Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот Martinez1948 » 26 фев 2019 21:58

Мача мина вече Оспокойте се, Детелин Баялцалиев в клуб 7777 даде много хубав и аргументиран анализ на основните положения, който иска може да го чуе. Аз още си рИва за отменения гол на Енрике при втория полуфинал с брадчедите миналата година, защото се виждаше. че ще стане много як мач.
Нещо последно време зачезна армейския дух, няма мотивация, няма стимул за 32рата, Любо използва ЦСКА като трибуна да плюе по БФСто, и тн. и тн. Но лично за мен за тази година плащането на активите и примствеността на дружествата ми стига като нещо положително. Макар че изпускаме много слаб Лудогорец и раздвуен Левски.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 фев 2019 22:04

sin4ec написа:Аз лично нещо недоумявам. Естествено, че съм чужд елемент тук, но все пак:
Не влязох тук след мача, защото знам колко е дразнещо след загуба да ти пилят на главата ОНИЯ. ДРУГИТЕ. Със злобните подмятания и бъзиците. А пък и трябваше да си отпразнуваме победата, каквато и да е тя.
Пуснах един пост на другия ден, в който поздравих феновете ви , с които 2 часа бяхме един срещу друг и мръзнахме здраво. Казах си мнението и толкоз-не смятам, че съм засегнал някого.
И тука се явява някакъв да хули и обижда. Не че ме бърка особено-Господ и доста от вас са ми свидетели какви спорове и псувни са се водили и изливали тук и какви банове сме взимали за това :) . Но аз съм говедо, боли ме хОя...
По-лошото е, че този екземпляр се отнася по същия начин към фенове на отбора ви, които не са съгласни с неговото мнение. Тук се организира комсомолски съд с призиви за покаяние и посипване на пепел по главата на всеки, дръзнал да се изкаже негативно за...знаете какво. Това аз не го разбирам и затова го казвам.
Разбирам, че съм враг и дразнител. Но смятам, че през годините сме водили диалог и съм бил коректен( е, това е относително :) ). И когато съм бъркал-съм се извинявал.
Благодаря за вниманието!

Можеш да видиш в темата за мача ,че съм ви поздравил за победата.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 фев 2019 22:09

gihuelo написа:Можеш да видиш в темата за мача ,че съм ви поздравил за победата.

Аз това го знам прекрасно, що си мислиш, че визирам теб? :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 фев 2019 23:16

gihuelo написа:
шивача написа:
gihuelo написа:Аз единствено съжалявам ,че в този мач не игра Малинката ! :)
Поне нямаше да има симулации :)

Доцент Малинов! И аз съжалявам, а още повече, че нямаме от дясно един нов Енгибаров, щеха да напълнят Пирогов с пациенти-симуланти :evil:

Аз такъв като Енгибаров ,май не съм виждал друг. :)

От по-старите имаше един-Благой Блангев, ляв бек на Тракия, но Енги-то си остана в моето съзнание като най-откаченото копеле :!:
Наслаждавах му се на всеяко едно влизане, на всеки шпагат, на всяка интервенция :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 26 фев 2019 23:35

sin4ec написа:Аз лично нещо недоумявам. Естествено, че съм чужд елемент тук, но все пак:
Не влязох тук след мача, защото знам колко е дразнещо след загуба да ти пилят на главата ОНИЯ. ДРУГИТЕ. Със злобните подмятания и бъзиците. А пък и трябваше да си отпразнуваме победата, каквато и да е тя.
Пуснах един пост на другия ден, в който поздравих феновете ви , с които 2 часа бяхме един срещу друг и мръзнахме здраво. Казах си мнението и толкоз-не смятам, че съм засегнал някого.
И тука се явява някакъв да хули и обижда. Не че ме бърка особено-Господ и доста от вас са ми свидетели какви спорове и псувни са се водили и изливали тук и какви банове сме взимали за това :) . Но аз съм говедо, боли ме хОя...
По-лошото е, че този екземпляр се отнася по същия начин към фенове на отбора ви, които не са съгласни с неговото мнение. Тук се организира комсомолски съд с призиви за покаяние и посипване на пепел по главата на всеки, дръзнал да се изкаже негативно за...знаете какво. Това аз не го разбирам и затова го казвам.
Разбирам, че съм враг и дразнител. Но смятам, че през годините сме водили диалог и съм бил коректен( е, това е относително :) ). И когато съм бъркал-съм се извинявал.
Благодаря за вниманието!

Вече честитих на всички левскари, за които победа, постигната по този начин не е срамна. Явно ти си от тях. Та честито още веднъж, специално за теб. Ама май нещо те гризе отвътре, за да пишеш тези фермани тук. ;)
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 27 фев 2019 00:20

baraba написа:Аз пък, не разбирам, как и защо :
Как едно дружество не погасява дълговете си към НАП над 2г. И получава лиценз за ППЛ и за Евротурнирите!?

След като е получил лиценз значи някой си е "затворил" очите / разбирай БФС/. Защо !?

Издаването на лиценз при положение, че знаеш за задълженията и не погасяването им не е ли нарушение на закона!?

За да бъде издаден лиценз от УЕФА то това значи, че БФС е подало документи с невярно съдържание. Това закона не го ли тълкува, като фалшификация / измама !?

Защо след публичното признание за подобни машинации, прокуратурата не се самосезира?

Защо след направеното признание БФС продължава да мълчи?

Ще последва ли оставка на БФС след всички тези разкрития?

Ще бъде ли наказан "Професионален Футболен Клуб Левски АД" регистриран през 1998г. по някакъв начин?

Държавата ще продължава ли да толерира измамите на един клуб, който не само ползва базите си абсолютно незаконно без никакво правно основание с издадени документи със стари дати фалшификация/, които нямат тежест, а също така и отново незаконно играят г в ППЛ вече 2г. !?

Защо, защо? Ми много просто, защото тия там са мафия. Такова чудо никъде го няма, нямаше го и при комунизма даже. Тия се самозабравиха, помислиха че са богоизбрани и всичко им е разрешено. Така са захапали кокала, че пускане не се очаква в близките няколко петилетки.
Четвъртите в света съсипаха българския футбол. Добре че Ицо и Любо не са в тази противна компания. Балъков също.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 27 фев 2019 04:11

sin4ec написа:Хората са различни. Може и аз да бъркам...три мача не можете да вържете три паса накръст, но щом ви харесва-ваша работа!

В два от трите мача печелите точки съдийски, но щом ви харесва ваша работа. Хората са различни. Може и аз да бъркам, но така е вече над 100 години. Идва някой Вадуц и без съдиите следва резил.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

yagarr

Мнениеот yagarr » 27 фев 2019 06:01

sin4ec написа:Хората са различни. Може и аз да бъркам...три мача не можете да вържете три паса накръст, но щом ви харесва-ваша работа!

При нас има очевидни прични да сме зле след скандалната смяна на Нестор(абсолютно незаслужена) една седмица преди началото на първенството, както и необяснимото бездействие на трансферния пазар.
А вие пък сте цъфнали и вързали след като с Локото спечелихте съдийска точка със слаба игра,с Витоша сигурно нямахте чисто положение и вкарахте 2 гола след скандални подаръци от противника и с нас още едни съдийски 3 точки след нередовен автогол заради нарушението на Паулиньо срещу Турицов и без никакви опасни положения. Късмета ви ще свърши рано или късно ;)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 фев 2019 11:13

https://m.tuttomercatoweb.com/a-tu-per- ... ta-1218468

Интервю на Джарета пред италиански спортен сайт.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2019 11:23

JackPackage написа:Това е за директен червен картон и 4 мача наказание минимум, нищо че топката е в краката му :lol:

Това е за фал и жълт картон,както му бяха показали на Каранга в един мач с Лц в Разград.(тогава му стана втори жълт).Не че не ги измаризихме и без него де,но да.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rAaaIBDV1VE[/youtube]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”