X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- BigBrother
- Контакти:
Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1
Ако махнем откровената симулация на Цветков за дузпата/ личи му че е минал подуенската школа/ и бетона който забъркаха Ботев през второто полувреме .. много хубав мач се получи, феновете също бяха на ниво.
Митът за "най-добрата" публика в България - тази на Ботевъ от Пловдивъ - уникалната им хореография, която никой в България не бил виждал се състои в това, че около 10-11 хиляди си чоплеха кротко семки и станаха на крака едва когато отбора им отбеляза гол от дузпа.
От толкова много ботевисти на ниво бяха 3-4 хиляди в сектора срещу ВИП трибуната.
За нашите какво да кажа освен - вън Присо от ЦСКА - играчите на Ботевъ правеха каквото си поискат в зоната на Родригес, а Присо бъркаше почти всяка топка.
Първото полувреме го проспахме в опити да откриваме слабите места на домакините, а техните скоростни контри допълнително усложниха нашата игра и внесоха малко напрежение в отбраната ни.
Второто полувреме обаче всичко си дойде на мястото и благодарение на това, че Ботевъ вече водеха в резултата се спасиха от загуба.
Съжалявам, че не победихме, но пък е похвално, че футболистите ни създадоха много голови положения и не се отказаха до последната минута да търсят обрата. Очаквам разгромна победа още в следващия мач.

От толкова много ботевисти на ниво бяха 3-4 хиляди в сектора срещу ВИП трибуната.
За нашите какво да кажа освен - вън Присо от ЦСКА - играчите на Ботевъ правеха каквото си поискат в зоната на Родригес, а Присо бъркаше почти всяка топка.
Първото полувреме го проспахме в опити да откриваме слабите места на домакините, а техните скоростни контри допълнително усложниха нашата игра и внесоха малко напрежение в отбраната ни.
Второто полувреме обаче всичко си дойде на мястото и благодарение на това, че Ботевъ вече водеха в резултата се спасиха от загуба.
Съжалявам, че не победихме, но пък е похвално, че футболистите ни създадоха много голови положения и не се отказаха до последната минута да търсят обрата. Очаквам разгромна победа още в следващия мач.
Най-хубавото от всичко беше, че след мача ходихме по пловдивските булеварди рамо до рамо - армейци и бултраси! Това беше невероятно изживяване и се радвам, че бях част от него! Поздрави на Ботев Пловдив и респект за великата им публика!
YA GUNNERS YA
- Tribune East 1912
- Контакти:
Кировец, на "Армията" да не би да пеят всички. Вие сигурно нямате от т.н. "семкаджии". И когато пяхме заедно с т.н. "семкаджии", защото вашите фенчета мълчаха и се чудиха какво става? Това го пропускаш, може би случайно
И я пак кажи дали са 10-11 000, защото има достатъчно снимки и сериозно увисваш и твърденията ти стават меко казано смешни.
За мача - заслужено равенство, първото полувреме беше нашо, второто беше за ЦСКА. Успех.

За мача - заслужено равенство, първото полувреме беше нашо, второто беше за ЦСКА. Успех.

Tribune East 1912 написа:Кировец, на "Армията" да не би да пеят всички. Вие сигурно нямате от т.н. "семкаджии". И когато пяхме заедно с т.н. "семкаджии", защото вашите фенчета мълчаха и се чудиха какво става? Това го пропускаш, може би случайно![]()
И я пак кажи дали са 10-11 000, защото има достатъчно снимки и сериозно увисваш и твърденията ти стават меко казано смешни.
При положение, че мачове в Европа едва ли ще играете скоро за мен лично не е логично по-голямата част от феновете да не подкрепят бурно отбора си срещу пряк конкурент за място в челото.
Иначе простата математика показва, ако на стадиона е имало 15-16 хиляди от тях 2 хиляди ЦСКА-ри остават 13-14 хиляди ботевиста - 3-4 хиляди пеещи и подкрепящи отбора остават 10-11 хиляди семкара.
Аз бях на мача в нашия сектор и знам много добре, кой, кога и защо е мълчал. Семкарите ви пяха най-много на гола от дузпата, а после при изравнителния гол всички 13-14 хиляди дружно си бъркахте в носовете, а ние избухнахме подобаващо.
Не ми говори за увиснали работи - аз такива нямам.

crap написа:Най-хубавото от всичко беше, че след мача ходихме по пловдивските булеварди рамо до рамо - армейци и бултраси! Това беше невероятно изживяване и се радвам, че бях част от него! Поздрави на Ботев Пловдив и респект за великата им публика!
И аз се изкефих.

- dreben23
- Контакти:
Никаква дузпа няма- чиста симулация си е така като гледам. Такава дузпа никой няма да даде на друго място извън България- проблемът е, че Родригес беше прекалено слаб и съдията реши да се възползва. Дори да има докосване, е съвсем минимално и то с рамото ми се струва.
Цветков се метна като цъмбуркане в басейна! 
[offtopic]Тип Велизарка едновремешна!
[/offtopic]

[offtopic]Тип Велизарка едновремешна!

Последна промяна от dreben23 на 28 окт 2012 10:59, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp
Кировец написа:Tribune East 1912 написа:Кировец, на "Армията" да не би да пеят всички. Вие сигурно нямате от т.н. "семкаджии". И когато пяхме заедно с т.н. "семкаджии", защото вашите фенчета мълчаха и се чудиха какво става? Това го пропускаш, може би случайно![]()
При положение, че мачове в Европа едва ли ще играете скоро за мен лично не е логично по-голямата част от феновете да не подкрепят бурно отбора си срещу пряк конкурент за място в челото.
Иначе простата математика показва, ако на стадиона е имало 15-16 хиляди от тях 2 хиляди ЦСКА-ри остават 13-14 хиляди ботевиста - 3-4 хиляди пеещи и подкрепящи отбора остават 10-11 хиляди семкара.
Аз бях на мача в нашия сектор и знам много добре, кой, кога и защо е мълчал. Семкарите ви пяха най-много на гола от дузпата, а после при изравнителния гол всички 13-14 хиляди дружно си бъркахте в носовете, а ние избухнахме подобаващо.
Не ми говори за увиснали работи - аз такива нямам.
Абе ти луд ли си?????? Като неутрален наблюдател по БНТ1, за 90 минути се чухте максимум 2-3 пъти. През останалото време чувах ясно и единственно, песните на Ботевистите.

JORO_BAD написа:Абе ти луд ли си?????? Като неутрален наблюдател по БНТ1, за 90 минути се чухте максимум 2-3 пъти. През останалото време чувах ясно и единственно, песните на Ботевистите.ФАКТ!
Някъде да съм казал, че 2000 фена на ЦСКА са заглушили феновете на Ботевъ?

Чуваха се ясно и единствено песните и подкрепата на 4-5 хиляди ботевиста в сектора срещу ВИП ложата. Останалите не бяха толкова шумни, че да помогнат на отбора си да направи сензацията.
crap написа:Най-хубавото от всичко беше, че след мача ходихме по пловдивските булеварди рамо до рамо - армейци и бултраси! Това беше невероятно изживяване и се радвам, че бях част от него! Поздрави на Ботев Пловдив и респект за великата им публика!
ние пихме бира с едни момчета от Ботев след мача в едно кафе докато чакахме влака за София

п.п. много голямо уважение има между бултраси и армейци