Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2019 22:08

JackPackage написа:
peliforewer написа:
JackPackage написа:Имаше двоен стандарт на рефера да - всяко падане на червен се свиреше, срещу нас се подминаваха очевадни фалове - бекчето ви Турицов ли как беше там този дето поздравяваше с "Добър вечер" в 14.50 направи 6-7 фала преди да получи картон... до 10-15мин направи 2 фала срещу Паулиньо, от които за първия можеше да получи картон. Голмайстора и той направи около 7 фала преди картона, ама ае Ел Тренера нали само знае да реве като е срещу вас :roll:

Бекчето ни е с втори мач в ЦСКА на 19г. и е мъж та дрънчи,това е бъдещето на българския футбол,за разлика от симуланта който ви е капитан,Горанов толкова време държа Джеси между краката че накрая конгоанеца не устоя и му посегна да го погали,но явно Сватбата изревнува и разделиха младите преди да са се взели.

В джунглата ако така се галят, да вземе да прочете правилника и да се научи дали може да се удря човек без топка и какво е наказанието за това :roll:

За бекчето - дано стане играч, българския футбол има нужда от добри български играчи, но има много да се учи.

Аз го приемам като галене,ти щом го приемаш като удар си е твоя работа,явно си много нежен,малко съм редактирал предния текст,ако искаш прочети го.От опита си знам че колко и да е добър един български футболист след като е от ЦСКА винаги ще има недостатъци,за една група мозАци..
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 фев 2019 22:14

И понеже някои наглеци ми говорят за удар или посягане с ДЯСНА ръка и това било определящото , да ги попитам , изобщо наясно ли са с посоките ДЯСНО и ЛЯВО ... ;) отделно за НЕсъществуващия удар в ГЛАВАТА или за "ОТЛИЧНАТА" видимост на смешника Сватба ... е смешно да се коментира изобщо ....

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2019 22:37

Предполагам че наглецитеще се изнесат,сега пиша само за червените,тези 8млн.лв.за емблемата за жалост ще трябва не да ги дадем,а да ги изстрадаме,затова няма трансфери преди да се освободят футболисти.Назначаването на Любо е следващия премерен ход на ГГ,на него му е ясно че ще е чудо БФС да позволи на Любо да направи нещо запомнящо се като треньор след като открито обяви война на Перуката,те Стоичков прогониха че Любо Пенев ли ще им се опре,а той горкият се е засилил срещу вятърните мелници.Гришата му са ясни тези неща и си е купил пуканки и наблюдава.Някои,за съжаление и от нашите фенове ни убеждават че ЦСКА играели много зле,вярно,но кажете ми Лудогорец и Левски супер футбол ли играят.От тук нататък как могат да се оправят нещата,тривиално феновете можем да помогнем като ходим на стадиона и застанем зад отбора,има и светъл лъч с назначаването на португалеца и италианеца в ЦСКА,защото реално Пламен Марков по никакъв начин не е фактор в клуба,а Стойчо Стоилов няма капацитет да е фактор в клуб като ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2019 22:45

JackPackage написа:Не знам, аз ходя в А

А пък аз се чудех що вътрешният ми глас подсказваше оня ден ''Деляне,мани ги Б.Псувай тия в А.'' :lol: :mrgreen: :lol: На другия мач,живот и здраве,като си у В,да кажеш къде си точно.И аз ще кажа. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 фев 2019 23:32

Mitata написа:Единствената възможност пред Ганчев е да направи силен отбор за ... Европа. Тук с мафията трудно ще се справи. За ЦСКА по-престижно е представянето в ЕКТ, отколкото пререканията с местната футболна мафия.

Нямаше ли отново рев, че са ви поразяли в пустата Европа, като показаха на Чорбаджийски директен червен картон?
С действията си, които показва ръководството Ви ясно си личи, че се подготвя основа за алъш-вериш, а не за изграждане на силен отбор.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 25 фев 2019 23:35

Важното е, че Джарета днеска наблюдава Септември, ще мачкаме уикенда, там ни е силата срещу слабаците. Този сезон от 7 мача срещу сериозните отбори - Лудогорец-1т., Левски-0т., Ботев-4т. и Берое-1т. имаме общо 6т., тоест средно по 0,8т. на мач. При това положение няма как да имаме претенции за нещо... Последния мач ни ощетиха, факт и то много, но и отбор нямаме, явно и ръководството няма амбиции. Трето място е реално на фона на показаното през този сезон, казвам го с болка и реализъм и се надявам да се вдигнем. Но за да се случи трябват футболисти, наличните показаха, че не нямат потенциал, изключвам от това число Бодуров и още няколко момчета.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 фев 2019 23:39

Това ли е Левски? Капитанът им обарва чернокожите играчи от противниковите отбори и след това полягва. Ама съдията не разбра каква му е целта.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 фев 2019 23:47

Чуден капитан си имат .... интересно , какво предвижда правилника за ТОВА :
Изображение

Изображение

или за ТОВА :

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 фев 2019 00:18

Бара противниците за к*** и после нашия като му намекна да си махне ръката от там и тоА се пльосна да симулира,че го ударили по лицето. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 фев 2019 00:27

Винаги съм се хилил нечовешки, когато се дават стоп кадри от футболен мач, с които да докажеш или оправдаеш движеща ситуация, всеки показва, това което му е изгодно за неговата теза.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”