Като цял ден висите по-форумите, не всеки някой го прави.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:С това държание ще си останете и 100 човека. Чак псува тук други фенове на ЦСКА, само защото не "мислят" като тях. Шепа лумпени зомбита, това сте вие.
1982 написа:С това държание ще си останете и 100 човека. Чак псува тук други фенове на ЦСКА, само защото не "мислят" като тях. Шепа лумпени зомбита, това сте вие.
Червени_шампиони написа:По-добре не стъпвай на стадиона, писна ми на оная работа вече, в нета всички са от ЦСКА, вчера бяхме отново 100-150 човека, 90% от които се познаваме.
ЦСКА _завинаги написа:Червени_шампиони написа:По-добре не стъпвай на стадиона, писна ми на оная работа вече, в нета всички са от ЦСКА, вчера бяхме отново 100-150 човека, 90% от които се познаваме.
Ти не можеш да ми кажеш дали да ходя на стадиона или не!
Аз сама си решавам, кога да отивам и кога не.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:на момичето и е писнало от калъфки, много ясно че ще предпочете да подкрепя убиеца на еврошампиони
Eminem написа:Batkoto написа:на момичето и е писнало от калъфки, много ясно че ще предпочете да подкрепя убиеца на еврошампиони
Вие се спукахте да печелите титли и купи....![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG и 30 госта