Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Кировец » 22 мар 2014 13:18

RedeviL написа:
RED_FOREVER_YOUNG написа:Е кое е агитация? Да съм казал ползвайте този брокер, или онзи, в този линк има над 10...

Не е проблема в постването на линкове, лично аз също съм го правил във форума, но самото приканване на хората да си закупят акции на ЦСКА е вид агитация.. Неслучайно до момента от клуба не са провели по обширна кампания сред феновете относно закупуването на акции - по простата причина,че подобно нещо се счита за нарушение на закона.

Това не е точно така. Всеки ден се провеждат срещи с фенклубове в различни градове от Стойчо Младенов, Тодоров, Котев, Джевизов и т.н.

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 22 мар 2014 13:21

И аз вече съм горд акционер :) хахаа. Първоначално щях да купя за 100 лева, обаче отивайки към брокера си викам: веднъж имаме такъв шанс да помогнем и така набързо станаха 66 бр. :) Като си тръгвах от там бях някак си супер щастлив с листчето в ръката, че и аз съм съпричастен по някакъв начин с възраждането на любимия ни отбор.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 22 мар 2014 13:27

Имам чувството че Томов ако изчисти дълговете Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА.

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 22 мар 2014 13:35

tomba написа:Имам чувството че Томов ако изчисти дълговете Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА.

Точно това е и моето мнение. Дали ще е Гришата или някоя голяма компания няма значение. Важното според мен обаче е да се продадат възможно най-много акции, а най-добре всичките на това първично предлагане, защото парите влизат директно в клуба и така ще има по-добра основа за бъдещия собственик.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 22 мар 2014 13:39

САМО ЦСКА написа:
tomba написа:Имам чувството че Томов ако изчисти дълговете Гриша Ганчев ще влезе в ЦСКА.

Точно това е и моето мнение. Дали ще е Гришата или някоя голяма компания няма значение. Важното според мен обаче е да се продадат възможно най-много акции, а най-добре всичките на това първично предлагане, защото парите влизат директно в клуба и така ще има по-добра основа за бъдещия собственик.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 22 мар 2014 13:40

tomba написа:
САМО ЦСКА написа:

на Гриша най му е на сърце

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 22 мар 2014 13:44

САМО ЦСКА написа:И аз вече съм горд акционер :) хахаа. Първоначално щях да купя за 100 лева, обаче отивайки към брокера си викам: веднъж имаме такъв шанс да помогнем и така набързо станаха 66 бр. :) Като си тръгвах от там бях някак си супер щастлив с листчето в ръката, че и аз съм съпричастен по някакъв начин с възраждането на любимия ни отбор.

Браво, честито! :geek:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2014 14:03

Ако зареже Литекс няма проблем да влезе в ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 22 мар 2014 14:11

Кашчей написа:

Ако зареже Литекс няма проблем да влезе в ЦСКА.

Това е така (макар и вероятно има вариант да се заобиколи), но този вариант за мен е неприемлив, нека си стои в Ловеч, да дава пари за отбора му и да си развива юношите. Все ще се намери някой друг ако дълговете ни са изчистени, който да поеме клуба.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 мар 2014 14:41

RedeviL написа:
RED_FOREVER_YOUNG написа:Е кое е агитация? Да съм казал ползвайте този брокер, или онзи, в този линк има над 10...

Не е проблема в постването на линкове, лично аз също съм го правил във форума, но самото приканване на хората да си закупят акции на ЦСКА е вид агитация.. Неслучайно до момента от клуба не са провели по обширна кампания сред феновете относно закупуването на акции - по простата причина,че подобно нещо се счита за нарушение на закона.

Ти юрист ли си ?Ако да ,мисля ,че този форум не е мястото за подобни превземки и не виждам нищо лошо в това, тук да се провежда агитация и разяснителни коментари за хората,които не са наясно с материята и още се колебаят,а ако не си юрист,просто си свиркай и не се притеснявай,че еди кой си прави агитация по форумите 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”