Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот peliforewer » 18 фев 2019 21:57

Тук налазиха екземпляри които се опитват да ни докажат че ..Наведена глава сабя не я сече..,типична българска поговорка,знаем че вие сте добре когато е тихо,спокойно и никой да не разваля рахата на Перуката,на политиците.Какви хубави треньори има в българския футбол, мълчат си,собствениците на клубове ги размятат насам-натам като салфетки,но всичко е точно.Обаче се появява някой който хвърля камък в блатото,застава с името си,заявява позиция,преди беше Стойчо,днес е Любо и изведнъж скочиха разни разбирачи,как може да говори такива работи,ами днес БФС направи голям удар срещу нагласените мачове,ето Верея е най-големият грешник в българския футбол,хората на Перуката са велики,нищо че вадят на умряло куче нож,и виждате ли Любо си позволи да каже на всеслушание ИСТИНАТА за българския футбол и да обижда Боби,а на Боби родата и мъжката секретарка/според фен на Левски/ знаем в кой отбор са,сигурно и заради това е този рев срещу Любо.За сведение на сините ни приятелки Стойчо и Любо са едни от нас,те са мъже и шпалири на никой не правят,затова ги мразете, но Любо отдавна ви е казал какво трябва да правите със супата,а Стойчо ви е казал къде ще ви сложи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 фев 2019 22:01

Любо на пада от Марс, той е сред най-добрите български футболисти за всички времена и има право на мнение.То е особено ценно, защото Любо се противопоставя на цялата сива маса, която безропотно слушка и ръкопляска. Той знае много добре, че ще бъде наказан и че ще настрои срещу себе си БФС и неговия ментор от Разград, но човекът поне си казва болката.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 фев 2019 22:17

Станислав Манолев е сигурно ново попълнение на Лудогорец. Днес клубът и играчът постигнаха договорка и подписаха договор. Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград утре (19 февруари) преди мача на Лудогорец срещу Ботев (Пд).
Бившият национал се съгласи да говори единствено пред Novsport за пръв път, след като се раздели с ЦСКА.
- Каква реално беше причината да си тръгнеш от ЦСКА?

- Няма причина. Реших да си тръгна и си тръгнах. Казаха ми, че няма да разчитат на мен. Общо взето това е причината.

- Кой ти каза, че няма да разчита на теб - Любо Пенев или някой друг?

- Шефовете... Дани Ганчев.

- Говори се, че е имало бунт срещу Ел Маестро в Испания и ти си бил в основата му. Вярно ли е?

- Не, няма нищо вярно в това. С Нестор Ел Маестро съм в отлични отношения. Той е много добър човек. Може даже лично да го попитате, това са пълни измишльотини. Не сме имали никакви търкания. Аз си гледам моите професионални задачи и работя както си трябва.

- Съжаляваш ли, че си тръгна от ЦСКА?

- Защо да съжалявам? Идва едни период, в който всички си тръгват - и треньори и футболисти. Няма за какво да съжалявам. Продължаваме напред и това е.

- Много години си работил с Гриша Ганчев. Как се раздели с него?

- Не съм говорил лично с него. Нищо не сме си казали все още.

- Има слух, че Гриша Ганчев е забранил на футболисти и служители, които напускат ЦСКА, да подписват с Левски и Лудогорец. Вярно ли е?

- Не знам за такова нещо. Аз съм свободен играч. Щом няма да разчитат на мен, мога да правя каквото искам. Какъв е проблемът не знам?

- Ще отречеш ли, че имаше оферта от Левски?

- Не! Славия първи се обадиха, после и Левски. Накрая от Лудогорец се свързаха с мен. Изчаквах до последно кое предложение ще ме задоволи най-много. Мислих около седмица и избрах Лудогорец. Тяхната оферта беше най-привлекателна.

- Изплаши ли те нещо да избереш Левски?

- Не! Нищо не ме е изплашило. Седнах, помислих трезво и избрах Лудогорец. Дори да бях отишъл в Левски не виждам никакъв проблем. Аз съм професионалист и играя за този, който ми плаща.

- От кой отбор си бил като малък?

- Ще го запазя за себе си. Не искам да създавам излишно напрежение и интриги.

- Оставяш много приятели в ЦСКА...

