Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

goshopileto

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.

Мнениеот goshopileto » 29 яну 2020 20:29

delqnski47 написа:
W84me написа:
bubka написа:
W84me написа:
bubka написа:Поне сега ще позволят на Бетфеър и още доста други да имат лиценз за страната.

Ха ха, вярваш ли в това? Нали знаеш, че живеем в България.

Мисля, че да, особено ако се смени и част от хората, работещи там покрай арестите. Досега заради Божков не пускаха други, но пък може и шефът на Ефбет да ги държи на заплата. Предполагам сега поне малко ще се поуплашат да изпълняват частни поръчки.

Аз пък мисля че както досега заради Божков не са пускали други, вече ще е заради някой друг.

Баче Васо не си е платил рекета,щот са му го вдигнали.Тва е схемата...
Баневи,Гришата,Арабаквибяха там и т.н....и ся мистър Череп.

Баче Васо, ако не искаше да краде чужд бизнес в хазарта, защото сам не може да го развие, никой нямаше да научи за далаверите му.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот bubka » 29 яну 2020 20:31

Божков е в Македония, тъй като държава с това име вече няма и така е финтирал всички, които го търсят. По този начин и чепиците вече не могат да му хванат. Реално вече може да го намериш само във виртуалното облачно пространство.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2020 20:36

bubka написа:Божков е в Македония, тъй като държава с това име вече няма и така е финтирал всички, които го търсят. По този начин и чепиците вече не могат да му хванат. Реално вече може да го намериш само във виртуалното облачно пространство.

Каза, че най-вероятно е в чужбина, но ако го потърсят, ще се върне :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 яну 2020 20:44

W84me написа:
bubka написа:Божков е в Македония, тъй като държава с това име вече няма и така е финтирал всички, които го търсят. По този начин и чепиците вече не могат да му хванат. Реално вече може да го намериш само във виртуалното облачно пространство.

Каза, че най-вероятно е в чужбина, но ако го потърсят, ще се върне :mrgreen: :mrgreen:

Те го търсят ама му е паднала батерията на телефона, а от бързане зарядното е останало в София... Сега иска да се обади ама няма желание :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 яну 2020 21:09

В крайна сметка, какво значение има къде, а и в случая изпращана ли му е официална призовка?
Този Гешев е без всякакъв коментар, Цацаров беше нива над него.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 яну 2020 21:11

Голяма забава тук, ама нали се сещате, че следващия е вашичкия !

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 29 яну 2020 21:11

Dust написа:В крайна сметка, какво значение има къде, а и в случая изпращана ли му е официална призовка?
Този Гешев е без всякакъв коментар, Цацаров беше нива над него.

Да.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 29 яну 2020 21:12

[offtopic]"Държавният апарат работи срещу собствените си закони, в опит да унищожи частен бизнес и ПФК „Левски“[/offtopic]

Всичко хубаво, но защо намесва и синия отбор в изказванията си. Изглежда е знаел на къде отиват нещата и се опитва да се застрахова по някакъв начин със фенската маса на сините. Според мен не трябва да намесва клуба, ада отговаря само за фирмата си! Като са толкова невинни, защо и двамата със Попов ги няма във държавата.
Преди години един друг човек искаха да го опандизят, но той не избяга от държавата. Остави да го арестуват и след това осъди държавата. Далеч съм от мисълта,че г-н Божков е напуснал страната за да се не стига до там да съди държавата!
Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
А относно похватите на държавата винаги да изниква нещо друго за одвличане на вниманието , когато има масови протести е друга тема за размисъл.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 яну 2020 21:12

Мирише на саморазправа за "преразпределение на благата". Защо чак сега забелязаха, че Черепа е укрил незнамсиколко милиона данъци? Не го защитавам, но има неща, които бият на очи.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 29 яну 2020 21:12

DarkPsy написа:Голяма забава тук, ама нали се сещате, че следващия е вашичкия !

Не просто банкер а... невъзвращенец!

Върни се в “ЦСКА”