Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 11 окт 2018 19:35

Elliah написа:От днес нататък за мен вече сте приемник на истинския ЦСКА.
Досега ЦСКА - София си беше Литекс под прикритие задно с футболисти,школа и ръководство. За да стане ЦСКА-София приемник на стария клуб беше нужно нещо повече. Дали парите са малко или много няма значение в случая. Според синдиците на фалиралия клуб марката ЦСКА (със всичките и възможности и ограничения) струва толкова и Г.Г. си плати за да я притежава.Можеше и да се направи на ударен, а аз до последно бях сигурен, че ще измисли някаква схема. За мен и много хора плащането на тези пари е изненада с оглед на всичко станало преди това. Много хора ще си получат парите, дължими от клуба ЦСКА, а това е важно. Дори само като морален акт.
Имахте нужда от това след толкова години идиотии...
Както и да е... Аз се радвам, че вечният ни противник е отново жив. Ще се видим на стадиона!
Само Левски

Евала! Познавам не повече от петима левскари , които могат да го напишат това или да го кажат.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 11 окт 2018 19:35

icko65 написа:
BRF написа:Хайде сега чакам всички комплексари да се изкажат за Емблемата и плащането на задължения на ПФК ЦСКА АД!

Най-големите комплексари и въртиопашки сте вие!На нас нищо не ни трябва от Кирливото...това заявихте 2015.Сега като отиде работата на бузук и се плати се радвате като малко дете с ябълка в ръка и ....нещо в гащите!

Не се радваме, просто сме доволни, че такива като теб се видяха, какво представляват :)
Велик ЦСКА !

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 11 окт 2018 19:43

Честито Армейци!
Огромна лична благодарност към хората, които направиха този несравним в историята на родния футбол жест към нашия клуб ЦСКА и най-вече към верните привърженици.
Сега е наш ред. Да ходим редовно на мачовете и да помагаме, кой с каквото може.
Аз лично още утре ще си купя най-скъпата сезонна карта, която мога да си позволя.
От друга страна, обаче в списъка с кредитори има твърде много цесекари и нека от ръководството да бъдат така добри да публикуват, кой с какво ще допринесе с парите получени от синдика. Не заради друго, парите са си ги изкарали с труд (не всички), но и с наша помощо, и ако Газдовците бяха спечелили с 4 пъти по-малка сума футболист или треньор би получил 15 000 хиляди вместо 60 000 лева.
Специално искам да знам от ръководството или от организираните привърженици, какво ще сторят за ЦСКА, следните лица от списъка:
....
13. Апостол Попов - 59 787, 92 лв.; (ясно защо)
....
25. Валентин Илиев - 69 138, 18 лв. (още по-ясно защо)
...
37. Галин Иванов - 415, 91 лв. (колебаех се дали да го сложа, но се продаде на Домусчиев)
...
53. Димитър Димитров (Каубоя) - 5263, 36 лв. (ясно защо)
...
54. "Интегрис Лаб, придобило вземане от Димитър Иванов - 2447, 52 лв.
...
66. Иван Ченчев - депутат с немалка заплата понастоящем - 15 870, 39 лв.
...
95. Никола Газдов, придобил вземане от Методи Деянов - 1175, 29 лв.
...
114. Еко Депозит, придобило вземане от Радослав Здравков - 649, 25 лв.
...
128. Стойчо Младенов - 240 620 лв. (сложих го заради това, че никога не каза истините, които обеща и заради това, че за тия пари търпя и Лупи и Гърнетата, и тотото с Мура - с 12/18 регистрирани за мача играчи)
129. Стойчо Ст. Младенов - 48 528, 94 лв.
...
134. Тодор Янчев - 43 170, 86 лв. (Тошко от велик капитан и идол замръкна и дума не обели в най-трудните за клуба времена).
Отново ми е любопитно - разликата между спечелилата и следващата оферта е 4 пъти. 'Ай да ги видим колко са чорбари. Който иска да допълва списъка.
Последна промяна от 11_best на 11 окт 2018 19:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 окт 2018 19:52

delqnski47 написа:Ти каза,че ''може и да говорим за ЦСКА'',ако се плати емблемата. :lol: Нещо такова измотолеви си спомням. :mrgreen:

