CaptainBertorelli написа:baraba написа:CaptainBertorelli написа:Намесвам се в горния спор. Мен лично ме дразни това, което прави Любо. Не е редно да се плюе по съдия, а да остава един ден до мача. По какво се различаваме от повелителите на декларациите? Катастрофална грешка направихме със смяната на НЕМ!
Аз съм последния, който ще каже нещо против НЕМ и съм го защитавал многократно, защото мисля, че беше знаещ треньор. От друга страна Ллюбо Пенев ми е един от любимците желани на поста и съм много доволен, че най после пое ЦСКА . Аз, съм убеден, че за да се прибегне до смяната на НЕМ в такъв важен момент си има много важна причина и смяната е не толкова до желание, колкото до принуда. Последвалите назначения на португалеца и италианеца на важни постове в структурата на клуба са индикация за дългосрочна стратегия за развитието му, така че се съмнявам да е просто някаква прищявка на ръководствотоКакто са казали старите хора : Всяко зло, за добро... Така че тази "катастрофална грешка" може да се окаже в крайна сметка много добър стратегически ход ... кой знае
Кога Любо е участвал в нещо дългосрочно? Мачовете срещу Динамо Москва бяха супер, но помниш ли как приключиха нещата? Любо, дългосрочно и стратегия, няма как да бъдат едно цяло.
Мдаа , помня , как Боклуците му подляха вода и тогава всичко си ева мамата ... не мисля, че Любо имаше вина тогава ! Още повече, че и Любо не седи на едно място и надали ще повтаря стари грешки .