Mitata написа:honda написа:При всички други клубове имаше юридическа приемственост.
Е, вашата юридическа връзка е с Динамо София.
Вашите създатели от БКП се опитаха да ни направят възродителен процес, но не се получи.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:honda написа:При всички други клубове имаше юридическа приемственост.
Е, вашата юридическа връзка е с Динамо София.
Непринуден написа:Давай Хонда!
CaptainBertorelli написа:sinqkrepost1914 написа:Kак ще коменитрате това ?
https://dsport.bg/novo-predlozenie-zatvarane-na-stadionite-ili-50-publika-samo-s-vaksina.html
Като тъпотия. За разлика от други държави, тук от поне три месеца има излишък от ваксини, даже можеш да избираш. Всеки си е направил изборът. Аз лично се ваксинирах и съм против ограничения.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
sinqkrepost1914 написа:CaptainBertorelli написа:sinqkrepost1914 написа:Kак ще коменитрате това ?
https://dsport.bg/novo-predlozenie-zatvarane-na-stadionite-ili-50-publika-samo-s-vaksina.html
Като тъпотия. За разлика от други държави, тук от поне три месеца има излишък от ваксини, даже можеш да избираш. Всеки си е направил изборът. Аз лично се ваксинирах и съм против ограничения.
Именно, че всеки се е направил избора, а не иска този избор да го прави някой друг вместо него, особено такива продажни червеи като Кунчев, годжи, бай шиле и всички радетели, които са продължават да блажат от пландемията.. Ебахти налагането.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
realno написа:Непринуден написа:Давай Хонда!
По ЦСКА ли стреляш? Талибани!!!![]()
dido2k написа:LoveAndPeace написа:Нов отборс 99.1% от играчите на един друг отбор
И първите управленски решения бяха да се изгонят всички без 2ма3ма
цесекари , които бяха спечелили КБ преди месеци от В група........начело с капитана на този отбор.
Начина, по който избраха да направят врътката, никога не съм си кривил душата: беше свинщина от най-висок клас, обаче пък се оказа напълно законен (Е разбира се с помощта на БефеСе-то и със мълчаливото съгласия на всички останали големи футболни хора).
Обаче Левски-Лукоил също беше нов отбор с 99.2% от играчите на един друг отбор. Велбъжд Кюстендил също стана Локомотив със 100% от играчите си (нито един местен не остана тогава). Геле, дори "Дунав от Русе" (така се казваме в момента) е нов отбор със 100% от играчите на предишния отбор на Доктора.
Мен приказката ми е, че само който е съвсем без грехове, само той има право да хвърля камъни по другите грешници. По тази логика фенове на Лудогорец, Ботев Пд, Локо Пд, Берое, Левски-1914 и прочие, просто нямат никакво право да се изкарват такива големи морални стожери 6 години "after the fact", защото става "Крадеца вика, дръжте крадеца"

Dust написа:Станислав Тодоров беше придворен съдия на ГГ, след 2015-2016 дали са си развалили отношения не зная.
Няма да забравя един мач в Благоевград, който Литекс задължително трябваше да вземе що за съдииство беше.
honda написа:Dust написа:Станислав Тодоров беше придворен съдия на ГГ, след 2015-2016 дали са си развалили отношения не зная.
Няма да забравя един мач в Благоевград, който Литекс задължително трябваше да вземе що за съдииство беше.
Винаги е бил съдия на ГГ. Не малко сме спорили с теб на тази тема в добрите стари времена.
Знам че много хора ще подскочат и въпреки слугинажа на БФС към Лудогорец(едва ли има някой непредубен който да го отрече), то СК се контролира от ГГ. Самия факт ,че Г.Кабаков е още съдия( добър съдия е ,но извън България ,тук е много зависим) говори достатъчно кой контролира СК. Примерно какво се случи с Г.Йорданов , Цв.Георгиев, А.Ахмед? Та даже и А.Генов ,който имаше един период от повече от 3 годиникогато не беше свирил мач на Литекс.
Иначе за онзи мач Благоевград- тогава съдия беше другия талибан - Никито Йорданов
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта