражди с него се превръщат в откровена вендета. Не само срещу Любо Пенев, а и директно срещу ЦСКА и вярната ни публика. Милионите червени привърженици, армейският клуб и световно признат футболен човек като Любо Пенев не заслужават това. Подкрепяме нашия наставник и категорично не приемаме съдийските несправедливости, задкулисните действия и неадекватното отношение към институцията ЦСКА.

Клубът ни официално е подал жалба до Съдийската комисия към БФС, в която изразява своите основателни претенции и неудовлетворение от грешните отсъждания на реферите в дербито с Левски и различният им критерий в идентични ситуации, които оказаха влияние върху развоя на резултата и крайния изход на срещата. Все още очакваме отговор от Съдийската комисия на жалбата ни за срещата Черно море - ЦСКА.

Призоваваме за по-голямо уважение към нас, обективност и професионализъм в действията на ръководещите българския футбол!

Изявление от клуба

CSKA.BG

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 27 фев 2019 17:17

realno написа:... пак ще те попитам: ако ЦСКА _София е автентичното ЦСКА, защо е необходимо да му купувате неговата собствена емблема?

А кое е по-добре? Томас Лафчис да направи нов отбор нямащ нищо общо с Левски,със собствена различна емблема,и десетина години по-късно автентичната емблема някак си магически да се появи отново на Герена( без да струва нито стотинка на новия клуб,носещ името Левски 1914).
Името Златин Тепсиев говори ли ти нещо?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2019 17:18

hydetoshi написа:
realno написа:... пак ще те попитам: ако ЦСКА _София е автентичното ЦСКА, защо е необходимо да му купувате неговата собствена емблема?

А кое е по-добре? Томас Лафчис да направи нов отбор нямащ нищо общо с Левски,със собствена различна емблема,и десетина години по-късно автентичната емблема някак си магически да се появи отново на Герена( без да струва нито стотинка на новия клуб,носещ името Левски 1914).

Мани сега ''Левски''....моля ти се.Няма да разводняваме темата.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 27 фев 2019 17:27

delqnski47 написа:
hydetoshi написа:

Мани сега ''Левски''....моля ти се.Няма да разводняваме темата.

Sorry! :oops:
Arsenal- a new era begins ! Again!...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 фев 2019 17:30

delqnski47 написа:
realno написа:
delqnski47 написа:

Защото такава беше договорката с държавните лица и институции относно някои казуси,които решиха в наша полза.
Друг въпрос?

Ясно. Нямате отговор. Така и предположих.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2019 17:45

realno написа:
Ясно. Нямате отговор. Така и предположих.

Е,щом си рекъл,че не е отговор,добре.Смисъл... :lol: Окей.Нямаме проблем.
Sofia.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

След управлението на Божков

Мнениеот obi4am_pirin » 27 фев 2019 18:37

Някой има ли спомен след управлението на ЦСКА от Божков всичко ли беше изчистено или отбора имаше дългове?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: След управлението на Божков

Мнениеот baraba » 27 фев 2019 18:52

obi4am_pirin написа:Някой има ли спомен след управлението на ЦСКА от Божков всичко ли беше изчистено или отбора имаше дългове?

Имаше над 2,5 милиона дългове :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”