JackPackage написа:peliforewer написа:JackPackage написа:Имаше двоен стандарт на рефера да - всяко падане на червен се свиреше, срещу нас се подминаваха очевадни фалове - бекчето ви Турицов ли как беше там този дето поздравяваше с "Добър вечер" в 14.50 направи 6-7 фала преди да получи картон... до 10-15мин направи 2 фала срещу Паулиньо, от които за първия можеше да получи картон. Голмайстора и той направи около 7 фала преди картона, ама ае Ел Тренера нали само знае да реве като е срещу вас
Бекчето ни е с втори мач в ЦСКА на 19г. и е мъж та дрънчи,това е бъдещето на българския футбол,за разлика от симуланта който ви е капитан,Горанов толкова време държа Джеси между краката че накрая конгоанеца не устоя и му посегна да го погали,но явно Сватбата изревнува и разделиха младите преди да са се взели.
В джунглата ако така се галят, да вземе да прочете правилника и да се научи дали може да се удря човек без топка и какво е наказанието за това![]()
За бекчето - дано стане играч, българския футбол има нужда от добри български играчи, но има много да се учи.
Аз го приемам като галене,ти щом го приемаш като удар си е твоя работа,явно си много нежен,малко съм редактирал предния текст,ако искаш прочети го.От опита си знам че колко и да е добър един български футболист след като е от ЦСКА винаги ще има недостатъци,за една група мозАци..