delqnski47 написа:НовУ ДВАЙСЕС Русев сме били правили коалиция срещу Лудогорец.
Дали е "двайсе" или "трийсе" не зная, но и двамата главатари се опипват отдолу.
Дори да се получи, няма да е за дълго - единият ще остане прецакан (знаете кой)!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:delqnski47 написа:НовУ ДВАЙСЕС Русев сме били правили коалиция срещу Лудогорец.
Ганчев е продал мача с нас?![]()
![]()
delqnski47 написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:НовУ ДВАЙСЕС Русев сме били правили коалиция срещу Лудогорец.
![]()
Ухажва го вашия нещо .Има игра.
Направо любовен триъгълник стана
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:delqnski47 написа:JackPackage написа:delqnski47 написа:НовУ ДВАЙСЕС Русев сме били правили коалиция срещу Лудогорец. :
![]()
Ухажва го вашия нещо . Има игра. Направо любовен триъгълник стана
Вие трърдите че ние сме с лудите в коалиция, те твърдят че ние сме с вас, остава ние да излезем и да кажем че вие и Разград сте заедно срещу нас![]()
JackPackage написа:delqnski47 написа:НовУ ДВАЙСЕС Русев сме били правили коалиция срещу Лудогорец.
![]()
С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".
Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!
ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!
Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.
Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.
Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!
Alea iacta est!
Гриша Ганчев
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Леле-мале, а какви ли още циркове ще види до месец Май негово величество - клетият български футболен привърженик.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта