Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2018 17:36

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:че в миналото е уредил титла по втория начин.

Не знам що коментирате само тази част от изречението му.Защото той каза и други работи,ама удобно ги пропускате.Не може да повтаряте къв лъжец и престъпник бил той,а в същото време половинчато да му цитирате думите,защото той каза и нещо друго,ама там нали е ''лъжа,не е вярно''.Полу такова един вид.

Щото е много нагло, затова! Не, че не го знаем какъв е, де. Ама да направиш такова самопризнание в ефир е направо цинично и храчка в лицето на обикновения българския футболен привърженик, като мен и теб.
Ама хайде, да коментираме и другите неща, които каза ГГ, като толкова държиш:
[offtopic]- И Сираков го бил правил. Добре, ама нека да вземе и да го докаже, щото едно е да направиш самопризнание, съвсем друго е да обвиниш някого. Освен това знаем и нравите ви. Като има нещо срещу Левски сте щастливи, пък дали и доколко е вярно, това по принцип не ви касае. Радост за вашата общност.
- Не бил съгласен с болните родителски амбиции петокласник с тегло от 85 кг. да става зорлем футболист и подочул, че в школата имало корупционни практики. Ся, ако го напиша това тука, или ще ме резнеш, или другите ще наскачат с "Ама те и говедата така правят...". А да, и някакви хора му били звъняли лично, за да бутат дечурлига из различните гарнитури там.
- Тарторите ви са много малки, за да го притесняват. Сиреч, не мо'е му пръднете на к*ра. Ама това си го знаем, какво има да се коментира.
- Каузата били уредили титлата, това било нагло и неморално. Хубаво, ама какво излиза сега - крадецът вика дръжте крадеца. Абсурдно и цинично поведение, дори за кочинката ни!
– След три дни и три нощи на тежки размисли, Феликс Магат му бил рекъл, че не искал да идва тук, щото ри'иаш ли, в цяла Европа знаели, че Лудогорец е уредил титлата. Глупости! Цяла Европа знае за цирковете около отбора ви - фалити, дългове, припознавания, заплашени футболисти и куп антифутболни обстоятелства. Затова Магат не ще ГГ да му е работодател.
- Трябвало да има по-малко юноши, но по-качествени и били нужни още инвестиции из Панчарево - терени, общежития и н'ам какво още и вероятно след 5 години можело и вече да има готови кадри за първия отбор. Сладки приказки, които чуваме ежедневно от Сульо и Пульо, от всякакви прослойки и с различни пристрастия. Ще рече човек, че ГГ открива топлата вода.
- За Левски говорил или добро или нищо и не го интересували. Супер. Страшна дискусия може да падне по тая точка.
- Спас Русев играел по правилата и навремето ГГ му бил помогнал за нещо си там. Отново дискусия с огромен потенциал, особено в тоя подфорум.
- Харесвал млади хора, щото нямали мислене отпреди 20 години, това май по повод на треньорите и по-конкретно назначението на сърбосаксонеца. Супер предпочитания има боса, но да продължим нататък.
- Смятал, че би (а не, че вече е!) поканил Сираков и Петрович на работа, щото били "работари" и разбирали футбола. Супер.
- Бил съжалявал, че е работил в ИК на БФС, щото със Сираков били организирали елитните юношески групи навремето, които преди това били по-хаотични и безсмислени. Прекрасно. Ще рече човек, че сами са обикаляли родината надлъж и нашир и са го направили от А до Я, като същински апостоли!
- Михайлов някой ден щяло да съжалява, че били подведен и използван (по пътя на логиката на разговора - от Домусите), ще рече човек, че в това БФС от време оно е само Домуса и то е нещо като негова лична частна организация.
- Бил съжалявал много, че е махнато правилото за футболист под 21, щото било един вид невероятно за развитието на футбола ни. Тук отново ръкавицата е метната към едноличния футболен съюз на Домуса, от който, нали, ГГ не е бил част години наред.[/offtopic]
--- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Да продължавам ли, за да ти докажа, че не съм пропуснал и други работи? :?
Последна промяна от TristaNNN на 24 окт 2018 17:39, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 24 окт 2018 17:38

demon777 написа:
С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!

