Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2012 14:27

ЦСКА се петни като име от ръководството и от това страдат само феновете. И на мен не ми е безразлично, защото същото се случва и в Бургас с двата отбора.
Относно мача - само Присо мога да отлича от червените, въпреки, че и той си изпусна нервите веднъж-дваж. Всички останали нямаха място на терена. Те просто нямаха сили и мисъл за игра. Прехвалената Банда беше разминаван всеки път от Асис и Фо Поре. А е национал?! Капитан?! Ами Галчев, писал съм го хиляди пъти тук - този трябва да смени спорта, просто не е за тази игра. Евалата на чичо Митко, че пуска и млади момчета, но трябва някой да ги хване, поеме и покаже правилния път. Личеше си, че могат, но не успяха да се покажат. А и наистина Тяната Колев изкара 2 положения, имаше и несъществуваща засада, но с оглед видяното на стадиона и после на компа... И да бяхте вкарали преди нас, пак биехме. Нашите футболисти наистина имат много по-сериозни проблеми от вашите, но се сплотиха като колектив, това трябва да се случи и при вас. Публиката също съм на мнение, че не трябваше да си тръгва още в 70 мин. А за транспаранта ми стана тъпо, защото и аз го подкрепям, а се оказа, че ченгетата казват какво може и какво не. Успех в борбата ви със злото (колкото и да се подигравате на плакатите, които между другото са заслуга на момчета от този форум, злото е ЦСКА, но не феновете или името, а ръководство, адвокати и собственици). Пак казвам, успех!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 мар 2012 17:17

Bourgas написа:Данко, вашо момче от Бургас, сигурно го знаете, пихме с него снощи след мача и каза, че транспаранта за боклуците го махнате, заради ченгетата... Верно ли е това?

Не сме го махали, а един от ******* в униформи го свали-да му изсъхнат ръчичките дано!! След това си го дръпнахме и си го закачихме отвътре! ;)
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 мар 2012 20:21

mistreated написа:Съгласен съм с всичко, което казваш в това мнение. По мое мнение грешките в отбрана дойдоха главно заради напълно неадекватната ни халфова линия. Там ни надиграхте по всички параграфи. Но какво може да се очаква от П. Стоянов, Галчев и един испанец, който все още се чудя как е изкарал толкова време в Примера...
Бандаловски изглеждаше доста зле срещу Асис, но и той някак си не е същия играч след контузията. Не знам дали на слаба подготовка или на психологическа дупка се дължи това. На Адемар това му е тавана, не съм и очаквал нещо повече от него.
Имате всички шансове да се борите дори за титлата, но имате и доста трудни гостувания през пролетта. Мисля, че играете освен в Пловдив и в Разград, на Герена и на Овча Купел.

О-оооо не. Рано ни е за титла. Мноооого ни е рано. Тръгнем ли да се борим за медали. Обречени сме.
Едно от предимствата на отбора ни е...нищетата в момента, колкото и парадоксално да звучи. Сред отбора
и ръководството бяхме. Няма надути цели, няма излишно самочувствие...Тук е момента да призная:
без Херо - нЕмаше да сме този отбор, нито пък, ние щяхме да сме същите оптимисти. Подкрепихме ги.
На една от срещите ни Херо почти, като дете се обърна към нас: "Знаете ли как искам победата ? А, ако може и поне 8 000 да съберем на стадиона ще ми бъде радостно". Що се касае за мен/нас съфорумниците ни не сме презумпирали никога лоша мисъл към вас феновете и институцията ЦСКА. Институция, която аз помня, като дете и пак, като дете съм следил и гледал с трепет и паднала мандюбула мачовете на ЦСКА в Европа-та, включая ЦСКА - БАйерн - 4:3 и ЦСКА - Реал Сосиедат - 1:0 на живо...Как да мразя това име. Сега обаче признавам: Ненавиждам всичко свързано с Титан,дори и контейнера пред дома ми. Изхвърлете си боклука ( то не, че ние сме изчистени де)...Успех ви желая. Пак ще сте пред нас в класирането. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “ЦСКА”