Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот gogo_cska » 02 мар 2011 15:42

Искам да благодаря на момчетата за този толкова уникален мач,който изиграха.Направо ми напълниха душата,благодаря на всички,жалко за публиката,жалко.Не съм очаквал толкова добра игра,да победим да,но не и толкова добра игра.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 мар 2011 15:58

gogo_cska написа:Искам да благодаря на момчетата за този толкова уникален мач,който изиграха.Направо ми напълниха душата,благодаря на всички,жалко за публиката,жалко.Не съм очаквал толкова добра игра,да победим да,но не и толкова добра игра.

Да жалко за публиката,каква ли щеше да е реакците при 0-3 за публиката на ЦСКА щяха да слязат при футболистите и да се радват яко

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 мар 2011 21:59

Deluxx написа:
gogo_cska написа:Искам да благодаря на момчетата за този толкова уникален мач,който изиграха.Направо ми напълниха душата,благодаря на всички,жалко за публиката,жалко.Не съм очаквал толкова добра игра,да победим да,но не и толкова добра игра.

Да жалко за публиката,каква ли щеше да е реакците при 0-3 за публиката на ЦСКА щяха да слязат при футболистите и да се радват яко

Да доста ме е яд, но нищо догодина :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 02 мар 2011 22:42

lisynger написа:
Deluxx написа:

Да доста ме е яд, но нищо догодина :)

Е,да.. но все пак си е друго на Герена или Армията :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”