БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот TPAKTOP » 18 ное 2010 22:56

Azz написа:
TPAKTOP написа:
ifekt написа:http://hooligansonline.omgforum.net/football-news-f9/cska-sofia-boycott-t290.htm

Много добро!Препоръчвам да се прочете ;)

снимки на хулигани и неориентирана полиция! БФС трябва да помоли английската полиция да охранява мачовете! една клечка кибрит няма да бъде запалена ако се поканят истински специалисти по охрана на футболни мачове!

В Англия няма полиция вътре в стадиона ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 18 ное 2010 23:05

че аз да съм казал полицията да влиза вътре в стадиона? 48 камери HD, една добра база данни и специализиран софтуер правят мачовете в Англия да иглеждат като силно въодушевен театър!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 ное 2010 23:10

Azz написа:че аз да съм казал полицията да влиза вътре в стадиона? 48 камери HD, една добра база данни и специализиран софтуер правят мачовете в Англия да иглеждат като силно въодушевен театър!

с това съм съгласен
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 18 ное 2010 23:14

TPAKTOP написа:
Azz написа:че аз да съм казал полицията да влиза вътре в стадиона? 48 камери HD, една добра база данни и специализиран софтуер правят мачовете в Англия да иглеждат като силно въодушевен театър!

с това съм съгласен

ти хубаво си съгласен, ама аз не разбрах какво му е хубавото в линка там...освен, че някакъв човечец (жалък бих го нареъл по редица обективни причини) е седнал да се жалва на английски колко няма пари в нашата си малка държавица, че да подъражеме и спорта на нивото на Ман Ю, аз друго не видях...

всъщност видях-още един човечец (също толкова жалък по ред обективни причини) е седнал да утешава първия с думите: мноо кофти в редица източни държавици се преебахте преди 20-ти на годин...ама ко да праиш, ще ви мачкаме дето ви 'фанем (мнооого груб превод)...

жалка история като цяло прочетох, а ти видя хубаво там, че се зачудих...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 ное 2010 23:29

Ами хубавото е че целия бойкот е ообщен.Ти не можеш да кажеш че някой е жалък щото ти не му подкрепяш идеята! За това беше по-добре да си замълчиш и да не даваш опрделения! Все едно да вляза в раздел Левски и в темата за Батков да напиша че нямате право на реакция! Уважавай мнението на другите!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 19 ное 2010 08:02

TPAKTOP написа:Ами хубавото е че целия бойкот е ообщен.Ти не можеш да кажеш че някой е жалък щото ти не му подкрепяш идеята! За това беше по-добре да си замълчиш и да не даваш опрделения! Все едно да вляза в раздел Левски и в темата за Батков да напиша че нямате право на реакция! Уважавай мнението на другите!

аз всъщност нямам абсолютно нищо общо с Левскито...и това че определих двама човека като жалки (автора на линка и един от писалите вътре) няма нищо общо с това че наистина съм абсолютно против бойкота срещу отбора! нарекох ги жалки по две различни причини-автора за това, че няма достойнството да си признае, че отбора е слаб, защото в България няма пари, респективно феновете не могат да дават реални приходи за отбора чрез билети, фен артикули и пр., а от там и няма как нормално мислещ бизнесмен да посика клуба, защото по подразбиране ще е винаги на загуба (бизнеса се прави с цел печалба!)... а другия човечец (дето отговорил в темата) е жалък пък по друга причина-държи се снизходително като арогантен исторически победител, защото няма кой да му каже, че извън парите (каквото всъщност е съвременния спорт) има твърде много неща заради които няма моралното право да се изказва в стил "вие там на изток си е*ахте мамата..."

странно защо обаче ме асоциира с феновете на синия полицейски отбор?

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 ное 2010 08:34

Ами в интерес на истината всеки има право на свой наччин на протест! По турско време не всики са били като Лески и Ботев но ти гарантирам че всичкиса искали свободата! Целта е една но според различните хора - различни решения! Факт е че модерния футбол е само пари!
А че си левскар просто налучквах ;)

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 19 ное 2010 09:45

TPAKTOP написа:Ами в интерес на истината всеки има право на свой наччин на протест! По турско време не всики са били като Лески и Ботев но ти гарантирам че всичкиса искали свободата! Целта е една но според различните хора - различни решения! Факт е че модерния футбол е само пари!

безкрайно грешно ти е било налучкването!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 ное 2010 10:32

Azz написа:
TPAKTOP написа:Ами в интерес на истината всеки има право на свой наччин на протест! По турско време не всики са били като Лески и Ботев но ти гарантирам че всичкиса искали свободата! Целта е една но според различните хора - различни решения! Факт е че модерния футбол е само пари!

безкрайно грешно ти е било налучкването!

Ами случва се! :oops:

batekrasi
Контакти:

До тук бях с посещаването на мачове на ЦСКА

Мнениеот batekrasi » 15 дек 2010 23:26

Аз съм председател на един от най-големите фен клубове на ЦСКА в страната. По обективни причини ще скрия името си и града . Заявявам,че докато в стартовия състав на ЦСКА са недоразумения като Платини, Грило , Еспозито и Тибони аз няма да посещавам мач на ЦСКА и няма да го гледам по ТВ. Знам по чия поръчка играят тези потресаващи недоразумения и заявявам,че няма да ставам съучастник в убийството на любимия отбор. Моля платените клакьори на убийците да не ме хукат. Аз съм дал живота си и парите си на каузата "ЦСКА" ...аз не печеля от отбора .. не съм Коща , не съм и Боклукчия ... аз съм фен. Мнението си е мое и не ви ангажирам с него . Ако сте на различно мнение - спестете си жлъчните коментари . Ако сте съгласни с мен - има и по-хубави неща на света от Платини, Грило ,Тибони и Еспозито , справка - най-близката кръчма
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Върни се в “ЦСКА”