Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

phd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот phd » 11 окт 2018 12:21

trokadero_ написа:От ЦСКА пред ТОПСПОРТ: Емблемата ще бъде платена, няма дори 1% възможност това да не стане

ЦСКА ще плати 8-те милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество. Феновете трябва да са спокойни, защото няма дори 1% възможност това да не се случи. Срокът изтича днес в 15:00 часа. Добрата новина разкриха пред ТОПСПОРТ от ръководството на клуба.

"Все още няма превод, но времето не е изтекло. Емблемата ще бъде платена днес. На 100%. Няма дори 1% възможност това да не стане", заявиха пред медията ни от "Армията".

Ще станат ли реалност думите на нашия източник, остава да разберем.

Към момента и настроението сред феновете във форуми и социални мрежи е далеч по-добро. Много от тях вече споделят емблемата на ЦСКА и коментират, че в крайна сметка има щастлив финал.

Припомняме, че плащането трябва да бъде направено до 15:00 часа днес

Нали ви казах, бе пичове, че ще се плати, само трепкате безсмислено :lol:

utochnitel

Мнениеот utochnitel » 11 окт 2018 12:26

Последна новина! Емблемата не е планетна!! Източника е сигурен!!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 окт 2018 12:27

phd написа:
trokadero_ написа:От ЦСКА пред ТОПСПОРТ: Емблемата ще бъде платена, няма дори 1% възможност това да не стане

ЦСКА ще плати 8-те милиона лева за емблемата и активите на фалиралото дружество. Феновете трябва да са спокойни, защото няма дори 1% възможност това да не се случи. Срокът изтича днес в 15:00 часа. Добрата новина разкриха пред ТОПСПОРТ от ръководството на клуба.

"Все още няма превод, но времето не е изтекло. Емблемата ще бъде платена днес. На 100%. Няма дори 1% възможност това да не стане", заявиха пред медията ни от "Армията".

Ще станат ли реалност думите на нашия източник, остава да разберем.

Към момента и настроението сред феновете във форуми и социални мрежи е далеч по-добро. Много от тях вече споделят емблемата на ЦСКА и коментират, че в крайна сметка има щастлив финал.

Припомняме, че плащането трябва да бъде направено до 15:00 часа днес

Нали ви казах, бе пичове, че ще се плати, само трепкате безсмислено :lol:

Поредна футбола драма! Само тези от УЕФА,ФИФА или Левски да не спрат тока в последния момент! :)

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 11 окт 2018 12:27

Голям зор за тази емблема от страна на сините завистници.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 12:30

phd написа:
delqnski47 написа:Да,ще възкръсне.Иначе има едно животно,дет се казва ''финансов феърплей''.

И къде е феърплея да фалираш ЦСКА с 30 милиона задължения и да го възкресиш за 8, като за целта твърдиш, че не си ЦСКА, даже го наричаш ФК Лупи и слагаш професионален борец да го управлява. А междувременно получаваш подкрепа от правителството във всяко отношение, преподписваш безплатно с цял един отбор. А накрая викваш - ааа, ЦСКА съм, ама не плащаш по договор на своите бивши работници и на същата тая държава, дето ти е давала тока и водата? Не го виждам тва животинче, дето всички го виждате щом се дадат осемте милиона :|

Ми има си хора,които си правят одит на тея работи,но не са си свършили работата.Не знам кво не разбираш...
Поради тая причина се прави нов клуб и се продължава спортната дейност(както и се вижда).
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 окт 2018 12:33

delqnski47 написа:
phd написа:
delqnski47 написа:Да,ще възкръсне.Иначе има едно животно,дет се казва ''финансов феърплей''.

И къде е феърплея да фалираш ЦСКА с 30 милиона задължения и да го възкресиш за 8, като за целта твърдиш, че не си ЦСКА, даже го наричаш ФК Лупи и слагаш професионален борец да го управлява. А междувременно получаваш подкрепа от правителството във всяко отношение, преподписваш безплатно с цял един отбор. А накрая викваш - ааа, ЦСКА съм, ама не плащаш по договор на своите бивши работници и на същата тая държава, дето ти е давала тока и водата? Не го виждам тва животинче, дето всички го виждате щом се дадат осемте милиона :|

Ми има си хора,които си правят одит на тея работи,но не са си свършили работата.Не знам кво не разбираш...
Поради тая причина се прави нов клуб и се продължава спортната дейност(както и се вижда).

Ама нов клуб или ново АД се прави последно? :lol:
Щото клуба е стария, със играчите, спонсорите, ръководството :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 окт 2018 12:34

За пореден път яко се бъзикат с вас, язък само където му лапахте (някой) на Гришата.
Аз съм почти на 90% сигурен, че ще се плати. Още повече след сделката с китайските таралясници и МВР.
Но кому е нужно, да се ебават така с вас, толкова ли не може да излезе някой от вашите и чрез сайта ви да каже:
Емблемата се плаща, бъдете спокойни.
А трябва да има драми и едва ли не като/ако се плати, Гришата да бъде провъзгласен за божество.
Мислехте, че нещо се променило с идването на ловешките, и че ще са по различни от останалите, ама.....
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 окт 2018 12:37

Хайде , честито !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2018 12:47

JackPackage написа:Ама нов клуб или ново АД се прави последно? :lol:

Прави се нов клуб и се продължава спортната дейност на ЦСКА,защото клуба има абревиатурата,а и феновете му придават някаква стойност,все пак,подкрепят го.Тия глупости за ''идентичности откраднати'' са пълни глупости,в дружествата няма такива активи.Но емблемата трябва да се вземе!!Не може да сме ЦСКА,а да не си притежаваме марката,с която се изявяваме пред Европа и света!И заради това бяхме със Септември 800 човека,ако не ти е ясно.Животните бойкотираха(аз не бях там,но така разбрах,че ги е нямало).От един познат разбрах,че Росен няма да стъпи на ''Армията'',ако не се вземе емблемата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 окт 2018 12:51

delqnski47 написа:
JackPackage написа:Ама нов клуб или ново АД се прави последно? :lol:

Прави се нов клуб и се продължава спортната дейност на ЦСКА,защото клуба има абревиатурата,а и феновете му придават някаква стойност,все пак,подкрепят го.Но емблемата трябва да се вземе!!Не може да сме ЦСКА,а да не си притежаваме марката,с която се изявяваме пред Европа и света!И заради това бяхме със Септември 800 човека,ако не ти е ясно.Животните бойкотираха(аз не бях там,но така разбрах,че ги е нямало)

Явно бойкотират, да не се плаща емблемата :roll:
[rimg]https://forum.levski.com/download/file.php?id=23862[/rimg]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “ЦСКА”