Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот rsk » 19 фев 2019 11:35

С тънката разлика, че за превишената му скорост няма нереално високи залози.
Който си мисли, че в България има отбор, който не участва в такива схеми е кръгъл идиот.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 19 фев 2019 12:41

hydetoshi написа:Любо има много материал за нещата в БФС. Предлагам му следващия път да попита,какво е това животно - мач Славия -Черно море във вторник 12:30 на обяд на Васил Левски. Само аз ли имам чувство ,че к....енцата от БФС и телевизиите се гаврят с нас. Това даже и пред телевизора едва ли ще се гледа от повече от 100 човека.

Охо,преместили са все пак мача на ст.Славия. Появил се е половин грам мозък в нечия глава
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 фев 2019 12:45

Aз съм си ги пуснал за фон, докато работя :lol: Толкова ги гледам, че не съм разбрал Славия кога са повели. Уважавам добрата стара Славия като клуб, ама от отбори като тях, Верея, Септември и Витоша не виждам никакъв смисъл. Просто не представляват никакъв интерес за никого. И ако в България има 1000 слависти, то от другите отбори не знам дали има общо десетима привърженици.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 19 фев 2019 13:02

Тема за мача с Ботев Враца ?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 фев 2019 13:10

W84me написа:
baraba написа:Виж сега, налагам ти глоба от 50 000 лв , защото КАТ имат СЪМНЕНИЯ , че си карал с превишена скорост ;) ОК ?
Това е точно толкова сериозно, колкото и наложената глоба на Верея ! У наше село на това му викат - "гавра" .... :idea:

На това му викат рекет, съгласен съм.

Няма лошо, може и "рекет" да му викаш , и да БФС в случая "рекетира" или се "гаври" с Верея , защото няма по идиотско и нагло действие , да налагаш САНКЦИЯ , защото "еди кой си" изпитвал .... СЪМНЕНИЯ ... :twisted:
А , надали има някой в България , който да не е разбрал , че това действие е продиктувано под режисурата на един самозабравил се "проектант" във футбола ... ако има неразбрали , значи са кръгли идиоти ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 фев 2019 13:15

Чичо Митко отново ... велик : :lol: :lol: :lol:

"За една-две години Манолев свърши работа на ЦСКА, мина през отбора и толкова. Няма да получава пенсия от клуба! Не ме учудва това негово решение, той изигра последната си карта. Честно казано, не ме учудва, че отиде в Лудогорец", сподели Димитър Пенев пред вестник "Тема Спорт".

Преди началото на сезона друг бивш любимец на "червената" агитка Антон Недялков отиде в Лудогорец, макар че беше купен от Далас. Според Пената, няма място за паралели между преминаванията на двамата в Разград.

"Още в неделя чух, че Манолев ще ходи в Лудогорец. Между неговото отиване там и това на Недялков няма основания за никакви паралели. Нямат никакви допирни точки, нищо общо. Бях сигурен, че Манолев няма да отиде в Левски, никога няма да го направи, защото е македонец", заяви още Пената
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 фев 2019 13:23

baraba написа:
W84me написа:
baraba написа:Виж сега, налагам ти глоба от 50 000 лв , защото КАТ имат СЪМНЕНИЯ , че си карал с превишена скорост ;) ОК ?
Това е точно толкова сериозно, колкото и наложената глоба на Верея ! У наше село на това му викат - "гавра" .... :idea:

Няма лошо, може и "рекет" да му викаш , и да БФС в случая "рекетира" или се "гаври" с Верея , защото няма по идиотско и нагло действие , да налагаш САНКЦИЯ , защото "еди кой си" изпитвал .... СЪМНЕНИЯ ... :twisted:
А , надали има някой в България , който да не е разбрал , че това действие е продиктувано под режисурата на един самозабравил се "проектант" във футбола ... ако има неразбрали , значи са кръгли идиоти ;)

Бфс, просто изпълнява нареждания на УЕФА, нищо в случая не прави.
Явно Домуса има власт в УЕФА и нарежда кой да накажат, и кой, кой "най-голямото страшилище" Верея 8-)
Идиотите са тия, които си мислят, че такива отбори като Верея, участват чисто спортно в първенствата.
Тъпото е, че и ваш мач е замесен, и в това обвиняват тях, а не вас примерно, що били паднали само с един гол :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 фев 2019 13:25

Между Верея и ЦСКА-София има топла връзка - Трейс-ДПС-Инджов.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 фев 2019 13:54

ivan56 написа:
baraba написа:
W84me написа:

Бфс, просто изпълнява нареждания на УЕФА, нищо в случая не прави.
Явно Домуса има власт в УЕФА и нарежда кой да накажат, и кой, кой "най-голямото страшилище" Верея 8-)
Идиотите са тия, които си мислят, че такива отбори като Верея, участват чисто спортно в първенствата.
Тъпото е, че и ваш мач е замесен, и в това обвиняват тях, а не вас примерно, що били паднали само с един гол :lol:

Я пак ? Кои точно нареждания на УЕФА изпълнява ? По кой член и в кой правилник е записано , че се налага санкция заради ... СЪМНЕНИЯ ... дай да ги видим , че явно само ти ги имаш :shock: :roll:
Като почнете да се излагате , само и само да замитате "аковците" на любимото ви БФС , направо ме скъсвате от смях :lol:
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 фев 2019 14:03

rsk написа:Между Верея и ЦСКА-София има топла връзка - Трейс-ДПС-Инджов.

Между Левски и 87% от клубовете има топла връзка .... Efbet на Васил Божков ... всичките ви мачове са съмнителни :mrgreen: И ако ги сметнем по тарифата на БФС за "съмнения" по 5 000 ... не ми се мисли с колко ще се увеличат дълговете ви :oops:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”