Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red Warrior » 22 ное 2018 18:07

miro_rz написа:
JackPackage написа:Айдеее, и фирмите на Гришата почнаха да проверяват ДАНС - нов геноцид срещу червените, държавата пак бута Левски :lol: :mrgreen:

Толкова честен човек пък такива номера с проверки да му правят !
[offtopic]Някой склад за къщички на пиленца ли са ударили !?[/offtopic]

ТО платили си 50-те милки?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 ное 2018 21:17

Що се правите на улави всичките? Собствениците на клубовете у нас са все едни типове, дето нямат нищо общо с футбола и не им пука какво се случва. Изливат се и се изпират едни пари, превъртат се и толкоз. Нищо не остава. Негри и мангали, а нашите деца-кучета ги яли.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 ное 2018 10:59

Божинов пророкува: Калъфка за Левски, Купата – за ЦСКА! Десподов, Неделев и Костов са ми любимци!

А де :mrgreen: :mrgreen:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 24 ное 2018 12:26

Извинете ме, но ще си излея душата тук и днес:
- подразни ме тази специална фланелка, на непрокопсаника, Мауридес!!! - дай Боже да е целенасочена реклама, че да го продадат зимата...
Честно! - аз бих го заменил веднага, с нашите юноши Григор Долапчиев, или Георги Божилов!!!
Не можА да замени Каранга...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 ное 2018 13:28

kiril.a.d написа:Извинете ме, но ще си излея душата тук и днес:
- подразни ме тази специална фланелка, на непрокопсаника, Мауридес!!! - дай Боже да е целенасочена реклама, че да го продадат зимата...
Честно! - аз бих го заменил веднага, с нашите юноши Григор Долапчиев, или Георги Божилов!!!

На каква база казваш, че Мауридес не можа да замени Каранга?
Ако сравниш първият полусезон на Каранга и на Мауридес, ще видиш, че Каранга за 12 мача има 6 гола и една асистенция и средно по един гол на 173 мин, докато Мауридес при изиграни 21 мача има 12 гола и 3 асистенции и средно по един гол на 133 минути.
Аз не бих правил такива генерални заключения все още. Допълнително ЦСКА бе много силно зависим от Каранга. Сега не е така.

П.П Ето днес добави още един гол и асистенция към актива си и буквално "развърза" мача. Мауридес е отборен играч и определено разбира играта. ;)
Последна промяна от Ozzimozzi на 24 ное 2018 23:49, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 24 ное 2018 19:18

[offtopic]Леле майко, какво брутално рязане на Лаута :o ! Две дузпи спести съдията за Локо Пд, спести и червен картон на Недялков! Ясно е къде отива титлата! Изобщо няма какво да си го мислим, титлата е капарирана от Гела![/offtopic]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 ное 2018 22:33

HardWork написа:[offtopic]Леле майко, какво брутално рязане на Лаута :o ! Две дузпи спести съдията за Локо Пд, спести и червен картон на Недялков! Ясно е къде отива титлата! Изобщо няма какво да си го мислим, титлата е капарирана от Гела![/offtopic]

[offtopic]Една дузпа.
Сисиньо беше с гръб със свита ръка.
Това по принцип не се дава кво остава баш срещу тея.
Ама 1вата си е 100%

Ей как ме яд, че ги изпуснаха в края.[/offtopic]
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 24 ное 2018 22:57

HardWork написа:[offtopic]Леле майко, какво брутално рязане на Лаута :o ! Две дузпи спести съдията за Локо Пд, спести и червен картон на Недялков! Ясно е къде отива титлата! Изобщо няма какво да си го мислим, титлата е капарирана от Гела![/offtopic]

[offtopic]Дузпа срещу Лудогорец се свири веднъж на 3-4 години,така че няма какво друго да очакваме.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2018 23:39

Абсолютно съгласен! Този е с наднормено тегло, а това е обида и за феновете, и за съотборниците му. Като си профи-стягаш се и за месец махаш всичко излишно. Но явно мусаката, мазните дюнери и закуските в баничарницата му се услаждат :) :) :mrgreen: .
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 ное 2018 01:13

sin4ec написа:

Абсолютно съгласен! Този е с наднормено тегло, а това е обида и за феновете, и за съотборниците му. Като си профи-стягаш се и за месец махаш всичко излишно. Но явно мусаката, мазните дюнери и закуските в баничарницата му се услаждат :) :) :mrgreen: .

Малко е тромав, но затова пък умее много добре да чете играта, перфектен на втория етаж, и помага много в защита! Имаше криза в играта му, но днеска беше над всички с гол и асистенция! Мауридес е много по - добър, по - млад и по - перспективен от Костов! А нещо да кажете за вашите звезди Ривалдиньо и Буш??

Върни се в “ЦСКА”