С тънката разлика, че за превишената му скорост няма нереално високи залози.
Който си мисли, че в България има отбор, който не участва в такива схеми е кръгъл идиот.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
hydetoshi написа:Любо има много материал за нещата в БФС. Предлагам му следващия път да попита,какво е това животно - мач Славия -Черно море във вторник 12:30 на обяд на Васил Левски. Само аз ли имам чувство ,че к....енцата от БФС и телевизиите се гаврят с нас. Това даже и пред телевизора едва ли ще се гледа от повече от 100 човека.
Охо,преместили са все пак мача на ст.Славия. Появил се е половин грам мозък в нечия глава
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Aз съм си ги пуснал за фон, докато работя
Толкова ги гледам, че не съм разбрал Славия кога са повели. Уважавам добрата стара Славия като клуб, ама от отбори като тях, Верея, Септември и Витоша не виждам никакъв смисъл. Просто не представляват никакъв интерес за никого. И ако в България има 1000 слависти, то от другите отбори не знам дали има общо десетима привърженици.

- trokadero_
- Контакти:
Тема за мача с Ботев Враца ?
W84me написа:baraba написа:Виж сега, налагам ти глоба от 50 000 лв , защото КАТ имат СЪМНЕНИЯ , че си карал с превишена скоростОК ?
Това е точно толкова сериозно, колкото и наложената глоба на Верея ! У наше село на това му викат - "гавра" ....
На това му викат рекет, съгласен съм.
Няма лошо, може и "рекет" да му викаш , и да БФС в случая "рекетира" или се "гаври" с Верея , защото няма по идиотско и нагло действие , да налагаш САНКЦИЯ , защото "еди кой си" изпитвал .... СЪМНЕНИЯ ...

А , надали има някой в България , който да не е разбрал , че това действие е продиктувано под режисурата на един самозабравил се "проектант" във футбола ... ако има неразбрали , значи са кръгли идиоти

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Чичо Митко отново ... велик :

"За една-две години Манолев свърши работа на ЦСКА, мина през отбора и толкова. Няма да получава пенсия от клуба! Не ме учудва това негово решение, той изигра последната си карта. Честно казано, не ме учудва, че отиде в Лудогорец", сподели Димитър Пенев пред вестник "Тема Спорт".
Преди началото на сезона друг бивш любимец на "червената" агитка Антон Недялков отиде в Лудогорец, макар че беше купен от Далас. Според Пената, няма място за паралели между преминаванията на двамата в Разград.
"Още в неделя чух, че Манолев ще ходи в Лудогорец. Между неговото отиване там и това на Недялков няма основания за никакви паралели. Нямат никакви допирни точки, нищо общо. Бях сигурен, че Манолев няма да отиде в Левски, никога няма да го направи, защото е македонец", заяви още Пената

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
baraba написа:W84me написа:baraba написа:Виж сега, налагам ти глоба от 50 000 лв , защото КАТ имат СЪМНЕНИЯ , че си карал с превишена скоростОК ?
Това е точно толкова сериозно, колкото и наложената глоба на Верея ! У наше село на това му викат - "гавра" ....
Няма лошо, може и "рекет" да му викаш , и да БФС в случая "рекетира" или се "гаври" с Верея , защото няма по идиотско и нагло действие , да налагаш САНКЦИЯ , защото "еди кой си" изпитвал .... СЪМНЕНИЯ ...![]()
А , надали има някой в България , който да не е разбрал , че това действие е продиктувано под режисурата на един самозабравил се "проектант" във футбола ... ако има неразбрали , значи са кръгли идиоти
Бфс, просто изпълнява нареждания на УЕФА, нищо в случая не прави.
Явно Домуса има власт в УЕФА и нарежда кой да накажат, и кой, кой "най-голямото страшилище" Верея

Идиотите са тия, които си мислят, че такива отбори като Верея, участват чисто спортно в първенствата.
Тъпото е, че и ваш мач е замесен, и в това обвиняват тях, а не вас примерно, що били паднали само с един гол

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Между Верея и ЦСКА-София има топла връзка - Трейс-ДПС-Инджов.
ivan56 написа:baraba написа:W84me написа:baraba написа:Виж сега, налагам ти глоба от 50 000 лв , защото КАТ имат СЪМНЕНИЯ , че си карал с превишена скоростОК ?
Няма лошо, може и "рекет" да му викаш , и да БФС в случая "рекетира" или се "гаври" с Верея , защото няма по идиотско и нагло действие , да налагаш САНКЦИЯ , защото "еди кой си" изпитвал .... СЪМНЕНИЯ ...![]()
Бфс, просто изпълнява нареждания на УЕФА, нищо в случая не прави.
Явно Домуса има власт в УЕФА и нарежда кой да накажат, и кой, кой "най-голямото страшилище" Верея![]()
Идиотите са тия, които си мислят, че такива отбори като Верея, участват чисто спортно в първенствата.
Тъпото е, че и ваш мач е замесен, и в това обвиняват тях, а не вас примерно, що били паднали само с един гол
Я пак ? Кои точно нареждания на УЕФА изпълнява ? По кой член и в кой правилник е записано , че се налага санкция заради ... СЪМНЕНИЯ ... дай да ги видим , че явно само ти ги имаш

Като почнете да се излагате , само и само да замитате "аковците" на любимото ви БФС , направо ме скъсвате от смях

rsk написа:Между Верея и ЦСКА-София има топла връзка - Трейс-ДПС-Инджов.
Между Левски и 87% от клубовете има топла връзка .... Efbet на Васил Божков ... всичките ви мачове са съмнителни