Без цензура (Припс 2021 синя родопчанка). Fake agent +18

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Без Цензура. (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18

Мнениеот Dust » 30 авг 2021 20:09

honda написа:Иначе за онзи мач Благоевград- тогава съдия беше другия талибан - Никито Йорданов

Николай Йорданов беше съдия в един лют мач на Герена, който завърши 2:2 ако не греша, имаше и червени картони.
Често беше дори в ложите на стадиона. Снимката е от 2011г. В същата година не помня, кой стана шампион, не ми се рови в момента да гледам.

Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2021 20:15

Mitata написа: По-облагодетелстван отбор от реферите от вашия в миналото не е имало. Сега сте толкова жалки на терена, че не се налага да ви помагат. Ала има съмнения, че започнахте да печелите мачове с подмолни средства - някои от противниците просто не показват нищо, когато се изправят срещу вас.

Човек ще рече , че на дузпите им виката йововки или гонзовки :? или мечотелкиичевки :roll:
Или май бяха Велизарки ? Я кажи , какво налага играч целенасочено да цели сектора зад вратата при изпълнение на дузпа :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 20:17

Dust написа:
honda написа:Иначе за онзи мач Благоевград- тогава съдия беше другия талибан - Никито Йорданов

Николай Йорданов беше съдия в един лют мач на Герена, който завърши 2:2 ако не греша, имаше и червени картони.
Често беше дори в ложите на стадиона. Снимката е от 2011г. В същата година не помня, кой стана шампион, не ми се рови в момента да гледам.

Изображение

Спомням си и двата мача Левски -Литекс 2:2( с 2 червени картони за Левски и 1 за Литекс) и Пирин-Литекс 1:2 и на двата мача съдия беше въпросния хубостник , през 2011 шампион стана Литекс.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 авг 2021 20:17

Dust написа:

Изображение

Литекс, как кой! :mrgreen:
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 20:19

Mitata написа:
honda написа:
Dust написа:Станислав Тодоров беше придворен съдия на ГГ, след 2015-2016 дали са си развалили отношения не зная.
Няма да забравя един мач в Благоевград, който Литекс задължително трябваше да вземе що за съдииство беше.

Винаги е бил съдия на ГГ. Не малко сме спорили с теб на тази тема в добрите стари времена ;) .
Знам че много хора ще подскочат и въпреки слугинажа на БФС към Лудогорец(едва ли има някой непредубен който да го отрече), то СК се контролира от ГГ. Самия факт ,че Г.Кабаков е още съдия( добър съдия е ,но извън България ,тук е много зависим) говори достатъчно кой контролира СК. Примерно какво се случи с Г.Йорданов , Цв.Георгиев, А.Ахмед? Та даже и А.Генов ,който имаше един период от повече от 3 години :o когато не беше свирил мач на Литекс.
Иначе за онзи мач Благоевград- тогава съдия беше другия талибан - Никито Йорданов

По-облагодетелстван отбор от реферите от вашия в миналото не е имало. Сега сте толкова жалки на терена, че не се налага да ви помагат. Ала има съмнения, че започнахте да печелите мачове с подмолни средства - някои от противниците просто не показват нищо, когато се изправят срещу вас.

Кой отбор беше наричан "Съдийско знаме"

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 30 авг 2021 20:32

sinqkrepost1914 написа:
CaptainBertorelli написа:
sinqkrepost1914 написа:Kак ще коменитрате това ?
https://dsport.bg/novo-predlozenie-zatvarane-na-stadionite-ili-50-publika-samo-s-vaksina.html

Като тъпотия. За разлика от други държави, тук от поне три месеца има излишък от ваксини, даже можеш да избираш. Всеки си е направил изборът. Аз лично се ваксинирах и съм против ограничения.

Именно, че всеки се е направил избора, а не иска този избор да го прави някой друг вместо него, особено такива продажни червеи като Кунчев, годжи, бай шиле и всички радетели, които са продължават да блажат от пландемията.. Ебахти налагането.

Не съм им светил, колко са облажили, но и досега смятам, че беше правилно да има ограничения миналата пролет. Но сега е ясно, кои мерки да били правилни и кои не. Няма проблем на открито, просто след мачове за които е ясно, че ще са по-посетени, пускат повече градски транспорт, защото там стават струпвания на закрито.
Хайл Мусолини

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2021 20:33

honda написа:
Mitata написа:
honda написа:
Dust написа:Станислав Тодоров беше придворен съдия на ГГ, след 2015-2016 дали са си развалили отношения не зная.
Няма да забравя един мач в Благоевград, който Литекс задължително трябваше да вземе що за съдииство беше.

