Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот CSKA 78 » 27 фев 2019 12:43

Не можах да разбера защо подуенци се радват на "победата" над ЦСКА?! Даже изтипосали Перейра на видео, като част от новия им фолклор?! Това което се видя е, че отборът от покрайнините на София е изключително слаб! Даже бих казал, може би е най-слабият подуенски отбор за последните 30 години! В този мач ЦСКА игра с юноша бледен на десния бек и с ЦЗ на левия бек, който никога в живота си не е играл като ляв бек! Играл е като десен бек, но не и като ляв! И въпреки това "синият" отбор не можа да направи сносна атака, която да бъде счетена за голова, за цял мач! :shock: Откъде им идва поводът за радост на подуенци?! Добре че съдията изгони най-креативния ни футболист доста пресилено, а след това си затвори очите за подобно нарушение преди автогола! Което нарушение освен, че не беше оцветено с картон, даже не беше свирено като такова! И добре, че беше Перейра да си вкара автогол, защото подуенци нямаше да могат да ни вкарат, дори и мачът да се беше играл в разстояние 3 дни! Въпреки че на няколко пъти оставахме с девет души на терена, за по няколко минути! Да обобщим- ЦСКА игра с нетипични или бекове, които са юношеска възраст! Най-креативният ни футболист беше изгонен преднамерено! Не бяха отсъдени същите или подобни нарушения в обратната посока! Нетипичният ни ляв бек си вкара нетипичен автогол! Другото ни крило беше контузено след сблъсък с футболист на другия отбор, а по-късно и най-добрият ни ЦЗ се самоконтузи! И след всичко това в края на мача подуенци лежаха по терена, бавейки времето! :shock: :lol: А техният треньор направи "тактическа" смяна в края на мача?! :lol:
С други думи, ако подуенци не ги е срам от всичко гореописано, ами... нека да се радват! :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 27 фев 2019 12:49, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 фев 2019 12:45

Нападателят на ЦСКА Мауридеш ще се завърне в групата на тима за предстоящото домакинство на Септември в събота. Голмайсторът на "червените" може да попадне сред 18-те, тъй като Евандро е извън сметките за този мач заради контузия.

Вкарваме поне 3 ;)

... някой друг ще направи ли тема за мача, че ме е подгонил карък? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 27 фев 2019 14:14

baraba написа:Трубадур е на баща ти синът ;) Научи ли коя е дясна ръка и коя лява ?
Къде е ДЯСНАТА ръка , която удряла в лицето според твоята теория? Аз не говоря, а показвам, който има очи да гледа ....

Изображение

Айде и аз не говоря а показвам, а ако имаш очи гледай
Изображение
free online dice.com
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 фев 2019 15:47

https://www.sportal.bg/news.php?news=773071

Може да ме изтриеш, но истината, която знае цяла България, не можеш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 фев 2019 16:16

realno написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=773071

Може да ме изтриеш, но истината, която знае цяла България, не можете.

Тази истина е вашата и на сестрите Тошеви ,ако на ЦСКА бяха подарени базите и бяха плащани консумативите за тях от Държавата, ако на ЦСКА бяха пращани под строй спонсори, ако на ЦСКА не беше отнет лиценза за 800хиляди лева към НАП, докато едни други с 8млн. лв.получават такъв едва ли щяхме да говорим за фалит. Писна ми омазани до шията с лайна да ме учат на морал,престъпници да ми четат законите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2019 16:52

Левскар ми праща линк от делиормански сайт... :lol: Виж кво.Ако не бях мод ,щях да напиша,че ''цяла България сте като хлебарките -> повече сте от феновете на ЦСКА,както и хлебарките от хората,но тва не е от голямо значение''.Само че съм мод и за тва няма да го напиша и го оставям в цитат.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 27 фев 2019 17:05

Martinez1948 написа:Мача мина вече Оспокойте се, Детелин Баялцалиев в клуб 7777 даде много хубав и аргументиран анализ на основните положения, който иска може да го чуе. Аз още си рИва за отменения гол на Енрике при втория полуфинал с брадчедите миналата година, защото се виждаше. че ще стане много як мач.
Нещо последно време зачезна армейския дух, няма мотивация, няма стимул за 32рата, Любо използва ЦСКА като трибуна да плюе по БФСто, и тн. и тнНо лично за мен за тази година плащането на активите и примствеността на дружествата ми стига като нещо положително. Макар че изпускаме много слаб Лудогорец и раздвуен Левски.

В това,дето съм го подчертал се крие цялата беда. Защото ,това което прави Гриша Ганчев в ЦСКА и това,което евентуално ще прави Васил Божков в Левски не е по-различно от това,което прави и Кирил Домусчиев в Лудогорец. Всички се смеем,че Киро като си тръгне Лудогорец приключва(което е абсолютно вярно),но и Гриша Ганчев и Васил Божков да си тръгнат,ЦСКА и Левски също приключват. Та затова се пита в задачата,какъв е смисълът да се платят едни 8 млн за емблемата,какъв е смисълът Божков да изсипе едни 5 млн в рамките на 2 седмици ,след като няма никаква идея ,какво ще се прави в бъдеще. Стадионите са празни,приходите на клубовете са крайно недостатъчни, и сега може и да се закърпва положението,но за в бъдеще отново ще се генерират дългове. Накрая ще минат години и българските отбори пак ще са на същото дередже.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 фев 2019 17:05

Red_Neck написа:
Нападателят на ЦСКА Мауридеш ще се завърне в групата на тима за предстоящото домакинство на Септември в събота. Голмайсторът на "червените" може да попадне сред 18-те, тъй като Евандро е извън сметките за този мач заради контузия.

Вкарваме поне 3 ;)

Мауридеш е тръгнал пеша от Китай;
https://topsport.bg/cska/mauridesh-e-v- ... E%D1%80%3F
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 фев 2019 17:09

delqnski47 написа:

Левскар ми праща линк от делиормански сайт... :lol: Виж кво.Ако не бях мод ,щях да напиша,че ''цяла България сте като хлебарките -> повече сте от феновете на ЦСКА,както и хлебарките от хората,но тва не е от голямо значение''.Само че съм мод и за тва няма да го напиша и го оставям в цитат.

Сайта може и да е марсиански, но истината за вашия любим клуб е тази. Радвате и скърбите за чужд преименуван клуб, преместен на "Армията". Ако не вярваш, питай ГГ . Той много добре знае за кого си дава парите и кого е оставил да умре. Ти ми изтри въпрос преди няколко дни, но пак ще те попитам: ако ЦСКА _София е автентичното ЦСКА, защо е необходимо да му купувате неговата собствена емблема? Това не е заяждане, а питам защото не виждам логика в това. Все едно е жена ти да има пръстен, но да си го купи от себе си.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 27 фев 2019 17:10

Red_Neck написа:

Вкарваме поне 3 ;)

Аз мога да направя,но не съм "вещ в занаята" и няма да е шарена с картинки и графики. :roll:
[offtopic]GOLEADOR,къде изчезна,че неговите теми бяха ОК?[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”