- С всички там съм близък, дори с масажистите и домакина, но това е футболът. Продължаваш към ново предизвикателство. Пожелавам успех на всички. Това е!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 фев 2019 22:22

И аз не виждам някаква драма. Да е жив и здрав.
Иначе няма никаква класа в него, но не е лош футболист. Няма да ми липсва грам.
Освен това в него няма перспектива. Играч, който пее лебедовата си песен. И има една нелоша кариера като за българин.
Не разбирам обаче защо нямаме десен бек, като ще го гоним. Онова недоразумение Атанасов не го коментирам, за мен той няма място в професионалния футбол въобще. Зад всеки по-голям блок има по-добри играчи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 фев 2019 22:27

gihuelo написа:Станислав Манолев е сигурно ново попълнение на Лудогорец. Днес клубът и играчът постигнаха договорка и подписаха договор. Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград утре (19 февруари) преди мача на Лудогорец срещу Ботев (Пд).
Бившият национал се съгласи да говори единствено пред Novsport за пръв път, след като се раздели с ЦСКА.

- Няма причина. Реших да си тръгна и си тръгнах. Казаха ми, че няма да разчитат на мен. Общо взето това е причината.

- Говори се, че е имало бунт срещу Ел Маестро в Испания и ти си бил в основата му. Вярно ли е?

- Не, няма нищо вярно в това. С Нестор Ел Маестро съм в отлични отношения. Той е много добър човек. Може даже лично да го попитате, това са пълни измишльотини. Не сме имали никакви търкания. Аз си гледам моите професионални задачи и работя както си трябва.

- Защо да съжалявам? Идва едни период, в който всички си тръгват - и треньори и футболисти. Няма за какво да съжалявам. Продължаваме напред и това е.

- Има слух, че Гриша Ганчев е забранил на футболисти и служители, които напускат ЦСКА, да подписват с Левски и Лудогорец. Вярно ли е?

- Не знам за такова нещо. Аз съм свободен играч. Щом няма да разчитат на мен, мога да правя каквото искам. Какъв е проблемът не знам?

- Не! Славия първи се обадиха, после и Левски. Накрая от Лудогорец се свързаха с мен. Изчаквах до последно кое предложение ще ме задоволи най-много. Мислих около седмица и избрах Лудогорец. Тяхната оферта беше най-привлекателна.

- Не! Нищо не ме е изплашило. Седнах, помислих трезво и избрах Лудогорец. Дори да бях отишъл в Левски не виждам никакъв проблем. Аз съм професионалист и играя за този, който ми плаща.

- С всички там съм близък, дори с масажистите и домакина, но това е футболът. Продължаваш към ново предизвикателство. Пожелавам успех на всички. Това е!

Това можеше да ни го спестиш,този не заслужава уважение,освен пари има морал и достойнство.Гриша Ганчев го е създал,доста години игра и в чужбина,Гришата пак го прибра и му даваше добри пари,но той реши че сребърниците в Лудогорец или Левски са му необходими.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 фев 2019 22:28

peliforewer написа:Тук налазиха екземпляри които се опитват да ни докажат че ..Наведена глава сабя не я сече..,типична българска поговорка,знаем че вие сте добре когато е тихо,спокойно и никой да не разваля рахата на Перуката,на политиците.Какви хубави треньори има в българския футбол, мълчат си,собствениците на клубове ги размятат насам-натам като салфетки,но всичко е точно.Обаче се появява някой който хвърля камък в блатото,застава с името си,заявява позиция,преди беше Стойчо,днес е Любо и изведнъж скочиха разни разбирачи,как може да говори такива работи,ами днес БФС направи голям удар срещу нагласените мачове,ето Верея е най-големият грешник в българския футбол,хората на Перуката са велики,нищо че вадят на умряло куче нож,и виждате ли Любо си позволи да каже на всеслушание ИСТИНАТА за българския футбол и да обижда Боби,а на Боби родата и мъжката секретарка/според фен на Левски/ знаем в кой отбор са,сигурно и заради това е този рев срещу Любо.За сведение на сините ни приятелки Стойчо и Любо са едни от нас,те са мъже и шпалири на никой не правят,затова ги мразете, но Любо отдавна ви е казал какво трябва да правите със супата,а Стойчо ви е казал къде ще ви сложи.

