Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: ЦСКА с обширно обръщение към спортната общественост

Мнениеот ***cska*** » 11 апр 2012 10:38

saffron написа:ае кво е тва реване бе?? :shock: :lol: всеки ден плач :mrgreen: така не сте ревали и когато ви взеха лиценза! засрамете се малко :oops:

Ще ревем,до като гаврата под каквато и да е форма с любимия ни ЦСКА не спре!
Ако не ви изнася,не влизайте в нашия форум!

Ама то ви е присъщо,да се качвате там където не ви е работа :lol:

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Последна промяна от ***cska*** на 11 апр 2012 10:56, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 апр 2012 10:40

skorpinoks написа:......просто отбора от кв-Герена намиращт в близост до Хайван Пазар ...

По-добре близо до Хайван пазар в Подуяне, отколкото сред клошари, наркомани, педали и травестити в Борисовата градина.... :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 11 апр 2012 10:49

sslevski написа:Нищо НЕ може да оправдае действията на Присо.
За това за него трябва максимално наказание.
Но както каза Томислав Русев:
Пожелавам на ЦСКА никакви наказания на футболисти,никакви глоби,всички в игра,дано БФС да ме чуе.И всичко това за да спре този РЕВ!!!Само така могат да разберат ,че трябва да си търсят вината единствено и само в КЛУБА.

От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Е заради това последно се радвам,че съм от синия клуб.
Просто мнение!!!

Изключителна глупост си написал! Какъв рев, тук става въпрос за разкриване на престъпления, злоупотреби и искане на справедливост! По твоята логика, когато някой убие друг на пътя и близките на загиналия търсят справедливост и компенсация по съдебен път, те реват просто реват! Ми то тогава дай за премахнем конституцията и всеки да започне да прави каквото си иска!

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 11 апр 2012 10:50

sslevski написа:Нищо НЕ може да оправдае действията на Присо.
За това за него трябва максимално наказание.
Но както каза Томислав Русев:
Пожелавам на ЦСКА никакви наказания на футболисти,никакви глоби,всички в игра,дано БФС да ме чуе.И всичко това за да спре този РЕВ!!!Само така могат да разберат ,че трябва да си търсят вината единствено и само в КЛУБА.

От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Е заради това последно се радвам,че съм от синия клуб.
Просто мнение!!!

Поне при тези факти трябваше да млъкнете поне малко .

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 11 апр 2012 10:51

saffron написа:ае кво е тва реване бе?? :shock: :lol: всеки ден плач :mrgreen: така не сте ревали и когато ви взеха лиценза! засрамете се малко :oops:

То кой взе лиценза бе?

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 11 апр 2012 10:54

Истината е една и в Левски и в ЦСКА като сваршат парите почват декларациите...

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 апр 2012 10:55

Jorkorazporko написа:Какъв рев, тук става въпрос за разкриване на престъпления, злоупотреби и искане на справедливост! По твоята логика, когато някой убие друг на пътя и близките на загиналия търсят справедливост и компенсация по съдебен път, те реват просто реват! Ми то тогава дай за премахнем конституцията и всеки да започне да прави каквото си иска!

А кой точно разкрива престъпленията в тази държава??И като има такова, къде се ходи...предполагам не се пишат декларации ,ами се отнасят нещата към компетентните органи!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 11 апр 2012 10:58

Обаче ми прави впечатлени, че нито един от рогатите не се опитва да оспори изкараните факти от ЦСКА, или да вкара някаква логика в опозиция! Всички излизат с едни крилати фрази за директиви, за реване и всякакви такива глупости, без да казват нищо съществено и конкретно! Това е така защото връзват фактите подсъзнателно и се чувстват гузни, вярвайте ми така са устроени :lol:

[offtopic]реването е изблик на безсилие, в ситуацията правдата и фактите са на страната на ЦСКА, така че рева остава за вас даги ми смехурковци ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 11 апр 2012 11:00

За мен след толкова плач и глупави декларации е сигурно едно-шефовете ви отново се отпитват да отклонят вниманието ви от нещо по-сериозно.Какво ще е то?Съвсем скоро ще стане ясно!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 апр 2012 11:01

olfix написа:За мен след толкова плач и глупави декларации е сигурно едно-шефовете ви отново се отпитват да отклонят вниманието ви от нещо по-сериозно.Какво ще е то?Съвсем скоро ще стане ясно!

Това е повече от очевидно, заради това включиха в клоунадата и висшия клоун в държавата лицето Градев! :lol:

Върни се в “ЦСКА”