Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

d.milanov
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.

Мнениеот d.milanov » 29 яну 2020 17:18

Red_Neck написа:
d.milanov написа:Не са добре нещата. Ако левскарите излязат с единна РАЗУМНА позиция за клуба си и случващото се въобще с милиционерщината в България и направят някакъв протест, мисля че трябва да ги подкрепим. Те са на ход и да мислят.

До тогава трябва яко да ги гаврим, щото те не се спряха, когато бяхме в кофти положение и продължават до сега. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ай стига, ...... 25 години як ДС чадър над хазартния МОНОПОЛ на Черепа не стигат ли?
Да го жалим, че му взимат Лотарийката ли?
7 обвинения са повдигнати задочно срещу Васил Божков, съобщи пред журналисти главният прокурор Иван Гешев. Част от обвиненията срещу бизнесмена са за ръководител на организирана престъпна група, принуда, опит за подкуп на длъжностно лице, подбудителство към престъпление по служба.

Тоя ли да жалим? Тоя ли е репресиран от Държавата?
Кабинетът Орешарски му даде Лотарията в ръцете, Баце го остави да си поиграе малко на Дядо Коледа, ... дошло му е времето.
Повече трябва да ни интересува каква ще е съдбата на ония 16 несретници от Комисията по хазарта.
Дано изгният по затворите, ..... ама надали.

Да на твоето мнение съм. Затова казвам РАЗУМНА позиция.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2020 17:19

bubka написа:
W84me написа:
bubka написа:Поне сега ще позволят на Бетфеър и още доста други да имат лиценз за страната.

Ха ха, вярваш ли в това? Нали знаеш, че живеем в България.

Мисля, че да, особено ако се смени и част от хората, работещи там покрай арестите. Досега заради Божков не пускаха други, но пък може и шефът на Ефбет да ги държи на заплата. Предполагам сега поне малко ще се поуплашат да изпълняват частни поръчки.

Аз пък мисля че както досега заради Божков не са пускали други, вече ще е заради някой друг.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 яну 2020 17:21

W84me написа:
bubka написа:
W84me написа:
bubka написа:Поне сега ще позволят на Бетфеър и още доста други да имат лиценз за страната.

Мисля, че да, особено ако се смени и част от хората, работещи там покрай арестите. Досега заради Божков не пускаха други, но пък може и шефът на Ефбет да ги държи на заплата. Предполагам сега поне малко ще се поуплашат да изпълняват частни поръчки.

Аз пък мисля че както досега заради Божков не са пускали други, вече ще е заради някой друг.

Баче Васо не си е платил рекета,щот са му го вдигнали.Тва е схемата...
Баневи,Гришата,Арабаквибяха там и т.н....и ся мистър Череп.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 29 яну 2020 17:23

W84me написа:

Заеби това ами кажи, кьорчо ще си бие ли камшика сега..?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 29 яну 2020 17:30

Red_Neck написа:
miro_rz написа:Божков в неизвестност от Неделя! :shock: :shock:

Завалата, ... дано поне е успял да джироса акциите на изпроводяк, ..... че иначе лошо ;) :mrgreen: :mrgreen:

Акциите ги държи друг, но и той е поел по незнайни пътеки.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 яну 2020 17:41

„Не може плюсовете да са само за богатите, а минусите за огромна част от другите хора. Време е всеки да плати цената за това, което прави. Основното задължение е да си плащаш данъците. Не може да дължиш на държавата над 400 милиона лева, общо над 559 милиона за всички игри. Това означава по 100 лева към всяка пенсия. Време е всеки да си плати затова, което прави.“

Това го каза преди малко Гешев! Доста популистки говореше (типично в стил на управляващите), но цифрата е стряскаща особено, ако я сравним със задълженията на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД към държавата - 14 милиона, от които държавата си върна 5 милиона. от търга за активите.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот ros » 29 яну 2020 19:39

Пътнико виден, пътнико бляд,
търсил закрила в белия свят.
Дето се криеш, пътнико, знай,
Гешев те чака в родния край!
:lol:
Последна промяна от ros на 29 яну 2020 19:48, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 29 яну 2020 19:40

Ясно е че прасетата изядоха Черепа(колкото и невероятно да ми се струваше едва преди 2-3 седмици).
Интересно, кой от стотиците искрено желаещи човеци да са Босове в "Левски" ще избере Буцан....

Според мен, ако сините ни приятели излязат на протест, ние требе да ги подкрепим, да излезем с тях.
Обединиение на целокупния народ с/у мафията требе.
Моите уважения към шефа тук, ама анкетата която е пуснал е меко казано идиотска, болят ни нас пурите къде се е скрил Черепа.
Буцан трябва да бъде свален, буцан, дебелян, султана, цацата, радостта на народа(на сините приятели също, те го подкрепяха активно, като контрапротестиращи), шкимбе войвода(тоя съсипва армията), валерката(тоя е най-мръснния пор в дупката и цялата измет, дето смучат живеца на тази държава.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 29 яну 2020 19:54

SLAP написа:Ясно е че прасетата изядоха Черепа(колкото и невероятно да ми се струваше едва преди 2-3 седмици).
Интересно, кой от стотиците искрено желаещи човеци да са Босове в "Левски" ще избере Буцан....

Според мен, ако сините ни приятели излязат на протест, ние требе да ги подкрепим, да излезем с тях.
Обединиение на целокупния народ с/у мафията требе.
Моите уважения към шефа тук, ама анкетата която е пуснал е меко казано идиотска, болят ни нас пурите къде се е скрил Черепа.
Буцан трябва да бъде свален, буцан, дебелян, султана, цацата, радостта на народа(на сините приятели също, те го подкрепяха активно, като контрапротестиращи), шкимбе войвода(тоя съсипва армията), валерката(тоя е най-мръснния пор в дупката и цялата измет, дето смучат живеца на тази държава.

Протест , ако е срещу Боко-да. Протест, за да се защитава Божков-Не!
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 яну 2020 19:58

[offtopic]
Ozzimozzi написа:
„Не може плюсовете да са само за богатите, а минусите за огромна част от другите хора. Време е всеки да плати цената за това, което прави. Основното задължение е да си плащаш данъците. Не може да дължиш на държавата над 400 милиона лева, общо над 559 милиона за всички игри. Това означава по 100 лева към всяка пенсия. Време е всеки да си плати затова, което прави.“

Това го каза преди малко Гешев! Доста популистки говореше (типично в стил на управляващите), но цифрата е стряскаща особено, ако я сравним със задълженията на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД към държавата - 14 милиона, от които държавата си върна 5 милиона. от търга за активите.
[/offtopic]

Мани го тоя Гешев. Главен прокурор, който казва, че наказанието за убийство за непълнолетен е от 5 до 15 г. е пълна карикатура и калинка. От 5 до 12 е.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”