Гриша Ганчев

http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=7323

А къде е превода?!
Интересува ме само превода на онова изписано на кирилица, защото му липсва смисъл в българския език.
Ако пък е някакъв особен вид остроумие, защо го е постнал на официалната страница, след като никой няма да разбере нито смисъла, нито ще открие къде точно се крие хумора в тези словосъчетания?
Дори чичо Митко се изразява по-разбираемо!
То идеята му е ясна по презумция, но след като "кодира" информоцията, без корекспонденте да знаят "ключа", какъв е смисълът да го прави.
Сега пак по презеумция, ще викате "Браво", " Каза му го", бе дори да имате идея какво е искал да напише идола!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2018 17:42

ivan56 написа:
TristaNNN написа:Леле-мале, а какви ли още циркове ще види до месец Май негово величество - клетият български футболен привърженик. :|

Важното е да има циркове, така клетият български фен няма да мрънка за кенефи, козирки, тенекии, победи, класни играчи и други"маловажни" неща.
Ще се хили и радва, как собственика на клуба е "сипал с черпака" на опонента и така.
И накрая клетият фен ще е виновен, че не ходи на мачове и с приходите от билети могат да се купят едни обувки на Кирчо :|

Eй го, на! :lol: :lol: :lol:

trokadero_ написа:Гришата направо разсипа Домуса. Домуса си мисли ,че ще му мълчат , ама друг път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 окт 2018 17:47

TristaNNN написа:[offtopic]- И Сираков го бил правил. Добре, ама нека да вземе и да го докаже, щото едно е да направиш самопризнание, съвсем друго е да обвиниш някого. Освен това знаем и нравите ви. Като има нещо срещу Левски сте щастливи, пък дали и доколко е вярно, това по принцип не ви касае. Радост за вашата общност.[/offtopic]

[offtopic]Нямам време да анализирам сега всичко,ще се спра само на това.Очаквах го този твой отговор.Аз ще ти кажа,че не е нужно да дава доказателства,защото не е нужно.Ганчев не е бил каран да говори тези приказки,а го направи по собствено желание - както приказките за себе си,така и тези за Сираков,когато беше при вас.Т.е. няма причина да лъже.За да лъжеш,то трябва да има причина,а такава тук няма...
Може да има де,но аз да не я знам.Ако я знаеш,сподели я.
Пак казвам,не може да си анализирате каквото си пожелавате и да вадите от контекста думи,както на вас ви изнася и да махате други,както ви харесва.И да ''вярвате'' избирателно.Всички обаче бяхме наясно с лобито ви в БФС едно време с Насо и колко дразнещо беше това,защото знаехме как ви уреждаше...
То беше очевидно.Ония мутренски периоди,заедно с тези със Сираков ,ви бяха,по едни и други причини,доста силни.[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2018 17:58

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:[offtopic]- И Сираков го бил правил. Добре, ама нека да вземе и да го докаже, щото едно е да направиш самопризнание, съвсем друго е да обвиниш някого. Освен това знаем и нравите ви. Като има нещо срещу Левски сте щастливи, пък дали и доколко е вярно, това по принцип не ви касае. Радост за вашата общност.[/offtopic]

[offtopic]Нямам време да анализирам сега всичко,ще се спра само на това.Очаквах го този твой отговор.Аз ще ти кажа,че не е нужно да дава доказателства,защото не е нужно.Ганчев не е бил каран да говори тези приказки,а го направи по собствено желание - както приказките за себе си,така и тези за Сираков,когато беше при вас.Т.е. няма причина да лъже.За да лъжеш,то трябва да има причина,а такава тук няма...
Пак казвам,не може да си анализирате каквото си пожелавате и да вадите от контекста думи,както на вас ви изнася и да махате други,както ви харесва.И да ''вярвате'' избирателно.Всички обаче бяхме наясно с лобито ви в БФС едно време с Насо и колко дразнещо беше това,защото знаехме как ви уреждаше..[/offtopic].

