delqnski47 написа:Kotooshu написа:
В момента всичко е АКО до утре в 17часа .
Относно публиката за мен си в грешка ... след като ни биете , голяма част от тези 6к които идват на стадиона ще се завърнат , освен тенекето ... какво по хубаво да бием говЯдата , нали ?
Иначе на Армията и без това сте по 1 000 човека така че нищо съществено няма да се променени .
Разбира се , това е моето виждане .
п.п.
Лично аз не исках да се само-закриете .... ваша си работа !
На Армията бяхме номер 1 по посещаемост 2016 година,мисля че и 2017.Може да провериш статистиките,не е проблем.Във В група бяхме номер 1 по посещаемост спрямо отборите в България.Баба ти Татяна Дончева също го констатира в едно интервю,даже ви хвърли малко сол тогава. И,да,тя може да защитава ГГ,но благодарение на нея направихте 2-3 много хубави далаверки преди време.
Та тва,че сте се събрали един път 8-9к на Виваком Арена не ми е кой знае колко впечатляващо,но това си е мое мнение.Ние в момента имаме далеч по голям проблем от това да ходим на мачове,да се интересуваме от мачове и т.н.
Значи за 68 години съществуване на истинското ЦСКА ти се гордееш че през два сезона 2016 и 2017 (като 2017 вече сте си Литекс) сте били номер 1 по посещаемост?? И в същото време ми казваш, че ние веднъж сме се събрали 8-9к на Герена.....ти сериозно ли? Не се ли срамуваш от всичко това? Но за човек припознал друг отбор за свой явно срам е нещо непознато.