Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот JackPackage » 26 фев 2019 10:42

hydetoshi написа:3. Намери си запис на мача Левски - Локо (Пд). Още в 3-4 минута Тиам направи такава балтия отзад,която ти гарантирам ,че на всеки друг показването на жълт картон ще се приеме за помилване. Съдията естествено е наясно ,че синьото отроче не трябва да му се дава картон,понеже няма да играе с ЦСКА. Локомотивците го обградиха и за зла участ съдийчето попадна в едър план и много ясно се видя,как казва "Аз решавам". Демек,наясно е,че е за картон ,но ако обичат всички да си гледат работата,понеже това е мега,гига, ултра великия отбор на Левски.
На мен ми се повръща! А на теб?

Прав си за фала на Тиам с Локо - спестен нарисуван ЖК, но този жълт картон щеше да му е 8-и, а той при 9 пропуска два мача, именно и затова в момента не е наказан след като с вас получи картон, а ще бъде наказан за 2 мача при следващия му ЖК :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 фев 2019 10:43

hydetoshi написа:
rsk написа:Мита, в Европа също ще ви режат. Нали мафиотската УЕФА ви съсипа срещу Копенхаген. Уплашиха се от вас. Изобщо вие честни мачове не губите. Ако всичко е честно - шампиони сте на галактиката.

Човече,ще ти кажа 3 неща:
1. Не знам ,дали знаеш,че съдията от мача с Копенхаген се оказа корумпиран мерзавец и само около месец след нашия мач беше изхвърлен ДО ЖИВОТ от съдийството.
2.Тези приказки за честната игра са "сини мантри". Аз откакто се помня слушам едни и същи неща: Левски не е шампион,защото титлата е купена. Още чакам отговор на фундаменталния въпрос- Левски ,колко титли трябва да има,щом честно е само тогава,когато Левски е шампион?
3. Намери си запис на мача Левски - Локо (Пд). Още в 3-4 минута Тиам направи такава балтия отзад,която ти гарантирам ,че на всеки друг показването на жълт картон ще се приеме за помилване. Съдията естествено е наясно ,че синьото отроче не трябва да му се дава картон,понеже няма да играе с ЦСКА. Локомотивците го обградиха и за зла участ съдийчето попадна в едър план и много ясно се видя,как казва "Аз решавам". Демек,наясно е,че е за картон ,но ако обичат всички да си гледат работата,понеже това е мега,гига, ултра великия отбор на Левски.
На мен ми се повръща! А на теб?

1. Не знам дали знаеш, че не съм на 15 години и ви знам манталитета. Вие, когато загубите - винаги имате някакво оправдание. И преди, и сега като фенове на ЦСКА-София. Не си спомням да сте губили мач, без значение срещу Левски или Марек Дупница - без винаги някоя странична сила да е била причина за загубата. Ако не е съдията - ще е нещо друго, но оправдание винаги има.
2. Абсолютно мога да кажа същото. Всяка година, в която ЦСКА и сега ЦСКА-София не става шампион - първенството е нагласено, ЦСКА или ЦСКА-София е ощетен. Има завера.
3. Съдийството с Враца хареса ли ти? На мен също ми се повръща. Пак казвам( :lol: ), когато онзи Каранга раздаваше лакти, средни пръсти и т.н. безнаказано - нямахте никакви проблеми, беше ви много весело. Сега се държите като недоклатени, защо така бе? Аз знам, че вие нямате нищо против съдийството да не е ОК, стига да е във ваша полза.

Пак ви питам - за удар с лакът в лицето защо не беше показан червен на Бодуров? Или на Евандро за блъскане с две ръце? Защо говорите за съдийството така, както ви отърва? Нито съдиите, нито БФС са виновни, че сте страшно слаби. Знам, че още не можете да повярвате, че Месията от Микре е тук, пък титлите са мираж, ама ще ви се наложи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 26 фев 2019 10:45

Dust написа:Седя си тук и докато гледам картинки съм си пуснал "Ляв, десен, глей как се прави"
Изображение

Много хубава снимка. Всички са се вторачили в Горанов и Джеси,обаче никой не коментира ,че Бай Гошо Дерменджиев уверено крачи на сантиметри до тъч-линията.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 фев 2019 10:46

JackPackage написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=23onf1wj540[/youtube]

Това положение срещу Левски (38:56) преди време как ще го коментирате? Прилики, разлики, ЧК ли е? :roll: :?

Абе *** :) да беше извадил някой мач от 1974 година :)
С конкурс ли ви избират не знам .
Изкарай засадата при автогола на Легендата :) Финиий :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 фев 2019 10:52

gihuelo написа:
JackPackage написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=23onf1wj540[/youtube]

Това положение срещу Левски (38:56) преди време как ще го коментирате? Прилики, разлики, ЧК ли е? :roll: :?