[offtopic]Има причина, разбира се, ама не си сметнал за нужно да я отразиш, затова сега ще я удебеля. И нищо не вадя от контекста - бях пределно ясен, че за мен е много нагло и цинично да направиш такова самопризнание! Едва ли Сираков е света вода ненапита, със сигурност и Домуса не е такава, хеле пък покойния бос на Локо Пд. или разни други мутряги през годините, ама тия поне не правиха такива признания. Барем кумова срама имаха малко, за разлика от вашия цинично нагъл и самозабравил се в чувството си за безнаказаност ГГ.[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 окт 2018 18:11

delqnski47 написа:

Пак казвам,не може да си анализирате каквото си пожелавате и да вадите от контекста думи,както на вас ви изнася и да махате други,както ви харесва.И да ''вярвате'' избирателно.Всички обаче бяхме наясно с лобито ви в БФС едно време с Насо и колко дразнещо беше това,защото знаехме как ви уреждаше...[/offtopic]

[offtopic]Гришата имаше предвид, че такива неща с начесване на егото са мимолетни и не водят до някакво по-дълготрайно чувство на удовлетворение. Докато създаването на качествени футболисти, които да се пласират добре не само в Б група, но и във водещи европейски клубове и да станат основа на силен национален отбор носи удовлетворение, носи самочувствие, че си направил нещо за българския спорт, а не само за егото ти. И че това му е целта на Гришата. Това разбрах аз от интервюто му в частта какви ги е вършил през 98ма и какви смята да ги върши в ЦСКА.[/offtopic]

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 24 окт 2018 18:22

djd написа:
delqnski47 написа:

Пак казвам,не може да си анализирате каквото си пожелавате и да вадите от контекста думи,както на вас ви изнася и да махате други,както ви харесва.И да ''вярвате'' избирателно.Всички обаче бяхме наясно с лобито ви в БФС едно време с Насо и колко дразнещо беше това,защото знаехме как ви уреждаше...[/offtopic]

[offtopic]Гришата имаше предвид, че такива неща с начесване на егото са мимолетни и не водят до някакво по-дълготрайно чувство на удовлетворение. Докато създаването на качествени футболисти, които да се пласират добре не само в Б група, но и във водещи европейски клубове и да станат основа на силен национален отбор носи удовлетворение, носи самочувствие, че си направил нещо за българския спорт, а не само за егото ти. И че това му е целта на Гришата. Това разбрах аз от интервюто му в частта какви ги е вършил през 98ма и какви смята да ги върши в ЦСКА.[/offtopic]

[offtopic]От момента, в който Гришата влезе в националния отбор същия се озова на дъното. Гришата за 20 години не създаде нито един качествен футболист. След трите каляски не е произведен нито един футболист поне на средно ниво. Някакви измисленяци като Домо, Хичо, Вутов, Неделев, Миланов и оня в Азърбейджан. Забравих татьовото.[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 окт 2018 18:38

Аз лично съм силно разочарован от безсмислените спорове между т.н. силни хора ... егота , комплекси и караници нямат място в този хубав спорт .
Иначе това си е олицетворение на цялостното положение в родната държава !
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 24 окт 2018 18:45

delqnski47 написа:
trokadero_ написа:Гришата направо разсипа Домуса. Домуса си мисли ,че ще му мълчат , ама друг път.

Квото и да си говорим ГГ го обвинява за пореден път в корупция,а сега и в наркотици. :lol: Сега Домуса трябва да го съди за клевета,ако се смята за невинен...той обаче си мълчи по тия теми(засега).

Никъде и никога Ганчев не е обвинявал Домусчиев в нищо!
Той просто призова за борба с корупцията в футбола и изрази надежда, че наркотиците няма да бъдат облагани с данъци!
Името Домусчиев дори не присъства в речника на Ганчев.
За какво да го съди?
Едва ли е разумно да съдиш някого, че говори и пише безсмислици и използва твърде много местоимения, без да е назовавал титуляра?
Е?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 окт 2018 19:33

miro_rz написа:Аз лично съм силно разочарован от безсмислените спорове между т.н. силни хора ... егота , комплекси и караници нямат място в този хубав спорт .
Иначе това си е олицетворение на цялостното положение в родната държава !

Абсолютно съм съгласен с теб, но само ще допълня, че този спорт в България от много много години е сцена за чесане на егото на мутри и съмнителни "бизнесмени". Държавата е на същото дередже и поради тази причина сме на дъното във всяко едно отношение.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”