https://www.youtube.com/watch?v=WcgIU10-W-Q
хубавото е, че така ще можем да се върнем към корените си... ние сме Армейски клуб. Браво за тия срещи в страната. Много се радвам. Дано продължат и в по-малките градове, защото е важно.
Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Янис Зику написа:Кашчей написа:tomba написа:Имам чувството че Томов ако изчисти дълговете Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА.
Ако зареже Литекс няма проблем да влезе в ЦСКА.
Това е така (макар и вероятно има вариант да се заобиколи), но този вариант за мен е неприемлив, нека си стои в Ловеч, да дава пари за отбора му и да си развива юношите. Все ще се намери някой друг ако дълговете ни са изчистени, който да поеме клуба.
И аз съм на твоето мнение,тоя го видяхме колко е армеец,а и на времето той и борат скочиха,като опарени щом Томов изкара заплатите на футболистите на светло

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
- Контакти:
Кашчей написа:tomba написа:Имам чувството че Томов ако изчисти дълговете Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА.
За пореден път не си прав. ГГ няма нито една акция на ПФК Литекс АД. нито една, така че може да си купува акции, в който отбор си иска.
RED_FOREVER_YOUNG написа:Кашчей написа:tomba написа:Имам чувството че Томов ако изчисти дълговете Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА.
За пореден път не си прав. ГГ няма нито една акция на ПФК Литекс АД. нито една, така че може да си купува акции, в който отбор си иска.
ОК, няма, моя е грешката.
ПП- Кой всъщност държи акциите в Литекс? Клубът определено не е общински.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:RED_FOREVER_YOUNG написа:Кашчей написа:tomba написа:Имам чувството че Томов ако изчисти дълговете Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА.
ОК, няма, моя е грешката.
ПП- Кой всъщност държи акциите в Литекс? Клубът определено не е общински.
Отиди в подфорума на Литекс,там може и да разбереш,тука се разискват по-съществени неща

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Гришата да си седи на село! След номера който ни скрои не е добре дошъл.Много бързо забравихте как наричаше публиката на ЦСКА.Нали бяха много дълговете и било безмислено да се наливат пари в бездънна яма? Аре, ресто!Утре пак ще му скимне нещо и ще си бие камшика.Нали точно от такива като него,Киро,Цецо и Венци се мъчим да се оттървем.Феодални мутрагени и партийни олигарси търсещи конюктурната изгода и милеещи само за джоба си.
Никога повече мутри,агенти и новозабогатели парвенюта на Армията!
Никога повече мутри,агенти и новозабогатели парвенюта на Армията!
Кировец написа:RedeviL написа:RED_FOREVER_YOUNG написа:Е кое е агитация? Да съм казал ползвайте този брокер, или онзи, в този линк има над 10...
Не е проблема в постването на линкове, лично аз също съм го правил във форума, но самото приканване на хората да си закупят акции на ЦСКА е вид агитация.. Неслучайно до момента от клуба не са провели по обширна кампания сред феновете относно закупуването на акции - по простата причина,че подобно нещо се счита за нарушение на закона.
Това не е точно така. Всеки ден се провеждат срещи с фенклубове в различни градове от Стойчо Младенов, Тодоров, Котев, Джевизов и т.н.
Вчера бях на срещата в Бургас!Бяха Вальо,Котев и Димитров(Каубоя).Честно казано не агитираха,Котев каза:щом сте тук,значи сте решили да станете акционери!
Мача започна момчета и момичета!Най-важния мач за ЦСКА!Този мач не зависи от футболистите на терена,а от НАС!Мача е само 2 седмици!За сега е 1:0!
Кировец написа:RedeviL написа:RED_FOREVER_YOUNG написа:Е кое е агитация? Да съм казал ползвайте този брокер, или онзи, в този линк има над 10...
Не е проблема в постването на линкове, лично аз също съм го правил във форума, но самото приканване на хората да си закупят акции на ЦСКА е вид агитация.. Неслучайно до момента от клуба не са провели по обширна кампания сред феновете относно закупуването на акции - по простата причина,че подобно нещо се счита за нарушение на закона.
Това не е точно така. Всеки ден се провеждат срещи с фенклубове в различни градове от Стойчо Младенов, Тодоров, Котев, Джевизов и т.н.
Това не си го измислям аз, а го казва Владимир Рупов от техническия отдел на ЦСКА.

Тодор Банчев: Аз от Троян си купих без проблем от клон на ЦКБ
Банка инструктира всички клонове за ЦСКА
Публикувано на: 22.03.2014 14:42
Автор: Проспорт.бг
[Томов - ЦСКА - БФБ]
©Светослав Костадинов, Проспорт.бг
Инвестбанк. Това е банката, която е пратила инструкции до абсолютно всичките си няколко стотин клона в страната да изпълняват операции по продажбата на акции на ЦСКА.
Ако някъде ви откажат такава услуга, то не се страхувайте да сезирате веднага централата на банката. координатите можете да намерите ТУК в официалния сайт на институцията..
Що се отнася до цялата мрежа, такова е положението и с инвестиционния посредник ЕЛАНА, който откри офис и на "Армията" и който единствен работи и днес, в почивния ден на хората.
Публикувано на: 22.03.2014 14:42
Автор: Проспорт.бг
[Томов - ЦСКА - БФБ]
©Светослав Костадинов, Проспорт.бг
Инвестбанк. Това е банката, която е пратила инструкции до абсолютно всичките си няколко стотин клона в страната да изпълняват операции по продажбата на акции на ЦСКА.
Ако някъде ви откажат такава услуга, то не се страхувайте да сезирате веднага централата на банката. координатите можете да намерите ТУК в официалния сайт на институцията..
Що се отнася до цялата мрежа, такова е положението и с инвестиционния посредник ЕЛАНА, който откри офис и на "Армията" и който единствен работи и днес, в почивния ден на хората.