Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Това е самата истина. Браво на Желю Станков
Фактите са си факти, а комплексарите факти не зачитат 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
-
- Контакти:
Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Спете спокойно, още нищо не е станало и още нищо не е сигурно. При Титан нещата се менят толкова бързо, че ако досега съм им вярвал 10-20% сега вече не им давам и 0.Не разбирам, какъв е този вой против едно сливане. Да беше за първи път разбирам, но такива работи са случиха няколко пъти през годините. Как така, когато става въпрос за Берое, Ботев и Локо Пловдив може, но стане въпрос за ЦСКА всичко е измама!Дайте да не се правим на по-католици от папата! Ако ви тежи, че ЦСКА ще го има си е ваш проблем. Нашия отбор отдавна е трън в очите на много клубове и "червеното" БФС. Защо не разбирате, че не ЦСКА, а Титан извършиха всичките безумия тези пет години, но под благосклонния поглед на Перуката. Кой и защо крепеше боклуците тези години, когато всичко се рушеше, дадоха им дори концесията на базите, отказани преди това на доста по-големи бизнесмени.Това, какво ви говори? Явно влизането на Титан в ЦСКА е било програмирано веднага след краха 2008г., но с каква цел отговорете си сами?
-
Само първите няколко реда ме накараха да се смея към 2-3 мин. без прекъсване
Аз ежедневно работя с чужденци и същите, като им спомена за ЦСКА, първата им асоциация е - Москва.
Даже едни италианци помислиха, че се гавря с тях, след като им казах, че има и ЦСКА София.

Аз ежедневно работя с чужденци и същите, като им спомена за ЦСКА, първата им асоциация е - Москва.
Даже едни италианци помислиха, че се гавря с тях, след като им казах, че има и ЦСКА София.

- Червени Воини
- Контакти:
Re: ЕЙ ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.БРАВО НА ЖЕЛЮ СТАНКОВ.
ЕМИЛ написа:Тази статия е страхотен мехлем за страдащото червено сърце което вече предугажда смъртта си и слагане на байпас от Бургас . Просто червената идея угасва и продължава да живее на системи .
Хубав ли е държавния самолет,мишок?

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- Червени Воини
- Контакти:
canary написа:Дори не си направих труда да чета до край всичко. Такава боза и толкова смях и съжаление не е имало скоро време. То щото Цецка прави и продава елитни играчи в топ първенствата на Европа, та затова сте на това жалко и смешно дередже.
Цесекари - правят ви за смях всеки ден!!! Бъдете единни, горди и достойни. Не се връзвайте на сладките думи на драскачите, още повече на управниците.
И запомнете едно Митко Бербатов не е ВАШ! ТОй е на Пирин - вие го изгонихте със псувни и помия...
Дай боже когато или някога в следващите 100г. изгоните играч който не е ваш

ЦСКА е основния клуб в България който е създавал и развил играчи за националния отбор, които са били гръбнака на нац.отбор,ФАКТ!
А едно канарче, да ми говори че не е бил наш и такива глупости.....и каквото бе папагал?
къде щяха да играят Х.Стоичков,Ст.Младенов.Петър Жеков,Д.Якимов,Пламен Марков..............Мартин Петров,Ст.Петров,Бербатов,много са тези имена и легенди,ако не беше ЦСКА!
По родните си места и никой нямаше да ги чуе,нали?

Адски сте СМЕШНИ, вие които нямате и един читав трансфер зад граница или създали играч който да "дърпа конците" нац.отбор.
И да ми избивате жалките си комплекси тука и да оспорвате факти без аргументи сте ми наистина жалки!

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Drunken_Master написа:balgarin написа:Желю Станков пак не си е пил хапчетата. Егати абсурдното сравнение, къде бил Хичо, къде отивал Сашо Тонев!? И какво общо има ЦСКА с трансфера на Тонев в Астън Вила??? Освен, че червените се облизват да вземат някой паунд. А че сините продават основно в Турция не е новина от доста години.
И стига сте пускали по 15-20 теми на ден за четирибуквието. Моля ви се! Направете си една тема и там си изливайте ежедневните сензационни "новини" и дерзания около любимия ви отбор. Форума на Гонг се превърна в нищо повече от СПАМ.
пич ти си абсолютен кретен...това че момчето е излязло от ДЮШ на ЦСКА явно няма никакво значение...
Кой е кретен бе ръб? Вместо да ми отговориш каква е ролята на четирибуквието в трансфера на Тонев в Астън Вила, ти ми обясняваш от къде бил тръгнал Тонев. Хайде стига сте ни занимавали с глупостите си. Вземете си изринете боклуците, че много замирисахте и тогава ми говори кой от къде е. По твоята логика, това, че Бербатов 2008 г. от Тотнъм отиде в Манчестър Юнайтед пак е било заслуга на четирибуквието??? Смешници. Можете да се гордеете с даден футболист, къде играе към момента и че е бил юноша на ЦСКА, ама да си приписвате заслуги за развитието на кариерата му... Бербатов ако беше останал само още един полусезон в ЦСКА и щяхте да го смачкате. А сега щеше да е легенда на някой отбор на малки вратички из Благоевградско

THE G.A.M.E написа:Само първите няколко реда ме накараха да се смея към 2-3 мин. без прекъсване![]()
В света има два (2) отбора ЦСКА София - единия в България , другият в UK.
Защо си ги наговорил тези неща - ти си знаеш.
пак ни хвърлят прах в очите с ЦСКА 1923
След справка в търговския регистър се установих следното:
Има подадено заявление за запазване на име
Това означава, че НЕ Е УЧРЕДЕНО, нито е направен опит за учредяване на подобно дружество. Това означава, че само е запазено името на бъдещо и евентуално такова в търговския регистър срещу такса от 50лв. Ако не се учреди, се губи тази таксата, а ако случайно някога се учреди - му се запазва име. Е..........няма пречка утре името да е различно и нямащо нищо общо със сегашното, просто трябва да се инвестират нови 50лв.
Та......към бъдещите учредители: Що ни правите на луди, уважеми господа ?
Има подадено заявление за запазване на име
Резултати от търсенето
Подавани документи Регистрация Подадено чрез Резултат
Заявление Д1 20130701082712 Интернет запазва
Това означава, че НЕ Е УЧРЕДЕНО, нито е направен опит за учредяване на подобно дружество. Това означава, че само е запазено името на бъдещо и евентуално такова в търговския регистър срещу такса от 50лв. Ако не се учреди, се губи тази таксата, а ако случайно някога се учреди - му се запазва име. Е..........няма пречка утре името да е различно и нямащо нищо общо със сегашното, просто трябва да се инвестират нови 50лв.
Та......към бъдещите учредители: Що ни правите на луди, уважеми господа ?
Re: пак ни хвърлят прах в очите с ЦСКА 1923
1.9.1.4 написа:БФС-то е виновно. Бой по джамовете
Няма и минутка и лисчо е на линия

-
- Контакти:
Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
1.9.1.4 написа:БФС-то е виновно. Бой по джамовете
Защо?

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!