hydetoshi написа:rsk написа:Мита, в Европа също ще ви режат. Нали мафиотската УЕФА ви съсипа срещу Копенхаген. Уплашиха се от вас. Изобщо вие честни мачове не губите. Ако всичко е честно - шампиони сте на галактиката.
Човече,ще ти кажа 3 неща:
1. Не знам ,дали знаеш,че съдията от мача с Копенхаген се оказа корумпиран мерзавец и само около месец след нашия мач беше изхвърлен ДО ЖИВОТ от съдийството.
2.Тези приказки за честната игра са "сини мантри". Аз откакто се помня слушам едни и същи неща: Левски не е шампион,защото титлата е купена. Още чакам отговор на фундаменталния въпрос- Левски ,колко титли трябва да има,щом честно е само тогава,когато Левски е шампион?
3. Намери си запис на мача Левски - Локо (Пд). Още в 3-4 минута Тиам направи такава балтия отзад,която ти гарантирам ,че на всеки друг показването на жълт картон ще се приеме за помилване. Съдията естествено е наясно ,че синьото отроче не трябва да му се дава картон,понеже няма да играе с ЦСКА. Локомотивците го обградиха и за зла участ съдийчето попадна в едър план и много ясно се видя,как казва "Аз решавам". Демек,наясно е,че е за картон ,но ако обичат всички да си гледат работата,понеже това е мега,гига, ултра великия отбор на Левски.
На мен ми се повръща! А на теб?
1. Не знам дали знаеш, че не съм на 15 години и ви знам манталитета. Вие, когато загубите - винаги имате някакво оправдание. И преди, и сега като фенове на ЦСКА-София. Не си спомням да сте губили мач, без значение срещу Левски или Марек Дупница - без винаги някоя странична сила да е била причина за загубата. Ако не е съдията - ще е нещо друго, но оправдание винаги има.
2. Абсолютно мога да кажа същото. Всяка година, в която ЦСКА и сега ЦСКА-София не става шампион - първенството е нагласено, ЦСКА или ЦСКА-София е ощетен. Има завера.
3. Съдийството с Враца хареса ли ти? На мен също ми се повръща. Пак казвам(

), когато онзи Каранга раздаваше лакти, средни пръсти и т.н. безнаказано - нямахте никакви проблеми, беше ви много весело. Сега се държите като недоклатени, защо така бе? Аз знам, че вие нямате нищо против съдийството да не е ОК, стига да е във ваша полза.
Пак ви питам - за удар с лакът в лицето защо не беше показан червен на Бодуров? Или на Евандро за блъскане с две ръце? Защо говорите за съдийството така, както ви отърва? Нито съдиите, нито БФС са виновни, че сте страшно слаби. Знам, че още не можете да повярвате, че Месията от Микре е тук, пък титлите са мираж, ама ще ви се наложи.