Винаги е бил съдия на ГГ. Не малко сме спорили с теб на тази тема в добрите стари времена ;) .
Знам че много хора ще подскочат и въпреки слугинажа на БФС към Лудогорец(едва ли има някой непредубен който да го отрече), то СК се контролира от ГГ. Самия факт ,че Г.Кабаков е още съдия( добър съдия е ,но извън България ,тук е много зависим) говори достатъчно кой контролира СК. Примерно какво се случи с Г.Йорданов , Цв.Георгиев, А.Ахмед? Та даже и А.Генов ,който имаше един период от повече от 3 години :o когато не беше свирил мач на Литекс.
Иначе за онзи мач Благоевград- тогава съдия беше другия талибан - Никито Йорданов

По-облагодетелстван отбор от реферите от вашия в миналото не е имало. Сега сте толкова жалки на терена, че не се налага да ви помагат. Ала има съмнения, че започнахте да печелите мачове с подмолни средства - някои от противниците просто не показват нищо, когато се изправят срещу вас.

Вие нас може да ни наричате както пожелаете. Но без реферите в Европа бяхте и все още сте едно голямо нищо. В Европа ви нарекоха "евроидиотите". Колкото и да ви помага държавата, БФС, НАП и т.н., от вас не става нищо. Прокобата.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 30 авг 2021 20:34

https://dsport.bg/novo-predlozenie-zatvarane-na-stadionite-ili-50-publika-samo-s-vaksina.html

Аз съм ЗА това на стадионите да влизат само ваксинирани. Поне до достигането на 50% ваксинирани в обществото. Ние мерки не спазваме.
Вчера гледах Брьондби и Мидтиланд - беше празник на стадиона. Ама Дания...знаем при тях как е.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 21:07

Mitata написа:
honda написа:
Mitata написа:
honda написа:

Вие нас може да ни наричате както пожелаете. Но без реферите в Европа бяхте и все още сте едно голямо нищо. В Европа ви нарекоха "евроидиотите". Колкото и да ви помага държавата, БФС, НАП и т.н., от вас не става нищо. Прокобата.

Това със "съдийското знаме" не го измислиха левскари, общо взето на всеки мач на ЦСКА като гост през 70-те можеше да го чуеш, както и навсякъде ви наричаха "чорбари" - знаеш ли защо? :lol:
Много обичате да говорите за прокоба ,но май който е станал шеф на ЦСКА хубаво не е видял и лошото е ,че не само той ,но и близките му се случват не хубави неща. Все пак като избереш за свой символ сатанински символ не трябва да очакваш да ти случи нещо хубаво..
Би ли посочил кой точно ни е нарекъл "евроидиоти" ?
Тук имаше един хубавец,който твърдеше,че имал запазен брой на в-к "Кориере дела Серра" на чиято заглавна страница Левски били наречени "евроидиоти" - аз му предложих да се обзаложим - той да заложи 10 000 евро , аз залагам 100 000 евро и да проверим дали наистина има написано нещо такова . Ами горкия неграмотник никога не беше виждал въпросния вестник( даже не знаеше ,че това е вестник с ярко изразена политическа насоченост).
Искаш ли да ти извадя статистиката от мачове между Левски и ЦСКА свирени от европейски(небългарски съдии)? - Ами смразяваща е.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2021 21:11

k20dan4o написа:

Аз съм ЗА това на стадионите да влизат само ваксинирани. Поне до достигането на 50% ваксинирани в обществото. Ние мерки не спазваме.
Вчера гледах Брьондби и Мидтиланд - беше празник на стадиона. Ама Дания...знаем при тях как е.

Аз също. Наскоро излезе информация ,че финала на ЕП е бил направо терористична атака. Над 3000 регистрирани случая на Ковид от запалянковците присъствали на мача.
Така че по-добре без публика отколкото да се сее зараза.
И от собствен опит мога да кажа,че това ,че си ваксиниран,не пази от Ковид. само го изкарваш по-леко. Но въобще не значи,че не може да го разпостраняваш.

Върни се в “ЦСКА”