Gotzev.88 написа:Red_Neck написа:trokadero_ написа:Трябва да се излезе със становище - както клуба , така и Гриша Ганчев и да се каже как ще продължава от тук нататък....
Виждат се на къде отиват нещата![]()
Всичко друго няма значение.
Какво по-ясно становище на ръководството от явното дебаркиране от борбата за титлата и ориентиране към дългосрочно развитие на клуба?
Явно всичко се е знаело, защото само така си обяснявам изумителната пасивност през трансферния прозорец.
Миналата зима всички входящи бяха налични за началото на подготовката, а Алберг дори месец по-рано!
Тази година логично продаваш Киро, правиш опит да кешираш и Мауридеш, ..... гониш последователно Дюлгеров, Манолев, Секулич![]()
Трима крайни защитници, при положение, че цял полусезон имаш сериозен проблем в лявата зона!
За капак в 12 без 5 гониш и треньора!
.... и правиш значима селекция в щаба - италиански СТД, португалец шеф на школата. [offtopic]Дъртата пияница няма да я коментирам.[/offtopic]
Това не е ли становище![]()
Явно погледът е отправен няколко години напред.
Този сезон е отписан, .... жалко, че ще похарчат Ел Любо. Дано не съм прав и се задържи по-дълго.
Момент, Л. Пенев ли ни е дългосрочното развитие? По-скоро ми се стори като временно стабилизиране на отбора и пряка офанзива към БФС. Откъм гледната точка на дългосрочното развитие на откриване и налагане на млади играчи не мисля, че е приоритет на треньора. Доста млади момчета дойдоха и бяха налагани от Стамен, от Нестор също, сега Турицов от Любо. Не мисля, че треньорите ни ги откриват и налагат по собствена воля, а скаутското звено е отговорно... но не съм в кухнята де, просто така ми се струва.
Интересното е че вчера имаше само три резерви , които можеха да влезнат и да са полезни .
Будинов и Бауренски играха 90 минути в Бургас в събота с u-19.
Другия беше Смоленски.