Имам чувството, че проблемите в играта настъпиха след махането на Сашо Борисов от треньорския щаб...
Не знам до колко съм прав де, но в момента, когато Миленчо започна да работи сам се видя някакъв спад в играта. Да, реално Сашо никога не е бил треньора на ЦСКА, но може би неговата липса от треньорския щаб се е отразила по определен начин на всички.
Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Милен Радуканов - фен тема!
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
Момчета , спрете се бре. Нещата са толкова прости. Милен няма да го махнат сега, поради две причини. Едната сме ние феновете, за които и на Титан и е ясно че сме зад него. А втората е (съществената), предстоящите сериозни мачове. След тях нещата ще са ясни. При победи и добра игра, еуфорията ще е голяма и никой няма да посмее да си мисли за смени. Но при загуба на точки, вяла игра (както първото полувреме със Славия) , вече нещата ще са на другия полюс, и тогава може да се дискутира подобна тема. На мен лично, ми писна от треньорски смени. Да припомня ли колко се смениха от както Титан взеха ЦСКА? Крайно време е да оставим някой да поработи, и защо да не е Радуканов?
Титаните нямат пари за Гуардиола или Моуриньо (нито акъл да се сетят за Д. Пенев), новият треньор ще е някой като предишните. Вярно, играта ни става все по-разпиляна, ама за млад треньор това е нормално, да има спадове и да се учи от грешки. Аз засега си мисля, че е по-добре да си остане Милен, който показва някакви качества, вместо да дойде поредният безработен гений, който много иска да води ЦСКА.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Милен в момента не може да даде повече на отбора. Лошото е обаче че не се учи от грешките си и не иска съвети което пък го обрича никога да не стане голям треньор.
- Udoji90
- Контакти:
Нека да остане до края на първия полусезон. През зимата ще има време за равносметки и оценка на работата му, както и евентуално решение за смяна, ако се прецени, че не се е справил задоволително.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
И аз мисля ,че проблема е в напускането на Сашо Борисов...Работата му бе да разучава отборите и да докладва...Сега е познайте кой???
Росен Кирилов от както разучава отборите -нещата куцат... май се учи на гърба на ЦСКА...
Росен Кирилов от както разучава отборите -нещата куцат... май се учи на гърба на ЦСКА...

Още те държи:)...Болест е...
100 % зад Радуканов.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
ЦСКА преговаря с Димитър Пенев за треньор
http://www.prosport.bg/news/21057-CSKA- ... nyoor.html
Сензационна треньорска смяна е на път да се случи в ЦСКА - Димитър Пенев за сметка на Милен Радуканов, научи Проспорт.бг от участник в преговорите.
Назначението на Стратега може да стане факт още в началото на седмицата, но по-вероятно е да се изчака дербито с Левски в петък. При загуба от "сините", Радуканов ще бъде отстранен. Същата участ го грози дори при равен - босовете от "Титан" са готови да се аргументират със серията от 3 мача без победа.
Ако Милен победи вечния съперник за втори пореден път, агонията му ще продължи до нова грешка или до края на есенния полусезон.
Първите контакти с Пенев-старши, който е почетен президент на ЦСКА, са направени още след 1:2 срещу Славия и продължени снощи и дори днес. Пената е набелязал вече екип, в който вероятно ще влезе уволненият от Калиакра Адалберт Зафиров.
Зафето и Радуканов се засякоха в ЦСКА преди повече от година.
Сензационна треньорска смяна е на път да се случи в ЦСКА - Димитър Пенев за сметка на Милен Радуканов, научи Проспорт.бг от участник в преговорите.
Назначението на Стратега може да стане факт още в началото на седмицата, но по-вероятно е да се изчака дербито с Левски в петък. При загуба от "сините", Радуканов ще бъде отстранен. Същата участ го грози дори при равен - босовете от "Титан" са готови да се аргументират със серията от 3 мача без победа.
Ако Милен победи вечния съперник за втори пореден път, агонията му ще продължи до нова грешка или до края на есенния полусезон.
Първите контакти с Пенев-старши, който е почетен президент на ЦСКА, са направени още след 1:2 срещу Славия и продължени снощи и дори днес. Пената е набелязал вече екип, в който вероятно ще влезе уволненият от Калиакра Адалберт Зафиров.
1948CSKA написа:ЦСКА преговаря с Димитър Пенев за треньор
Ще затварят цикъла с треньори ли?Нали те го уволниха след един загубен мач от Пирин!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- blue avalanche
- Контакти:
Кашчей написа:Ще затварят цикъла с треньори ли?Нали те го уволниха след един загубен мач от Пирин!
"Вечният" Пенев...Нещо като "вечният" Ферарио...