Мен ми е интересно кои фенове на 1948 смениха дружеството заради некви осем милиона и петолъчка с три звездички. Уж много вярваха в него!

После пак казвайте, че нямало платени фенове!

Днеска си платиха хората! Обаче болшинството народ в страната ни хич не е надарено да мисли - изцоцаха Гришата здравата и то собствените му хора и се радвате, че сме платили дълговете. То тепърва съдебните дела ни предстоят, поне и адвокатската колегия да го изцоца и тя.

Чакам изявлението на 1948 с нетърпение аз и да кажат кога че ги закриват! Ни стадион, ни емблема, ни фенове... Всичко им замина, остана им числото. Да видим сега ще влизат ли А група или към окръжните след Б...

На всичко отгоре трите емблеми са стрували под милион, яко се е изцоцал човека. Дано поне отборът засили формата, защото сигурно и те са чакали, за да може да се успокоят, че играят за марката "ЦСКА" и ще ги продадем на скъпо.

Бг футболчето е изумително явление! Добре, че младите са се родили скоро и не знаят какво се е случвало назад, че нямаше да можем да им го обясним. Този с онзи се слял, този това платил, онзи онова не платил, това дело, онова дело, влизат ни в А отбори без да играят в Б, некви търгове, синдици, боклуци, титани, Томовци, Прамод Митали, Божковци, фалити, концесии, акции кво имаше още, а да, тролове, пет ЦСКА -та по едно време имаше, комисионери, продадени титли, чудесии, купи завоювани от В групи, това не знам дори как успяват за толкова кратко време да ни го сервират. Но мен вече тотално ме избива на смях, как ще изцоцваме човекът, който е спасил изобщо да има някво ЦСКА с 8 милиона, само за да наследи шибаните ни стари дългове и съдебни процеси? Е, той си беше виновен, че ни обеща нали. Само че се вижда, че по сто мизерни лайка има само във фейса тая новина, с една дума тва не са били фенове, ами тролове, които да го изцоцат.

Ще отида да видя поне лошите радват ли се и дали не са почнали да ни дават за пример! Би трябвало..