***, правилата за засадата се промениха в последните години, правилата за удар без топка не са се променяли от много отдавна :lol: Щом за вас 2013 е като 1974...сега вярно че 2013 някои отбори още не бяха сформирани, ама чак толкова далеч в миналото да е :roll:

А и виЙ да говорите за автоголове след последните две "дербита" - смело :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 фев 2019 10:56

JackPackage написа:
gihuelo написа:

***, правилата за засадата се промениха в последните години, правилата за удар без топка не са се променяли от много отдавна :lol: Щом за вас 2013 е като 1974...сега вярно че 2013 някои отбори още не бяха сформирани, ама чак толкова далеч в миналото да е :roll:

А и виЙ да говорите за автоголове след последните две "дербита" - смело :lol: :mrgreen:

*** ,поне да беше изкарал нещо от мач на Левски и ЦСКА.
Ама верно с конкурс са те избрали.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 26 фев 2019 10:58

rsk написа:
1. Не знам дали знаеш, че не съм на 15 години и ви знам манталитета. Вие, когато загубите - винаги имате някакво оправдание. И преди, и сега като фенове на ЦСКА-София. Не си спомням да сте губили мач, без значение срещу Левски или Марек Дупница - без винаги някоя странична сила да е била причина за загубата. Ако не е съдията - ще е нещо друго, но оправдание винаги има.
2. Абсолютно мога да кажа същото. Всяка година, в която ЦСКА и сега ЦСКА-София не става шампион - първенството е нагласено, ЦСКА или ЦСКА-София е ощетен. Има завера.
3. Съдийството с Враца хареса ли ти? На мен също ми се повръща. Пак казвам( :lol: ), когато онзи Каранга раздаваше лакти, средни пръсти и т.н. безнаказано - нямахте никакви проблеми, беше ви много весело. Сега се държите като недоклатени, защо така бе? Аз знам, че вие нямате нищо против съдийството да не е ОК, стига да е във ваша полза.

Пак ви питам - за удар с лакът в лицето защо не беше показан червен на Бодуров? Или на Евандро за блъскане с две ръце? Защо говорите за съдийството така, както ви отърва? Нито съдиите, нито БФС са виновни, че сте страшно слаби. Знам, че още не можете да повярвате, че Месията от Микре е тук, пък титлите са мираж, ама ще ви се наложи.

И аз не съм на 15. И помня много работи.
Да ти кажа,аз този мач го преживях. ЦСКА игра слабо и това е жалко. Левски хич не игра силно,нищо че днес има заглавие,че футболистите ще взимат премии за"боя по ЦСКА". Какъв бой бе?Ако не беше автогола нямаше да видим гол дори да се играеше 5 дена този мач.
От Космоса се вижда смяната на конюнктурата. Хващам бас ,че след мача с Лудогорец пак ще се говори за скандално съдийство (в полза на правилния отбор). Дори мога да дам прогноза,понеже хората от които зависи не са особено интелигентни нещата се правят грубо и явно. Няма финес,няма тънки неща. Всичко е с рогата напред.Та от сега прогнозирам,че ако нещата се закучат ще има дузпа в правилния момент за правилния отбор.Справка - срещу Лудогорец са свирени само 2 дузпи за 7,5 години откак изгряха.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 фев 2019 11:12

gihuelo написа:
JackPackage написа:
gihuelo написа:

*** ,поне да беше изкарал нещо от мач на Левски и ЦСКА.
Ама верно с конкурс са те избрали.

За мач между Левски и ЦСКА специални правила на футбола ли има?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2019 11:32

JackPackage написа:...

gihuelo написа:...

Без обиди в темата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 26 фев 2019 12:44

Ясно е че мача Левски - ЦСКА беше 100% решен от съдията, ако не беше съдийския фактор щяхме да ги бием и те го знаят, но не си признават, а предпочитат като щрауси да си заравят главите и да се самонадъхват и самозалъгват колко са добри. Изтъкват победата на преден план, въпреки,че им беше подарък от съдията. Мен лично щеше да ме е срам от такава победа, но те са готови да победят с всякакви задкулисни и гнусни приоми и после да тръбят, че били, нищо че са загубили достойснтвото си, за тях то е нищо. Именно затова съм от ЦСКА, защото отбора не разчита на съдята да му решава дербито, а играе с вдигната глава - може да пада, но не се надява на съдията за разлика от подуенци, чийто задни части лъсват после в Европа и всяка година затвърждават марката Евроидиоти.
Що се отнася до нашия отбор съм обнадежден от това което видях през второто полувреме. Видях 10 мъже готови за битка срещу 11 женчовци симулиращи при всяко докосване и умрели от страх, дотолкова, че чакаха с нетърпение да свърши мача и бавеха по всевъзможни начини. С 10 човека ги надиграхме пък те нека се самозалъгват. Доволен съм от всички момчета и с изключение на Пинто. Турицов младао момче с хъс и борбеност за което тепърва ще се говори, Евандро има много качества в него, Бикел и другите също. Дори Перейра, да вкара си автогол на всеки може да се случи, но като цяло игра добре момчето. Според мен ни предстоят добри дни. И една поговорка: Който се смее последен се смее най-добре!

Върни се в “ЦСКА”