Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 12 ное 2018 21:32

trokadero_ написа:Дали ще е февруари , март или април голям праз. Още точни дати няма за мачовете , така че без философи ;)

Изображение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 12 ное 2018 21:37

icko65 написа:
trokadero_ написа:Дали ще е февруари , март или април голям праз. Още точни дати няма за мачовете , така че без философи ;)

Изображение

Супер. Благодаря ;)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 ное 2018 08:37

Бившият треньор на Левски и Литекс - Люпко Петрович, коментира ЦСКА и наставника на "армейците" - Нестор ел Маестро. Както е известно, "червените" са под ръководството на големия приятел на Люпко - Гриша Ганчев. Петрович не изключва възможността някой ден да работи за ЦСКА.

"Треньорската ми кариера в Руанда ще приключи скоро. Спечелих с местния отбор АПР титлата миналото първенство, а от началото на новия сезон пак сме на първо място. Това е "армейският" тим на страната и тук хората много ме уважават заради отличните резултати.

Сега за ЦСКА и Нестор Ел Маестро. Той е изключително талантлив треньор, в който има огромен потенциал. Не крия, че аз бях от хората, които гарантираха за него пред ръководството на ЦСКА. Нека феновете бъдат търпеливи. Да, имаше колебливи игри, но на всеки може да се случи. Той е на прав път! Погледнете класирането - отборът е с реални шансове да атакува титлата. Както и Купата, разбира се.

Никой не ме е търсил засега от Борисовата градина, но не изключвам вариант да помогна на Нестор в ЦСКА - било като консултант или нещо друго. Но не и като треньор. Честно казано - аз се надявам Ел Маестро да спечели всичките си мачове до края на календарната година и да не се налага да му помагам през пролетта, макар че на мен не ми пречи да работя на "Армията". Какво като съм бил преди начело на Левски? Това няма значение - аз съм професионалист. Освен това имам най-добри чувства към Гриша Ганчев, с когото работих повече от прекрасно в Литекс. За мен той е пример за перфектен ръководител", каза Люпко Петрович пред "Блиц".

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 13 ное 2018 10:44

SLAP написа:
Red Warrior написа:Люпко бил гарантирал за Нестор пред Ганчев. Тези сърби и най-големите нефели да са се подкрепят. Ще си променя мнението за треньора едва когато видя някакъв стил на игра, а не да практикуваме футбол "Иванков към Гонзо" , който да ни се представя като директен. Все пак последните два мача бяха маааааалко по-добре.

Този ни стил на игра ще ме разведе, ще ме изпокара със цялата рода и съседи!
Майната им на жената, родата и съседите ама децата ще ми вземат заради тия...

Хаха имаш други проблеми, щом някакъв футбол може да ти вземе децата. Мога да ти препоръчам, след като те изнерви някой мач, просто излез за 20 30 мин да направиш една обиколка на квартала и малко кислород да ти отмие глупостите.Действа да ти кажа

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 ное 2018 10:44

Ексклузивно в Sportal.bg: ЦСКА 1948 приключва

[offtopic]ЦСКА 1948 ще доиграе сезона във Втора лига и най-вероятно ще приключи съществуването си. Това разкриха пред Sportal.bg близки до отбора. Снощи в София се проведе събрание на клубните акционери, след което е станало ясно, че перспективите пред "червените" не са добри. Футболистите ще завършат сезона, след което ще се проведе нова сбирка, за да се реши окончателната съдба на клуба. Засега вариантите са два – закриване на клуба или ново начало от четвърта дивизия.

Припомняме, че ЦСКА 1948 бе основан през лятото на 2016 година, когато фалира грандът на българския футбол ЦСКА. През първия сезон "червените" спечелиха "А" областна група, достигайки до Трета лига след дузпи срещу ФК Брацигово. На следващата година тимът на Валентин Илиев триумфира в Югозападна Трета лига, оставяйки зад себе си преследвача Хебър. Сега във Втора лига ЦСКА 1948 държи място в зоната за баражи за влизане в елита.

"Нека тези цесекари, които не ни симпатизират, се замислят за начина, по който ЦСКА-София дойде в Борисовата градина. Нека знаят още, че онзи клуб има натрупани сериозни финансови задължения. На последната домакинска среща с Арда (Кърджали) продадохме 350 билета. Както стана ясно, на последния мач на ЦСКА-София на "Армията" е имало 250 души – тоест, по-малко отколкото на нашия мач. За нещастие обаче това не прави впечатление на червена България", казаха от ЦСКА 1948 пред нашата медия.

sportal.bg[/offtopic]

:o :o УжасТ
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 14 ное 2018 11:12

delqnski47 написа:Ексклузивно в Sportal.bg: ЦСКА 1948 приключва

[offtopic]ЦСКА 1948 ще доиграе сезона във Втора лига и най-вероятно ще приключи съществуването си. Това разкриха пред Sportal.bg близки до отбора. Снощи в София се проведе събрание на клубните акционери, след което е станало ясно, че перспективите пред "червените" не са добри. Футболистите ще завършат сезона, след което ще се проведе нова сбирка, за да се реши окончателната съдба на клуба. Засега вариантите са два – закриване на клуба или ново начало от четвърта дивизия.

