Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sizif » 11 окт 2018 17:15

шивача написа:
eMs1 написа:
шивача написа:Чудесна новина :) От днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор :) Само ЦСКА!

Едно добро начало :)

Всеки път (от финала за купата, до сега) като ходиим с дъщеря ми в Маймунарника или някъде в Борисовата и все ме пита, айде де, няма ли на мач да ходим.
Горчивият привкус от тези 3 години си остава, но все пак, крайно време беше :lol:
Живи и здрави и само ЦСКА.

Само ЦСКА!

С теб имахме различия но се надявам,че вече всичко е наред
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 11 окт 2018 17:26

"колегите" от Обеля,да мислят ново име...
левскарите са ясни-те ще се хвърлят от козирката...
на останалите....САМО ЦСКА....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 11 окт 2018 17:26

Е, това е! Чекам Дучето да изпълзи отнякъде и да припознае, нали беше казал - у когото е емблемата там ще съм и аз.
Според мен днес е ден на голяма морална победа. За всички цесекари, които имат усещането, че са си върнали клуба. За всички левскари, които днес разбраха ясно, че всички пози на хората от отсрещния сектор са си били пози и те не са виждали в отбора на ловешкото ръководство своя ЦСКА. Честито на всички :lol:

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 11 окт 2018 17:30

Моите поздравления, не съм от този отбор но това което е станало днес е добро начало. Вярно че има още някой пасив да се поизчисти, но все пак нещата са в правилна посока. Сега тези които все не ме харесваха от този форум да кажат не гледам ли реално на нещата. Да ако по всички законови норми ЦСКА-София е правоприемник на фалиралото ЦСКА, аз също го приемам за ЦСКА, както неведнъж съм казвал нямам нищо против този голям отбор, имам против ЦСКА-София и против да се заобикалят закони, да се избягват плащания и т.н. Поздравления още веднъж.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 11 окт 2018 17:34

Изображение :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 окт 2018 17:38

Мен ми е интересно кои фенове на 1948 смениха дружеството заради некви осем милиона и петолъчка с три звездички. Уж много вярваха в него! :lol: :lol: После пак казвайте, че нямало платени фенове! :) Днеска си платиха хората! Обаче болшинството народ в страната ни хич не е надарено да мисли - изцоцаха Гришата здравата и то собствените му хора и се радвате, че сме платили дълговете. То тепърва съдебните дела ни предстоят, поне и адвокатската колегия да го изцоца и тя. :lol: Чакам изявлението на 1948 с нетърпение аз и да кажат кога че ги закриват! Ни стадион, ни емблема, ни фенове... Всичко им замина, остана им числото. Да видим сега ще влизат ли А група или към окръжните след Б... :lol: :lol:

На всичко отгоре трите емблеми са стрували под милион, яко се е изцоцал човека. Дано поне отборът засили формата, защото сигурно и те са чакали, за да може да се успокоят, че играят за марката "ЦСКА" и ще ги продадем на скъпо. :lol: Бг футболчето е изумително явление! Добре, че младите са се родили скоро и не знаят какво се е случвало назад, че нямаше да можем да им го обясним. Този с онзи се слял, този това платил, онзи онова не платил, това дело, онова дело, влизат ни в А отбори без да играят в Б, некви търгове, синдици, боклуци, титани, Томовци, Прамод Митали, Божковци, фалити, концесии, акции кво имаше още, а да, тролове, пет ЦСКА -та по едно време имаше, комисионери, продадени титли, чудесии, купи завоювани от В групи, това не знам дори как успяват за толкова кратко време да ни го сервират. Но мен вече тотално ме избива на смях, как ще изцоцваме човекът, който е спасил изобщо да има някво ЦСКА с 8 милиона, само за да наследи шибаните ни стари дългове и съдебни процеси? Е, той си беше виновен, че ни обеща нали. Само че се вижда, че по сто мизерни лайка има само във фейса тая новина, с една дума тва не са били фенове, ами тролове, които да го изцоцат. :lol: :lol: :lol:

Ще отида да видя поне лошите радват ли се и дали не са почнали да ни дават за пример! Би трябвало..
Последна промяна от dreben23 на 11 окт 2018 17:58, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 окт 2018 17:40

sizif написа:
шивача написа:
eMs1 написа:
шивача написа:Чудесна новина :) От днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор :) Само ЦСКА!

Всеки път (от финала за купата, до сега) като ходиим с дъщеря ми в Маймунарника или някъде в Борисовата и все ме пита, айде де, няма ли на мач да ходим.
Горчивият привкус от тези 3 години си остава, но все пак, крайно време беше :lol:

Само ЦСКА!

всеки си е защитавал своя идеал, та квото било-било. :) Само ЦСКА!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 11 окт 2018 17:47

dreben23 написа:Мен ми е интересно кои фенове на 1948 смениха дружеството заради некви осем милиона и петолъчка с три звездички. Уж много вярваха в него! :lol: :lol: После пак казвайте, че нямало платени фенове! :) Днеска си платиха хората! Обаче болшинството народ в страната ни хич не е надарено да мисли - изцоцаха Гришата здравата и то собствените му хора и се радвате, че сме платили дълговете. То тепърва съдебните дела ни предстоят, поне и адвокатската колегия да го изцоца и тя. :lol: Чакам изявлението на 1948 с нетърпение аз и да кажат кога че ги закриват! Ни стадион, ни емблема, ни фенове... Всичко им замина, остана им числото. Да видим сега ще влизат ли А група или към окръжните след Б... :lol: :lol:

Напълно подкрепям часта с предсточщите дела за неизплатеми суми, неустойки... леле мале, дамно има добри и евтини адвокати Ганчев, щото ей сега заваляха делата в Лозана...
Ние пък трябва да пръскаме по шевовете Армията и да му помогнем, на него и на момчетата на терена!

ТРЯБВА ДА ПРЪСКАМЕ ПО ШЕВОВЕТЕ АРМИЯТА!
НЕ МЕСЕЦ, НЕ ДВА, А ЦЯЛ СЕЗОН, ЦЯЛА ВЕЧНОСТ, ДО КРАЯ!

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 11 окт 2018 17:49

SLAP написа:
dreben23 написа:Мен ми е интересно кои фенове на 1948 смениха дружеството заради некви осем милиона и петолъчка с три звездички. Уж много вярваха в него! :lol: :lol: После пак казвайте, че нямало платени фенове! :) Днеска си платиха хората! Обаче болшинството народ в страната ни хич не е надарено да мисли - изцоцаха Гришата здравата и то собствените му хора и се радвате, че сме платили дълговете. То тепърва съдебните дела ни предстоят, поне и адвокатската колегия да го изцоца и тя. :lol: Чакам изявлението на 1948 с нетърпение аз и да кажат кога че ги закриват! Ни стадион, ни емблема, ни фенове... Всичко им замина, остана им числото. Да видим сега ще влизат ли А група или към окръжните след Б... :lol: :lol:

Напълно подкрепям часта с предсточщите дела за неизплатеми суми, неустойки... леле мале, дамно има добри и евтини адвокати Ганчев, щото ей сега заваляха делата в Лозана...
Ние пък трябва да пръскаме по шевовете Армията и да му помогнем, на него и на момчетата на терена!

ТРЯБВА ДА ПРЪСКАМЕ ПО ШЕВОВЕТЕ АРМИЯТА!
НЕ МЕСЕЦ, НЕ ДВА, А ЦЯЛ СЕЗОН, ЦЯЛА ВЕЧНОСТ, ДО КРАЯ!

САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 11 окт 2018 17:55

шивача написа:
sizif написа:
шивача написа:
eMs1 написа:

Само ЦСКА!

всеки си е защитавал своя идеал, та квото било-било. :) Само ЦСКА!

Само ЦСКА!
Нищо общо нямате с Апостола

Върни се в “ЦСКА”