Добре! - Прав си и ти съчувствам.
Само, ако е възможно да ми обясниш, как ги събрахте в ръководството на този клуб, най-големите плондери, като започнеш от треньора, през главния мениджър та до бащицата?! - А?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 18 фев 2019 22:34

volf написа:
peliforewer написа:Тук налазиха екземпляри които се опитват да ни докажат че ..Наведена глава сабя не я сече..,типична българска поговорка,знаем че вие сте добре когато е тихо,спокойно и никой да не разваля рахата на Перуката,на политиците.Какви хубави треньори има в българския футбол, мълчат си,собствениците на клубове ги размятат насам-натам като салфетки,но всичко е точно.Обаче се появява някой който хвърля камък в блатото,застава с името си,заявява позиция,преди беше Стойчо,днес е Любо и изведнъж скочиха разни разбирачи,как може да говори такива работи,ами днес БФС направи голям удар срещу нагласените мачове,ето Верея е най-големият грешник в българския футбол,хората на Перуката са велики,нищо че вадят на умряло куче нож,и виждате ли Любо си позволи да каже на всеслушание ИСТИНАТА за българския футбол и да обижда Боби,а на Боби родата и мъжката секретарка/според фен на Левски/ знаем в кой отбор са,сигурно и заради това е този рев срещу Любо.За сведение на сините ни приятелки Стойчо и Любо са едни от нас,те са мъже и шпалири на никой не правят,затова ги мразете, но Любо отдавна ви е казал какво трябва да правите със супата,а Стойчо ви е казал къде ще ви сложи.

Добре! - Прав си и ти съчувствам.
Само, ако е възможно да ми обясниш, как ги събрахте в ръководството на този клуб, най-големите плондери, като започнеш от треньора, през главния мениджър та до бащицата?! - А?

Гледайте си Нарциса и го пазете от още по-голямата мафия.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 фев 2019 22:35

peliforewer написа:
gihuelo написа:Станислав Манолев е сигурно ново попълнение на Лудогорец. Днес клубът и играчът постигнаха договорка и подписаха договор. Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград утре (19 февруари) преди мача на Лудогорец срещу Ботев (Пд).

Това можеше да ни го спестиш,този не заслужава уважение,освен пари има морал и достойнство.Гриша Ганчев го е създал,доста години игра и в чужбина,Гришата пак го прибра и му даваше добри пари,но той реши че сребърниците в Лудогорец или Левски са му необходими.

Винаги трябва да се дава думата и на отсрещната страна . Все пак живеем в демокрация.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 фев 2019 22:37

Любо, колкото и странно да звучи от говедо, аз винаги съм го харесвал като играч. Типичен таран, с огромна физическа мощ, който брутално разсича защитата на съперника и освобождава пространства, с нюх към гола, страхотен усет за пласиране и към отскочилите топки...в момента А група няма такъв играч, а и не знам дали ще има :(
Като треньор обаче не го виждам, нещо му липсва...какво точно-спецовете ще кажат.
Подобни изявления като днешното са признак на безсилие. Когато си бит и надигран по всички параграфи, когато имаш 2 удара към вратата на противника да търсиш под вола теле е несериозно. Несериозно беше и да закъснява с час за пресконференция. След като са те били на изборите за шеф на БФС като маче у дирек, да ривеш като вдовица е несериозно.
Освен всичко друго това момче е простовато, с много беден речник. Ясно е, че от футболист не може да се иска да е интелектуалец, както и от художник не може да се иска да играе добър футбол. Но пък чак толкоз да си ....елементарен :?:
Без да се бъркам, лично мнение, но махането на тренера ви от школата беше груба грешка, сравнима с махането на Стоев при нас. След него( и след Стоев) нищо не бе надградено, напротив...при онзи скромен човечец вие играехте далеч по-стойностен футбол. Интелигентен треньор, разбиращ играта, който никога не си позволи нападки към някого, никога не ръсеше простотии и откровени глупости. Не разбирам защо го махнахте, но това са ваши проблеми.
И не, не е работа на треньорите да тръгват на война с БФС, НАТО, КГБ или който и да е. Работата им е да учат и да тренират играчите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

rusev
Контакти:

Мнениеот rusev » 18 фев 2019 22:38

fake

Преди да изрече тези неща много добре е бил инструктиран от агента си, или който там го съветва да замаже положението, което вероятно сам е създал.
Няма никаква логика да го гоним без причина, при положение, че не сме ок на тази позиция.
В Лудогорец няма да играе толкова много, но определено е играч с добър опит в чужбина и може да е от полза.
Лудогорец си чисти имиджа, като събира каймака добри български играчи, че е отбор от 11 чужденци получили български паспорти на първия месец.

Върни се в “ЦСКА”