Аз нищо не съм смотолевял, и ако се върнеш назад ще видиш, че позицията ми по темата е една и съща от години.
Да, може да говорим за ЦСКА след плащането. Факт. Не чисто юридически на този етап, но в морален аспект-определено.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 окт 2018 19:53

Супер! Вече абсолютно никакви съмнения не може да има относно приемствеността. Единственото нещо, за което да си призная малко ме боли е, че феновете не участвахме в откупуването на емблемата и останалите активи. Както и да е.

Мнението ми е, че на Армията могат да се върнат всички, включително авиаторите. Трябва да умеем да прощаваме!
Последна промяна от Mitata на 11 окт 2018 19:57, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 окт 2018 19:56

Аз ще съм кратък!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ ЦСКА !

И само да чуя лоша дума за Джуджи ! Ще късам пишки :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 окт 2018 19:56

delqnski47 написа:
шивача написа:Може и така да е, идеята ми е, че вече е червен :mrgreen:

ПтичЪнце няма мое кацне тук. :mrgreen: Ш'трябва да им строим отделна къщичка. :lol: Особено като станем трима(чакам и моя верен другар Удоджи :mrgreen: ) мода - гадни припознавачи :!: :lol:

Ами трябва си СЕЧ :evil: Даже банннете им модовете първо, после става лесно :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 окт 2018 19:57

MarianDimitrov написа:
realno написа:
Teo написа:[center]Феновете на 1948 са добре дошли на Армията, но само ако се разкааят за действията си и думите си, иначе не!
Ние прощаваме на всички Цесекари които искат да подкрепят и да милеят за единствения и неделим тим - нашият ЦСКА от стадион Българска Армия!
[/center]

А вие кога ще се разкаете, че убихте оригинала и след това се врекохте в преименувания Литекс въпреки декларациите които пускахте преди това, че това няма да се случи? :)

Предишното дружество бе убито от "доброжелатели", които го "управляваха" ! Ходи да им задаваш на тях въпросчета !

А вие какво направихте? Съпротивлявахте ли се, събрахте ли пари за да го спасите? Написахте една декларация, от която сега ви е срам, защото показва "любовта" ви и "верността ви" до гроб и тръгнахте по лесния път на припознаването. Така ли ще предадете и децата си ако се наложи и ще припознаете друго? Новото "дете" ще стане ли ваше като смените името му и адреса? Една емблема която и да е тя не може да заличи стореното от вас и винаги ще се помни.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 11 окт 2018 20:01

Като сте тръгнали да честитите айде и от мен подобно...така трябваше да стане, така е редно и морално.
Навсякъде пишат как ша разпределят парите, но никой не казва откъде идат. Някой по-вътрешен цесекар знае ли нещо :?:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 11 окт 2018 20:04

Mitata написа:Супер! Вече абсолютно никакви съмнения не може да има относно приемствеността. Единственото нещо, за което да си призная малко ме боли е, че феновете не участвахме в откупуването на емблемата и останалите активи. Както и да е.

Мнението и е, че на Армията могат да се върнат всички, включително авиаторите. Трябва да умеем да прощаваме!

Не съм съгласен. Аз лично ще си дам това, което съм се зарекъл преди откопуването на активите на старото АД. Билет винаги плащам, откакто се помня.
В тоя ред на мисли, който иска да се връща да си плати пропуснатото на КЛУБА. Който е плащал на Домусчиев - в троен размер. Тия дето ходят на мачове на авиаторите ги знаем поименно. Някои от тях въобще нямат място на Българска армия. За мен ако Апата и Вальо Илиев не оставят поне половината от полученото от разпределението на тия пари, остават само в статистиката.

Върни се в “ЦСКА”