шивача написа:Чудесна новинаОт днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор
Само ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Чудесна новинаОт днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор
Само ЦСКА!
soilwork написа:шивача написа:Чудесна новинаОт днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор
Само ЦСКА!
[center]Добре дошъл у дома[/center]
BRF написа:шивача написа:Чудесна новинаОт днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор
Само ЦСКА!
![]()
![]()
![]()
![]()
Това чаках да кажеш!Бирата е от мен!
шивача написа:BRF написа:шивача написа:Чудесна новинаОт днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор
Само ЦСКА!
![]()
![]()
![]()
![]()
Наздраве, братле
шивача написа:BRF написа:шивача написа:Чудесна новинаОт днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор
Само ЦСКА!
![]()
![]()
![]()
![]()
Наздраве, братле
W84me написа:Пиша, като загрижен гражданин, който си търси парите, нека оставим фенските пристрастия. Борносузов поискал отвод на съдията по делото в последния момент. За мен това ясно показва, че плащане НЕМА да има.
k_oleto написа:шивача написа:BRF написа:шивача написа:Чудесна новинаОт днес нататък мога да кажа, че пак си имам любим отбор
Само ЦСКА!
![]()
![]()
![]()
![]()
Наздраве, братле
Наздраве, време беше да се върнеш у дома
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта