Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна) (АНКЕТА)

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2019 20:49

Dust написа:Пази си нервите ще са ти нужни.
Явно и погледът ти е замъглен и не можеш да четеш.
Кофти, че тук на 5-6 матросовци, ръководството ви разкатава фамилията.
Не смеете да кажете лоша дума за Ганчев да не ми да се разсърди - хахахаха.

Жив и здрав да е, и все така да ви управлява, както управляваше Ловеч.

Кви нерви бе Уйне? Това е просто един форум.Имам семейство ...деца ... всичко е наред. Ти имаш някакви проблеми . Не защитавам собствениците на ЦСКА. В момента те са хората които дават парите и не виждам опашка от мераклии да ги сменят и да дават повече.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 фев 2019 20:56

Щото е един форум затова скачаш, като ожилен с личностни нападки, в които небраниш ЦСКА-София, а собствениците му, но всеки сам си избира пътя, а и влизането в обяснителен режим е доста показателно.

ЦСКА-София в момента е една разбита команда и за това е виновно ръководството, а на, кой е последната дума не зная.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 фев 2019 21:01

Вероятно и този е заблуден http://cska.bg/forum/viewtopic.php?p=280211#p280211
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2019 21:03

Dust написа:Щото е един форум затова скачаш, като ожилен с личностни нападки, в които небраниш ЦСКА-София, а собствениците му, но всеки сам си избира пътя, а и влизането в обяснителен режим е доста показателно.

ЦСКА-София в момента е една разбита команда и за това е виновно ръководството, а на, кой е последната дума не зная.

Господин Уйне , информирай за развитието на мача на Каляри :)
Както винаги не позна :)
Много ясно е че е виновно ръководството. Дай акъл кой и как да ги смени. Обясни ми примерно Ливърпул и Арсенал от кога не са ставали шампиони. По твоята логика трябва да са обесили до сега към 30 собственика :) Добре от ГГ нищо не става и е много тъп и прост. С кой го сменяме? И как?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2019 21:06

Dust написа:Вероятно и този е заблуден http://cska.bg/forum/viewtopic.php?p=280211#p280211

Уйне , иска регистрация ! КотоУШО и другите левскари не могат да видят какво показваш :) Ти във всички форуми на ЦСКА си се регистрирал ? :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 фев 2019 21:14

Очаквах точно този въпрос.
Сега кажи къде е проблема да ома регистрация във форуми, в които да четеш?

Та не ме питай, къде имам регистрация, това с уйнето явно ти харесва, а съм ти казак, по добре уйне, отколкото пиздюха... та комрнтирай написано...

Определено не си фен на отбора, той не ти е интересен.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 фев 2019 21:19

Казах ти, че погледът ти е замъглен и не мога да ти помогна, прочети отново, какво съм писал Каляри и точно.

Нещо ти е паднало нивото, стегни се, че се губи интерес.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 16 фев 2019 21:25

Dust написа:
Жив и здрав да е(Ганчев), и все така да ви управлява, както управляваше Ловеч.

Като стана 4 път шампион зле ли ти беше?
Arsenal- a new era begins ! Again!...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2019 21:26

Dust написа:Очаквах точно този въпрос.
Сега кажи къде е проблема да ома регистрация във форуми, в които да четеш?

Та не ме питай, къде имам регистрация, това с уйнето явно ти харесва, а съм ти казак, по добре уйне, отколкото пиздюха... та комрнтирай написано...

Определено не си фен на отбора, той не ти е интересен.

Аз мразя Левски и не съм регистриран в техния форум. :) Ти мразиш ЦСКА и единия собственик ! Не си и привърженик на отбора.
Регистриран си там за да извадиш някое негативно мнение и да го постнеш тук. Това е меко казано идиотско .

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 фев 2019 21:35

hydetoshi написа:
Dust написа:
Жив и здрав да е(Ганчев), и все така да ви управлява, както управляваше Ловеч.

Като стана 4 път шампион зле ли ти беше?

След признанието, че титлите ги е купил се чувствах предаден, данонви купи 7 нас вас някоя титла.

Върни се в “ЦСКА”