Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 22 яну 2019 00:17

baraba написа:Най ме кефят ей такива Нострадамусчета :mrgreen: Едно нещо не е познал или разбрал правилно , но пък не спират да дават акъл и да правят предсказания .... уууууууууунииииииииииикааааааааааалнииииииии ..... каааааалниииии ... кални .... :mrgreen:

Тоя същия предсказа продажната цена на Каранга :) 750 000 евро му беше предсказанието :)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 22 яну 2019 01:45

gihuelo написа:
baraba написа:Най ме кефят ей такива Нострадамусчета :mrgreen: Едно нещо не е познал или разбрал правилно , но пък не спират да дават акъл и да правят предсказания .... уууууууууунииииииииииикааааааааааалнииииииии ..... каааааалниииии ... кални .... :mrgreen:

Тоя същия предсказа продажната цена на Каранга :) 750 000 евро му беше предсказанието :)

Не съм нито пророк, нито гадател!
Фактите, до които остава срок, обявявам въз основа на непоклатима логика - по точна от формула, по-неоспорима от лема!
Не случайно още преди десетилетие съобщих за кацането на китайци на луната, "фалита" на КТБ и десетте поредни титли на Лудогорец!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 яну 2019 07:18

volf написа: Не съм нито пророк, нито гадател!
Фактите, до които остава срок, обявявам въз основа на непоклатима логика - по точна от формула, по-неоспорима от лема!
Не случайно още преди десетилетие съобщих за кацането на китайци на луната, "фалита" на КТБ и десетте поредни титли на Лудогорец!

[offtopic]Брееей, ама ти наистина си гадател основаващ се на факти..
Моя ли да те ползвам за лични цели като се основаваш на фактите?
Тъй как ги виждаш нещата , днес ще се напия ли или ще ходя трезвен?
Ама само към фактите се придържай..!
:lol:[/offtopic]
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 яну 2019 09:11

volf написа:
gihuelo написа:

Тоя форум го ползвате не по предназначение ! :)
Един се напива на мотика и влиза да пише :) Ти пропуснеш хапчетата ,които са ти дали и веднага цъфнеш тук. Само не мога да разбера защо в нашата тема ? Единия от Левски другия от Лудогорец :) Оня пращал сводки от войната в Украйна ,ти следиш китайците дали ще кацнат на луната :) Много моля тези неща да ги разправяш на Крумето.:) Щом си толкова добър гадател се средоточи върху борси и биткойни .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 яну 2019 09:15

шивача написа:
Red_Neck написа:Да дойде Джуниър да реди конуси за по 10 бона на месец ли? :)

Що бе? На тоя с двете фалшиви имена, дето се отказа от страната си, братчето му къде реди конуси? На Цариградско ли?

Братчето му на 22 е изкарал UEFA A Licence :!:
Джуниър баща му го довлече през 2011 на 26 в ЦСКА за помощник, щото чеп за зеле не ставаше от него, ...... 7 години по-късно дори юношки не е водил без тати :!:
... за лицензи да не говорим, ... що са му, ... тати нали има. ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 яну 2019 09:23

volf написа:
gihuelo написа:

Момко какво правиш тук, в едни телевизии пари ще правиш с тези способности.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 яну 2019 09:24

Red_Neck написа:
шивача написа:

Що бе? На тоя с двете фалшиви имена, дето се отказа от страната си, братчето му къде реди конуси? На Цариградско ли?

Братчето му на 22 е изкарал UEFA A Licence :!:
Джуниър баща му го довлече през 2011 на 26 в ЦСКА за помощник, щото чеп за зеле не ставаше от него, ...... 7 години по-късно дори юношки не е водил без тати :!:
... за лицензи да не говорим, ... що са му, ... тати нали има. ;)

Той и в Левски май се пробва за малко да играе ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 яну 2019 09:31

шивача написа:
delqnski47 написа:
шивача написа:

Мани мани.....това пък е турбо смешно :lol: Нали даже заместваше един мач там :lol: :lol:
Тоз на 24,Бодура на 32.Представям си къв смях му е било като е взимал указания от тва кеуеме. :lol:

Март сигурно братчетата ще редят конуси другаде, но къв е смисъла да ги чакат? Още сега да слагат Люпко, иначе сезона ще приключил за нас.

Не ви прави чест да коментирате бивши и настоящи треньори на ЦСКА по този начин.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 яну 2019 11:55

Kiril2681 написа:
kiril.a.d написа:Колеги, с тревога разбирам че Мауридес още минавал медицински тестове - ми ако го обявят за дебел и вземат че ни го върнат?...И после пак ще си го отглеждане...като за Коледа, що викат левскарите :lol:

А ЦСКА се нуждае от констуктивизъм, а не безрезервна и сляпа подкрепа/вяра, което напомня за една друга сляпа вяра - в нямащо как да се сбъдне, Светло бъдеще ;)...

Ми, дебел - не дебел, да кихат там едни 1,3 мил. и да са гледали :) Гооолеми драми тук, за някаква си контрола - хайде да слезем от облака - на земята също е готино. А, някъде нагоре по страниците, прочетох мнение, че дори левскарите не сменята треньор насред зимната подготовка....ами...сменят :) Малко по-усмихнато дайте - всичко се нарежда идеално, а при тях влиза човек, който е всичко друго, не и плащач, както и Колев, който по Дарик каза, че неговата визия е стягане на колана, налагане на юношки, българчета и прочие глупости, които водят до...сигурно място в шестицата :) Апропо / знам, че харесваш тази дума /, адаш...какво е ..ъъъ...констуктивизъм????? Признавам, че тук ме хвана неподготвен :)

За беля, и днес чета че Мауридес още не е играч на Рапид, въпреки че Люпко вече го е отписал...
Хах и ти ме хвана неподготвен - изял съм едно Р, сигурно щото не съм закусвал ;) :lol:
Но надявам се знаеш, какво е конструктивизъм?
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 22 яну 2019 12:21

[offtopic]Пичове,да се заредим с пуканки,цирка при онЕя тепърва предстои... 8-)[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”