Припомняме, че ЦСКА 1948 бе основан през лятото на 2016 година, когато фалира грандът на българския футбол ЦСКА. През първия сезон "червените" спечелиха "А" областна група, достигайки до Трета лига след дузпи срещу ФК Брацигово. На следващата година тимът на Валентин Илиев триумфира в Югозападна Трета лига, оставяйки зад себе си преследвача Хебър. Сега във Втора лига ЦСКА 1948 държи място в зоната за баражи за влизане в елита.

"Нека тези цесекари, които не ни симпатизират, се замислят за начина, по който ЦСКА-София дойде в Борисовата градина. Нека знаят още, че онзи клуб има натрупани сериозни финансови задължения. На последната домакинска среща с Арда (Кърджали) продадохме 350 билета. Както стана ясно, на последния мач на ЦСКА-София на "Армията" е имало 250 души – тоест, по-малко отколкото на нашия мач. За нещастие обаче това не прави впечатление на червена България", казаха от ЦСКА 1948 пред нашата медия.

sportal.bg[/offtopic]

[offtopic]Тия малко са попрекалили. 250 човека на последния мач на Армията? Това и фенове от сектор Б не биха го написали. И защо ще се закриват,като продават повече билети? А тези от Спортал ,въобще да ги броим ли за журналисти (единия там го познавам ,между другото)? Много въпроси станаха май?[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 14 ное 2018 11:48

hydetoshi написа:

sportal.bg[/offtopic]

[offtopic]Тия малко са попрекалили. 250 човека на последния мач на Армията? Това и фенове от сектор Б не биха го написали. И защо ще се закриват,като продават повече билети? А тези от Спортал ,въобще да ги броим ли за журналисти (единия там го познавам ,между другото)? Много въпроси станаха май?[/offtopic]

[offtopic]Прибират им спонсорите, че трябват за Герена ;)[/offtopic]
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 ное 2018 11:57

sportal.bg[/offtopic]

[offtopic]При продадени 350 билета:
Изображение

Изображение[/offtopic]

Жал ми е само за всичките онези 80 000 (или колкото там бяха) последователи във фейсбук!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CSKA1971
Контакти:

Мнениеот CSKA1971 » 14 ное 2018 15:23

Готви ли се обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948?

Скандали, разправии, нападки, агресия и тежки обвинения. Това представляваше картинката, която обрисуваше случващото се между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 в последните две години. В настоящия момент има наченки на промяна в отношенията между двата клуба. Големият въпрос към днешна дата е готви ли се обединение между двата “червени” клуба? Запознати с процесите в родния футбол твърдят, че доскоро това е било невъзможно, но процесите са претърпели бърза промяна. Във футболните среди вече се говори, че ръководствата на двата клуба са склонни на компромиси и не е изключено в най-скоро време да си стиснат ръцете. Дали немислимото до този момент ще се случи, предстои да видим. Намерението на ръководството на ЦСКА 1948 да хвърли кърпата още повече навява на тази мисъл.

https://www.sportal.bg/news.php?news=75 ... 90&c=43554

Интересно дали ще се случи това обединение. За мен лично това би било най-добре двете ЦСКА-та да се обединят и да се спре тази кавга между феновете . Това го прогнозирах още лятото , че е възможно да стане и накрая като нищо ще стане!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 ное 2018 16:02

CSKA1971 написа:
Готви ли се обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948?

Скандали, разправии, нападки, агресия и тежки обвинения. Това представляваше картинката, която обрисуваше случващото се между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 в последните две години. В настоящия момент има наченки на промяна в отношенията между двата клуба. Големият въпрос към днешна дата е готви ли се обединение между двата “червени” клуба? Запознати с процесите в родния футбол твърдят, че доскоро това е било невъзможно, но процесите са претърпели бърза промяна. Във футболните среди вече се говори, че ръководствата на двата клуба са склонни на компромиси и не е изключено в най-скоро време да си стиснат ръцете. Дали немислимото до този момент ще се случи, предстои да видим. Намерението на ръководството на ЦСКА 1948 да хвърли кърпата още повече навява на тази мисъл.

https://www.sportal.bg/news.php?news=75 ... 90&c=43554

Интересно дали ще се случи това обединение. За мен лично това би било най-добре двете ЦСКА-та да се обединят и да се спре тази кавга между феновете . Това го прогнозирах още лятото , че е възможно да стане и накрая като нищо ще стане!

Да вземат на авиаторите спонсорите и тва е.Другото е плевел. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”