Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот gihuelo » 25 фев 2019 14:39

Gotzev.88 написа:
Red_Neck написа:
trokadero_ написа:Трябва да се излезе със становище - както клуба , така и Гриша Ганчев и да се каже как ще продължава от тук нататък....
Виждат се на къде отиват нещата :idea:
Всичко друго няма значение.

Какво по-ясно становище на ръководството от явното дебаркиране от борбата за титлата и ориентиране към дългосрочно развитие на клуба?
Явно всичко се е знаело, защото само така си обяснявам изумителната пасивност през трансферния прозорец.
Миналата зима всички входящи бяха налични за началото на подготовката, а Алберг дори месец по-рано!
Тази година логично продаваш Киро, правиш опит да кешираш и Мауридеш, ..... гониш последователно Дюлгеров, Манолев, Секулич :!: :!: Трима крайни защитници, при положение, че цял полусезон имаш сериозен проблем в лявата зона!
За капак в 12 без 5 гониш и треньора!
.... и правиш значима селекция в щаба - италиански СТД, португалец шеф на школата. [offtopic]Дъртата пияница няма да я коментирам.[/offtopic]
Това не е ли становище :?
Явно погледът е отправен няколко години напред.
Този сезон е отписан, .... жалко, че ще похарчат Ел Любо. Дано не съм прав и се задържи по-дълго.

Момент, Л. Пенев ли ни е дългосрочното развитие? По-скоро ми се стори като временно стабилизиране на отбора и пряка офанзива към БФС. Откъм гледната точка на дългосрочното развитие на откриване и налагане на млади играчи не мисля, че е приоритет на треньора. Доста млади момчета дойдоха и бяха налагани от Стамен, от Нестор също, сега Турицов от Любо. Не мисля, че треньорите ни ги откриват и налагат по собствена воля, а скаутското звено е отговорно... но не съм в кухнята де, просто така ми се струва.

Интересното е че вчера имаше само три резерви , които можеха да влезнат и да са полезни .
Будинов и Бауренски играха 90 минути в Бургас в събота с u-19.
Другия беше Смоленски.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 25 фев 2019 14:42

trokadero_ написа:Сега Божков нищо чудно да ги направи шампиони чрез съдиите и с всички схеми...

Между другото, следващите сезони ще стане мега мазало и мега цирк, какъвто никога не е имало в БГ футбола. Божков и Домусчиев ще се избият да купуват съдии, да правят схеми, да купуват мачове и т.н. Досега Домуса беше единствен играч и всичко беше много лесно. Оттук започва интересното.

Иначе ние сме мега слаби. Няма какво да се заблуждаваме. Със без съдии, пак щяхме да паднем. Не се вижда и някаква надежда за в бъдеще.
Последна промяна от bubka на 25 фев 2019 14:46, променено общо 2 пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 фев 2019 14:43

Напрежение има само в сред Вас феновете - В ръководството няма!
Пенев след всеки мач твърди че е доволен от видяното и футболистите са изпълнили указанията. Той много повече се тревожи за БФС и съдийството, сякаш е назначен за опозиция, а не за треньор с ангажимент към спортно техническата част в клуба.
Г.Г е уморен от кашата в която сам се накисна и прехвърли отговорностите на сина си, като му подари и ментор /дъртата пиянка/. Стоилов обикаля да търси де що е латино свят за футболисти, но никой който я рита, неще без пари, защото България, макар и географски в Европа, ментално и социално не е. Остава резерва за попълване от школата на Литекс, но и той е на изчерпване.
Ганчев търси своето, но то минава през политиците, а там е най-скъпо, защото трябва да забогатеят бързо.
Така обещанията за титли, красиви стадион и база се отлагат за после, но без срок и преспектива. Равносветката за последните години е "едни 8 мильона хвърлени в канала" и напред мъгла!
Добри проражби, но какво си купихте и къде са вложени парите, кой ги взе...?!
Едно е да си трубадур - друго е да наричаш нещтата с точните им имена.
Нещата са такива каквито са, тук и сега.
Заради пристрастност или не, така ги виждам.
Интересно ми е как се отнасяте към назначението на Пенев, имайки в предвид взаимоотношенията му със Стойчков?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 фев 2019 14:52

Ужас, фрапиюща неграмотност. Явно си начинаещ интригант?!?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 фев 2019 15:08

ivo55 написа:Ужас, фрапиюща неграмотност. Явно си начинаещ интригант?!?

Ти може да си съвършен трубадур, а аз макар и неграмотен съм благодарен, че имам правото да виждам нещата такива каквито са и да ги наричам с имената им.
Със сигурност имам пропуски в граматиката, тъй като съм учил български извън България, но моята неграмотност вклучва още шест езика, с които се справям добре по цял свят!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 25 фев 2019 15:11

bubka написа:
trokadero_ написа:Сега Божков нищо чудно да ги направи шампиони чрез съдиите и с всички схеми...

Между другото, следващите сезони ще стане мега мазало и мега цирк, какъвто никога не е имало в БГ футбола. Божков и Домусчиев ще се избият да купуват съдии, да правят схеми, да купуват мачове и т.н. Досега Домуса беше единствен играч и всичко беше много лесно. Оттук започва интересното.

Иначе ние сме мега слаби. Няма какво да се заблуждаваме. Със без съдии, пак щяхме да паднем. Не се вижда и някаква надежда за в бъдеще.

Хубавото е, че поне г-н Ганчев е честен човек и съдии не купува. И мачове не гласи.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 фев 2019 15:13

delqnski47 написа:Сектор Г бяхме отново номер 1.Особено с хореографията в сравнение с мижавата хореографийка срещу нас,с цялото ми уважение към Апостола,разбира се.Ама все пак...

Искаш да кажеш , че тоя крив надпис ти харесва ? :shock: :mrgreen:
Изображение

А не ти ли прилича на ето това
[offtopic]Изображение[/offtopic]
:mrgreen:
Май пак гепите от нас

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2019 15:28

ЕМИЛ написа:
delqnski47 написа:Сектор Г бяхме отново номер 1.Особено с хореографията в сравнение с мижавата хореографийка срещу нас,с цялото ми уважение към Апостола,разбира се.Ама все пак...

Изображение

Май пак гепите от нас

Да,не е симетрично,но не е с правописни грешки нали... :mrgreen: После имахме още едно хорео,докато вие братче...едно плакатче на Апостола...слабичко.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2019 16:17

ЕМИЛ написа:

Изображение

Май пак гепите от нас

Ако ни бяха разрешили да го нарисуваме на седалките с блажна боя сигурно щеше да се получи като вашето :), а иронията ти е неуместна на фона на едни чаршафи дето размахвахте преди време и на уникалния ви правопис.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2019 16:25

А парадирането с лика на Апостола точно в този момент от историята на футболния ви клуб е гавра с паметта му.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”