Лудогорец - ЦСКА - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Лудогорец - ЦСКА
трудно се пише след провал, това е вън от съмнение. аз обаче след целият емоционален ден ще напиша своето мнение за случилото се днес. няма да честитя титлата на изкуствения отбор защото и в този финал ние бяхме по заслужаващия отбор да спечели шампионата. да, стойчо сбърка с абсурдното търсене на равен и преобразяването на отбора, но след лошото развитие на мача и с човек по малко ние бяхме отбора с полуженията, и трите греди са само малшанс да отбележим гол. да, само един от ударите да беше гол....но уви. все пак-благодаря ви момчета, благодаря ви че въпреки всичките скандали вие бяхте на ръба да вземете златните медали, благодаря ви че вие въпреки негативното развитие на мача продължихте да търсете головете и бяхте адски близко. благодаря специално на личността жуниор мораес че успя да обикне един народ, едни нови и чужди хора, и да покаже че любовта няма граници и религия. благодаря ви момчета за всичката ви предоставена радост през изминалата година. всеки който обича ЦСКА ви обича и в този момент, бъдете сигурни в това. АЗ ОБИЧАМ ЦСКА 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
И аз обичам ЦСКА, но това е ФК Титан и ми се повръща от тях.
percival написа:vaskonti написа:DANS написа:Имам въпроз към ВСИЧКИ:
Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!
Редовен е, преди удара топката беше чукната от играч на Лудогорец.
Голът е абсолютно нередовен ! За да влезе топката в игра ,трябва да направи един пълен оборот ,а тя почти не помръдна !
Сега е моментът да си проличи дали ръководството ни е искало титлата и дали хора от бфс и свързани с тях са заложили големи суми кой да бъде шампион !
ПХХАХАА,в коя точка от правилника го пише това за пълния оборот?!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
realist написа:И аз обичам ЦСКА, но това е ФК Титан и ми се повръща от тях.
тъп си млъкни
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Тъпи са всички онези, които не виждат истината. А тя е, че ЦСКА тази година отново игра в един цирк, в който беше клоунът.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
realist написа:Тъпи са всички онези, които не виждат истината. А тя е, че ЦСКА тази година отново игра в един цирк, в който беше клоунът.
стани тогава фен на лудогорец от догодина.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Пич, аз фен отдавна съм избрал на кой отбор съм и така ще е до живот. Просто не обичам да ме правят на балама. За мен тази титла беше продадена и това се видя още в Перник. Кога точно педерастите от Титан, които са перничани, ще позволят да паднем баш в тоя мач, ако наистина гонят титла? И защо и двамата дебили не бяха в Разград? Айде малко да помислим, преди да говорим, а. Лесно е да пишем патетични слова за великите армейци. Истината обаче е друга и тя ме кара да ми се гади. Каквото и да ми говорите, това чувство няма да изчезне. Никога!
realist написа:Пич, аз фен отдавна съм избрал на кой отбор съм и така ще е до живот. Просто не обичам да ме правят на балама. За мен тази титла беше продадена и това се видя още в Перник. Кога точно ********ите от Титан, които са перничани, ще позволят да паднем баш в тоя мач, ако наистина гонят титла? И защо и двамата дебили не бяха в Разград? Айде малко да помислим, преди да говорим, а. Лесно е да пишем патетични слова за великите армейци. Истината обаче е друга и тя ме кара да ми се гади. Каквото и да ми говорите, това чувство няма да изчезне. Никога!
Аре стига глупости! Никаква титла не е продадена!
Я, се дръжте по-мъжки бе, мухи! След два месеца идват евротурнирите, и Делиормана ще пропищи на умряло...
НИЕ СМЕ ЦСКА! Другите са ден до пладне...така е било, така ще бъде!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Gonewild написа:Никаква засада при първия гол на Лудогорец!
OMG!!!

- dreben23
- Контакти:
Продаваха та се скъсаха! Даже на Левски продадоха мача! Пълни отрепки, въобще не им се ядосвайте- не си заслужава! Аз ви предупреждавах за тези неща, ама вие може би не пожелахте да повярвате. И сега идва най-лошото-Мораеш ще си тръгне и всичко отиде по дяволите, треньор няма да имаме и най-важното- публиката няма да иска да стъпи на стадиона, а всичко беше толкова хубаво, а сега за един миг всичко се сгромоляса. Почваме пак с младите и бездарни, и нищо неструващи таланти! А и вече ми е ясно защо се отказахме от титлата - няма пари за селекция, няма нищо. Защо обаче не излязоха и не го казаха много по-рано, а заблуждаваха феновете да им гледат циркаджийските номера. Лятото това ще стане, лятото онова... Едно голямо нищо! Няма да се учудя, ако Гриша Ганчев тръгне да инвестира към Лудогорец, ама може да му се наложи да инвестира и в Сливенския градски!
Само снощи се игра приличен футбол, останалото беше поредната футболна мафия! Колкото по-рано го проумеете, толкова по-бързо ще изчезне и горчилката!
Само снощи се игра приличен футбол, останалото беше поредната футболна мафия! Колкото по-рано го проумеете, толкова по-бързо ще изчезне и горчилката!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)