Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CaptainBertorelli » 27 ное 2018 16:22

hydetoshi написа:
CaptainBertorelli написа:Аз бях този някой, който твърдеше, че не трябва да се изкарват нарочно картони. И продължавам да го твърдя. За 5 жълти картона наказанието е мач, за девет-2 мача, за 12 - 3 мача. Вярно, сега имаме заплашени да пропуснат мача с Лудогорец, но ако си изкарваме и умишлено, в плейофите ще я втасаме.

Ами заплашените да не играят със Славия,или поне някои от тях. Мисля,че все ще успеем да ги бием.

Ами и без това влизаме в цикъл с по два мача на седмица, в който ротациите са неизбежни. Съвсем логично е да не играят точно заплашените срещу Славия.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 ное 2018 21:17

delqnski47 написа:Аз лично съм отчаян за нашия футбол от тея факти. :lol: Като цяло съм отписал титлата.

Боли те хОя за тая титла. Тя има стойност само за Лц, щото могат да я осребрят, евентуално, в ЕКТ. Но това, което видях последния месец при малките, ме потресе брутално...и отчайващо!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 ное 2018 23:06

Замествам уйнето :)
Картоните (над два)
ЦСКА
Десподов 4
Бодуров 4
Пинто 4
Лясков 4
Чорбата 3
Секулич 3
Бикел 3

Левски
Тиам 7
Горанов 4
Белаид 4
Белмонт 4
Цветкович 5
Яблонски 3

Лудогорец
Моци 7
Дяков 5
Лукоки 4
Горалски 3
Марселиньо 3

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 28 ное 2018 12:19

gihuelo написа:Замествам уйнето :)
Картоните (над два)
ЦСКА
Десподов 4
Бодуров 4
Пинто 4
Лясков 4
Чорбата 3
Секулич 3
Бикел 3

Левски
Тиам 7
Горанов 4
Белаид 4
Белмонт 4
Цветкович 5
Яблонски 3

Лудогорец
Моци 7
Дяков 5
Лукоки 4
Горалски 3
Марселиньо 3

Браво на уйне2 :) ! Е, добре, ама след това инфо, още по-малко разбирам онзи деншният син плач по Дарик - как валят картони все срещу Левски. Ми то, от изброените, само Киро няма място тук! Всичко друго е ренде, та кърти! А Десподов си ги изкара тези картони по АДСКИ ТЪП начин, дано не съжаляваме.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 ное 2018 12:32

Kiril2681 написа:
gihuelo написа:Замествам уйнето :)
Картоните (над два)
ЦСКА
Десподов 4
Бодуров 4
Пинто 4
Лясков 4
Чорбата 3
Секулич 3
Бикел 3

Левски
Тиам 7
Горанов 4
Белаид 4
Белмонт 4
Цветкович 5
Яблонски 3

Лудогорец
Моци 7
Дяков 5
Лукоки 4
Горалски 3
Марселиньо 3

Браво на уйне2 :) ! Е, добре, ама след това инфо, още по-малко разбирам онзи деншният син плач по Дарик - как валят картони все срещу Левски. Ми то, от изброените, само Киро няма място тук! Всичко друго е ренде, та кърти! А Десподов си ги изкара тези картони по АДСКИ ТЪП начин, дано не съжаляваме.

[offtopic]Уйнето е неповторим и никой не може да го замести :) След плащането на емблемата изчезна и няма кой да ни уведомява кой футболист ще ни накажат.[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 ное 2018 12:43

А Малинов, кво се случва с него, че го няма в този списък. :lol:
Смисъл, не играе или си е изчистил играта, или вече си е изтърпял наказанието :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 ное 2018 12:54

ivan56 написа:А Малинов, кво се случва с него, че го няма в този списък. :lol:
Смисъл, не играе или си е изчистил играта, или вече си е изтърпял наказанието :lol:

Той сам да играе на терена си е за 1-2 жълти картона всеки мач, какво изчистване на играта :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 ное 2018 13:06

Малинов това първенство е изключително дисциплиниран (поне за сега) и не си изкарва глупави картони. Отделно е поизчистил играта си. При нас през миналото първенство сигурно половината ни картони са за разправии със съдии или съперници и всякакви други глупости, но не и за нарушения. То това ни изяде и главата в заключителната част на първенството.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 ное 2018 13:13

14 мача, 1085 минути , 2 жълти картона. :) Истински спортсмен :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 ное 2018 13:20

gihuelo написа:

14 мача, 1085 минути , 2 жълти картона. :) Истински спортсмен :)

А миналият сезон за 31 мача е получил 11 жълти картона! Израстването му е очевидно! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”